בוקר טוב

בוקר טוב לכולנו ../images/Emo42.gif../images/Emo4.gif

לילה קשה עבר עליי. הבעל שלי התמוטט תוך כדי תפילה והעברתי אותו לבי"ח. כנראה סוג של התייבשות החלץ דם היה בשמיים , סחרחורות ובלבול וביצור היה שמח !!!!!!! אז האיש עכשיו נח בבית ואני הסמרטוט באתי לעבודה בשארית כוחותיי בכד לסיים את השכר. יום טוב לכולנו..........

כנראה לא שתה מספיק ובערבה היה

אתמול ממש לוהט. הלחץ דם שלו הגיע כמעט ל 190 !!!!!!!!!! הוא היה מאוד מבולבל ואני חשבתי שהוא בחר להשאר להתפלל בבית במקום ללכת לבית הכנסת בגלל החום בחוץ. הוא נרדם איזה שעה וחצי ואחרי שקם להתפלל ולאכול הכל התדרדר במהירות.

נוי3

New member
שירגיש טוב

סיימי את השכר ורוצי הביתה לנוח בעצמך. נראה לי שאת זקוקה לזה... יום טוב!!

זקוקה? מעולפת לגמרי../images/Emo10.gif

והבעל שלי (כך אני רואה) כזה תינוק כשהוא לא מרגיש טוב שבא לי לפעמים לקרוע אותו. כשהבאתי אותו הביתה הוא נשכב בספה בסלון ו10 פעמים הלכתי ובאתי מהחדר בשביל שהוא יקום ויכנס לחדר. פחדתי להרדם ושהוא ישאר זרוק בסלון לבסוף קמתי בשאגה, כיביתי לו את הטלויזיה והכנסתי אותו לחדר. מה אני? אמא שלו? אוף כמה מרגיז הקטנות האלה כשאת עייפה, ממש חסרות לי ההרפתקאות הללו ב 22:00 בלילה!!!!!!!!!!!!

שש שבע

New member
מותק, הוא רק מכניס אותך להרצה

לא סיפרו לך שגברים זה בעצם תינוקות עם גוף גדול?

בוקר טוב לכולם

סיגל אני מקווה שה"תינוק" שלך מרגיש טוב יותר הבוקר יותר חשוב זה שתסיימי את העבודה ותנוחי בעצמך תשמעו רגע,,,, האוטו שלי תקוע אז התחלתי לשחר את החופש מוקדם מהרגיל, שבוע לפני לפחות היא עושה קייטנה אצל אמא שלי בבוקר
אבל מה שכן שמתי לב זה שמאז שעברתי לפה הילדים נקשרו מאוד מאוד למשפחה שלי, הרבה יותר מאי פעם והיום הם כל הזמן רוצים ללכת לסבתא/סבא או מבקשים שהם יבואו אלינו אני זוכרת שכשעזבתי לראשונה לפני 8 שנים, רק חיכיתי למעבר הזה והיום אני כ"כ שמחה שחזרתי ל"סינר" של אמא שלי

ר של ניב

New member
איזה כיף

אני תמיד חולמת שזה יהיה לי כך עם המשפחה שלי, אבל אמא שלי לא נותנת מעצמה הרבה, כך שגם אם נגור קרוב היא לא תהיה כמו אמא שלך בשביל הילדים שלי. שמחה שאת נהנית מזה, חבל שאי אפשר היה לעשות את זה לפני כמה שנים.

jif

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מה קרה? כולם נפלו מהמיטה הבוקר? שיהיה לכולם יום מקסים וסיגלי, הרבה בריאות לבעלך.

smagi

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif סיגלי תרגישו טוב

האמת שבימים האחרונים ה -
הורג ועל אחת כמה וכמה בטח חם באילת. וחוץ מזה שגברים הם תינוקות לנצח ואם הם לא יקטרו כשהם חולים... איך נרחם עליהם
ואל תשכחי לשמור גם על עצמך. נויה - תגידי מה קורה איתך את לא רוצה ללדת כבר????? מנוף - מה העיניינים? מה שלום הקטנטנים? תגידי הגנים מסיימים ביולי או שגם השנה הגנים עד אוגוסט?

נוי3

New member
יש לי תינוק ממושמע

אמרתי לו שיש לי זמן ממחר בבוקר (בלי שישבת) אז הוא מחכה בסבלנות. הוא יודע שיש לאח שלו מסיבת סיום היום והוא לא רוצה להפריע. דרך אגב, היום נכנסתי לשבוע 39 אז הלידה צפויה בקרוב מאוד.. תודה על הדאגה

מנופ

New member
נוי עד כמה שידוע לי

יכול להיות לך גם עוד שבועיים עד הלידה

נוי3

New member
זה נכון (אפילו 3 שבועות), אבל...

בכל הלידות האחרות (3) משכתי הכי הרבה עד 40 + יום אחד. אבל אי אפשר לדעת

מנופ

New member
הנחמה שלי שההריון הבא יגמר מוקדם

אחרי שני הריונות שמשכתי מעבר לתאריך והסתיים בניתוח, ההריון הבא יסתיים בשבוע 38 ובזה אני מתנחמת, לא חוששת מתי ואיפה יתפוס אותי וכאלו חששות. אני יודעת שזה לא מנחם אבל לפחות תעברי את היום.

נוי3

New member
ואיך הגעת לזה??

שההריון הבא שלך יסתיים בשבוע 38? אני ממש מקווה לעבור את היום... מחר אני אתחיל לקטר לכם, זה התכנון...

למעלה