בוקר טוב..........

lilaaa1

New member
בוקר טוב............/images/Emo42.gif

שתהיה שבת מקסימה לכולנו........

שבת נהדרת לכולם ../images/Emo20.gif

יש לאחי יומולדת היום, הוא מגיע עם החברה (שאני ממש מקווה שהפעם זה יהיה לכל החיים בשבילו). וחמותי כאן לכל השבת (ואל תרחמו עלי כי היא מקסימה). אז נראה לי שרק בערב אכנס שוב.

ענתי 10

New member
זהו, בעלי הכריז עליי כמשוגעת עם

דיפלומה, ומכורה רשמית
קמתי עכשיו, ולפני שהחלפתי חיתול לעידן, לפני שרחצתי שיניים, לפני שהבאתי אוכל לילדים שערים כבר שעתיים - נכנסתי לכאן

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif + דילמה קטנה...

הדילמה שלי לא קשורה לפורום, אבל מרשה לעצמי להיוועץ עימכם: אתמול קבעתי עם ידיד שלי שמלא זמן לא ראיתי ללכת ל"מקס ברנר", ואנחנו יושבים, אוכלים להנאתנו ופתאום אני קולטת שהוא לחוץ כזה בזמן, מסתכל על השעון וכו' ושאלתי אותו אם הכל בסדר והוא אמר שהאמת שהוא קבע עם חברים שלו להיפגש יותר מאוחר. ושתבינו שאני לא ידעתי שהוא קבע אחרת גם אני הייתי קובעת לעשות משהו, בסוף הגעתי הבייתה כבר ב- 11 וחצי ואפילו לא היה לי חשק לבוא לנט, שתבינו כמה זה עיצבן אותי. אין לי בעיה, אתה חייל מבינה שאתה רוצה למצות את כל הסופשבוע אבל אם אתה קובע עם אנשים אחרים תעדכן אותי בזה כדי שאוכל גם לעשות זאת. מה דעתכם?

ענתי 10

New member
מעצבן, אבל לא הבנתי מה הדילמה

את בונה עליו בתור חבר? לדעתי סתם חוסר תאום ציפיות. לא יותר מזה.

s h i r k u s h

New member
לא, ממש לא...

הוא לא חבר בצורה רומנטית, אבל הוא ידיד שלאחרונה התקרבנו, נפגשנו לאחרונה די הרבה לעומת בעבר- בעבר פעם ב.. ולא יודעת, פשוט איכזב אותי. הדילמה היא אם לומר לו משהו על זה...

Mor L

New member
אין מה לעשות

כמה פעמים חברות שלי היו עושות לי אותו דבר.... אם הוא ידיד אז תאלצי לסבול את זה, אחרת הוא יעשה פרצופים חמוצים וייעלם לאט לאט. אם את מעוניינת בו כבן זוג אז כשתתקרבו קצת יותר תזכירי לו את המקרה הזה ושזה פגע בך מאוד.

lilaaa1

New member
למה לא?

תגידי לו משהו בסגנון של איזה באסה שהוא לא עידכן אותך כי כבר לא היו לך תוכניות וכו' וזה דיי תקע לך את הערב.... שידע פשוט להבא....

Mor L

New member
כי אז יבואו הפרצופים

ואיתם ההרגשה הלא נעימה ואיתם ההתרחקות.......

lilaaa1

New member
זה לא נקרא חבר

לא מחזיקים אף אחד בכוח אם זה מה שירחיק אותו אז לא צריך אותו.

1נעמונת

New member
מותר לזקנה לענות?

אני הייתי רותחת מכעס על זה, ובודקת איתו סדרי עדיפויות בעתיד...........

g u r a

New member
ואני רותחת..

על כך שאת קוראת לעצמך "זקנה"...למה? אני בת 38 ויש לי 3 ילדים. חיי היו מלאים בחויות,אהבות, אכזבות,נסיעות, וכ"ו וכ"ו.... גיל הוא רק מספר.. תנסי לחייך אל החיים..ולהתעלם ממספר שנותיך! הכל נכתב באהבה..אל תכעסי בבקשה

maybesure

New member
../images/Emo68.gifמה אני אגיד?

מישהי רוצה להתחרות איתי בגיל????? שרק נהיה בריאים!

1נעמונת

New member
ושירקוש, כל כך בהתחלה של הכל

לפעמים קשה להבין את זה משם, ומפה פתאום הכל נראה כל כך מחוייך. ואני מצליחה לחייך היום על דברים שגרמו לי להרגיש איך כל נשמתי מתכווצת אז. אני מדברת רק על עצמי.....ייתכן שהתבגרתי מאוחר, ייתכן שנעשיתי מפוייסת אל העולם מאוחר, ייתכן שאני עדיין ילדה קטנה בת שלושים ותשע +++. ועדיין שני דברים נכונים מאוד : א. חשוב להגדיר ציפיות. ב. שרק נהיה בריאיםםםםםםםםםםםם.

../images/Emo98.gifבוקר טוב

אין לי מה להגיד הבוקר חוץ מזה שהיה לי כל כך כיף אתמול מסכנה שירשיר נתקענו אצלה עד 15:30 ולא רצינו ללכת יש לי רעיון, בפעם הבאה עושים מסיבת פיג'מות באדי

g u r a

New member
בוקר טוב

אנחנו אחרי הגחנון.. הגורה ישנה אצל אמא.. הגור עם חום.. ..ואני עם סחרחורת מעצבנת שלא עוזבת אותי מרגע שהתעוררתי! מה שאומר שנשאר בבית.. ובאדי- בגילנו זו לא מסיבת פיגמות~~~אלא בייבי דול~~~~

למעלה