בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
משחק באש?

שטויות, אם לא נכווים לא לומדים. ולגבי רשות... אני צריך לשמור כאן על יחסים תקינים לא? אופס, כבר עברנו לתמונה? חחחחח אם זה הדדי אז כן.

snowe

New member
כלומר? אתה רוצה תמונה

של חמתך לעתיד או של הבת שלה המיועדת? האם אתה שולח תתמונות בפורום? אני לא נוהגת לשלוח והאמת די חוששת וראית מה קרה רק לאחרונה עם זה שהתחזה? אז אם תשלח אלי אשלח לך... בסדר? דרך אגב אפשר לקבל המלצות עלי ועל הבת שלי מלייפי, קנגורית וקרוספייס(אבל לאביחי בטח יהיו דברים שליליים לאמר עלי כי הוא נהנה לעשות לי את זה(סתם בצחוק ואביחוש אם אתה קורא שלא תחנוק אותי..) אז כדי שיהיו לי מניות אצל קרוספייס אומר לזכותו שהוא אדם נפלא, רגיש ומקווה שיאמר עלי רק דברים חיוביים... אז מה אתה מציע? נראה לי שאתה יותר מנוסה וותיק בענייני הפורומים אני די ירוקה בעניין ולא הייתי רוצה שינצלו את "הירוק" שבי

בת ה י ם

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif מדורה....

רק להבהרה כללית : בחיי גרשון הדג זהב שלי - אין לי כמעט זמן למסרים (עבוווודה) סי די הוא אכן ה
(נכון דודה אובייקטיבית?) ו.....אחרי ה % שהובטחו לי אני מוכנה גם לכתוב שיר הלל לכבודו כל קשר ביני לבין ההודעה מקרי בהחלט חחחחח

sidi

New member
גם של החמה וגם של הבת

אם כבר אז כבר. תעבירי את המייל שלך אני אשלח. לגבי המלצות, אני לא צריך אני בוטח בחוש האבחנה שלי. רגע, את חושבת שאני כל היום מחליף פה תמונות?
חחחחחחחחחחח

sidi

New member
מאו

נראה לך שאת לא מוזמנת? חחחח דרך אגב מחר יפורסם הפוסטר שלי בכיכר המדינה חחחחח

מאו יין

New member
הלו הלו....../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

סידי אני לא מתערבת...תתחתן עם מי שאתה רוצה (תמורת בצע כסף כמובן...
) אני רק רוצה להיות מוזמנת לפולקה=רבע עוף ובטח אצלך תהיה גם ממליגה (הזהרת את החותנת לעתיד שאתה רומני?!?!?!@#$%^&*......) נ.ב. עוד פעם מבקשים ממך תמונות?!? לא מבינים שעלולים להכנס לפה ילדים קטנים?!???....
)
.....

snowe

New member
היי חברה קנאית שכמותך..../images/Emo6.gif

מצד אחד את אומרת לסידי יופי... מזל טוב.. ומצד שני מגדירה את העניין כמטרת בצע כסף... יש הרבה מסרים סמויים בעניין. ולגבי הרבע העוף והפולקה??????????????? גם אצלי זה יכול להתקבל בברכה מה חשבת שאבזבז על אוכל סיני או סטייק אנטריקוט חבל על הדולרים. וה...ממליגה? מה אתה רומני אני לא מאמינה לא שאני רומניה אבל אמא שלי רומניה ואבא שלי ז"ל היה יגוסלבי נפטר לפני 3 שנים אז אתה רואה שיש משהו משותף וקוסם בקשר לא סתם הרגשתי שצריך להידבק אליך וחוץ מזה אם סידי רומני אז למה לחכות שיגנובלי את הכסף הינה אני הצעתי לו עסקה הגונה נכון סידי? אבל ממליגה?????????.. איכס אני לא אוהבת ולכן אמא שלי אפילו לא מציעה להכין לי אז אל תתאגי בת לא יהיה ממליגה בחתונה על אחריותי אפילו אם סידי ירצה ויתחנן אני החמה ואני המחליטה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sidi

New member
גם אני

לא רומני אלא ממוצא רומני. (ההורים מרומניה).

מאו יין

New member
אקסקיוז מי....

אבל...אבל...אבל את אמרת " להלוות לך מליון וחצי דולר בתנאי שתכיר את הבת שלי " העתקתי את מילותייך המדוייקות!!!! אז אני מגדירה את העניין כבצע כסף???? אתם הגדרתם......... אני בעד סושי.....אבל כשר................איכססססססס..... את לא רומניה אבל אמא שלך כן??? איך זה שאמא שלי רומניה ואז גם אני יצאתי רומניה... לא מובן...לא מובן.... יצאתי הביתה מבולבלי.... ערב מקסים לכם!

snowe

New member
אצלך מיאו זה כנראה אחרת

אמא שלך רומניה וגם את רומניה אצלי אני צברית מירושלים ואמא שלי מרומניה כמו כן בגלל שאבא שלי היה מיגוסלביה אמא ואבא שלי היו צריכים לחפש "לאום" משותף והיו יותר ישראלים בגלל זה. לכן אני לא כל כך טהורה ברומניות שלי. לגבי המליון דולר נכון את צודקת בכל מילה רק אל תכעסי עלי(ס...תם) ביי

מאו יין

New member
אני לא מיאו!!!!!!!!!!!!!!

מאו זה לא מיאו כבר היה לנו פעם מזמן דיון על זה בפורום... מאו יין היה קיסר סיני,או יפני אני לא זוכר... ומי כועס? על מה ?? איפה ההזמנות לחתונה הא?!?!?!?!!??

../images/Emo12.gif איזה דה-ז´ה-וו ../images/Emo12.gif

כבר היתה לנו כמעט חתונה בפורום עד שהכלה (להלן ריקי ) ברחה עם הכסף.... החתן לא סלח מעולם אם כי הוא נהנה להקניט אותה עדיין איזה מצחיק.....

למעלה