בוקר טוב..........

לא

אני חנונית בקטעים האלה אבל אם יהיה אני הולכת לקנות אני חושבת שאם נעשה מסיבת פיג'מות באמת לא יהיה לנו לאן לחזור הגברים שלנו יזרקו אותנו לגמרי באדי

g u r a

New member
../images/Emo100.gif אז בואי נלך לקנות יחד

ונעשה לגברים שלנו "מסיבת בייבי דול"...

עכשיו אין כסף

אתמול דיברתי איתו שוב החלטנו שנתיים - על לחם ומים..... כבר עברנו פעם תקופה כזאת אז לא צריך בייבידול האמת שהוא מעדיף שאני יבוא ללא כלום..... באדי

g u r a

New member
../images/Emo45.gif

שנתיים על לחם+מים-DVD-סוני-ומחשב חדש...
סתתתם..טוב שדברתם ואני שמחה לשמוע שהגעתם להחלטה שחוסכים.. עכשיו צריך רק ליישם!! בהצלחה. אוהבת

ShirShir

New member
מסכנה?!?!../images/Emo12.gifנהנתי מכל רגע../images/Emo70.gifבאמת../images/Emo70.gif

אבל מסיבת פיג'מות נשמע לי אחלה......... חייבים לנסות את זה פעם

כן וחבר של נטלי ייכנס

אכילו לראות חתולים ויראה את כולנו עם בייבי דול ורולים בראש כמו בסרט "גריז" חחחחחחחחחחחחחחחחח באדי

ShirShir

New member
../images/Emo6.gifאולי נעשה מסיבת פיג'מות....

עם הגברים?
מסיבת גיבוש!!!!! נסחפתי?

Mor L

New member
חחחחחח

מתאים!! רק אני צריכה עכשיו למצוא מישהו להביא.....

dominogrose

New member
בוקר טוב בנות ../images/Emo24.gif

אני מצטערת (ומבואסת) שלא הגעתי למפגש. איך הפסדתי דבר כזה כיפי... אני מקווה שיהיו עוד מפגשים אצל שירשיר!!
שתהייה לכם שבת נפלאה... ואני עובדת בערב

eרון

New member
בוקר טוף או שמה צהרים טובים

אני כאן משבע בבוקר, קמתי בכדי לעשות מטלות מהעבודה, ובמקום בדקתי את כל המיילים שלי (היו לי בסביבות 60 מיילים, ואני לא מגזימה שירשיר ראתה). נכנסתי מספר פעמים לפורום וקראתי את החוכמות של כולם, שוטטתי באינטרנט, ואפילו טליתי כביסה, רק את מה שבאמת הייתי צריכה לעשות עוד לא התחלתי לעשות, נו נו נו לי, מגיע לי מכות בטוסיק.... אז עכשיו אני הולכת לנתק את האינטרנט, כדי להוריד את רמת הפיטוי ואולי סוף סוף לשבת ולעבוד.... שרון

ShirShir

New member
בהצלחה שרוני../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

נו... איך הלך? הספקת משהו? את מוזמנת לעשות הפסקה ולדבר
אני כבר בבית....

habubnik

New member
צהריים טוב ../images/Emo13.gif

הלכנו אתמול למלחמת הכוכבים 3, חזרנו הבייתה ב-2:30. לא רציתי לקום עכשיו, רציתי לישון עווווווווווווד - אבל האמת שעם המחלה שלי 7 שעות זה ממש הספק. שתהיה לכולן שבת נפלאה!

ShirShir

New member
צהריים טובים לכולם../images/Emo24.gif

בוקר טוב היה לי מחוץ לבית
שתהיה לכולנו שבת נ-ה-ד-ר-ת-

למעלה