בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה נשמע? יש לי שאלה. חסרים לי מיליון וחצי דולר, מישהו יכול להלוות לי??? חחחחחחח איזו מדינה מטורפת
שימו לב במפגש הבא שיהיה עושים בדיקה מי פה גבר ומי אישה בימינו לך תדע

מי בודק?

בוקר טוב אני רוצה המלצות על בודק חתיך שרמנטי עם ידים חמות... שלא יהיה לי קררררר...

ניקולי

New member
בוקר טוב..

אני לא חושבת שצריך לבדוק אני חושבת שמי שחושב שהוא גבר ושיש לו ביצים שיעמוד מולי ויאמר לי "אני גבר".... שיהיה לכם בוקר נפלא רגוע ושקט

snowe

New member
ניקול../images/Emo127.gifלזאת קוראים "אשה"

כל הכבוד לכל מילותייך אמרתי זאת בהקשר למשפט שאמרת "שלא צריך לבדוק.... שיעמוד מולך ו....

מאו יין

New member
ואאאאההההה ../images/Emo98.gif

בוקר טוב.... סידי זה הבוקר טוב שלך? מה זה תלוו לי מיליון, ישר ככה בלי קפה??

sidi

New member
חחחח

עם מיליון וחצי דולר תקבלי לא רק קפה אלא גם אחלה עוגה

GALI02

New member
בוקר מצויין../images/Emo39.gif

איזה יום יפה היום! סופסוף אני יכולה קצת להפשיר
יום טוב לכולםםם!!!

snowe

New member
סידי ../images/Emo124.gifאני מוכנה..

להלוות לך מליון וחצי דולר בתנאי שתכיר את הבת שלי (בצחוק שלא תיקח ללב וברצינות) גם שרון האבא לא קיבל.... קיבל הבן שלו... אז אני יכולה לתת גם לך אם תיהיה המשפחה שלי... נכון? מה אתה אומר?

snowe

New member
אם שאלת אותי אנג´ל

אז אין לי אבל מה אכפת לי לאמר שיש לי אם זה לסידי אני מבינה שאין לו אבל הוא עדיין לא הגיב אני מחכה לשמוע....

sidi

New member
הנה תגובתי ../images/Emo13.gif

ובכן העסקה מקובלת עליי. מתי החתונה? (יש אני אהיה עשיר סוף סוף חחחחח)

snowe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo18.gifאתה מוכן להתחתן עם....

משהי שאתה לא מכיר? אפילו בתמונה שלא נדבר על האופי האישיות הלב...? אנחנו בפורום של אכזבות אז איך אני יכולה לעשות לך את זה? לגרום לך לאכזבה? לשברון לב? לעילפון? חס וחלילה!!!! אני לא עושה ולא עושה זאת בחיים ובטח לא כדי לתת לך מליון דולר(סליחה מליון וחצי) ואל תשחק "באש" חבר תחשוב טוב טוב לפני שאתה...שמח באהבה החמה שלא כל כך ממהרת ל...שדך את... וכדי למסור את המליון וחצי צריכה לבדוק את "החומר" הייטב ורק אחרי זה להמשיך בעסקה... אני מקוה שתיקח את הדברים בחוש הומור ולא ב... כי לפעמים שדברים נכתבים הם נראים אחרת במיוחד שלא ממש מכירים את האדם היושב ממול. שמתי לב שלפעמים דקויות בכתיבה לאנשים שונים נשמעים שונים. אז אני שולחת לך
ו.

sidi

New member
../images/Emo6.gif

אני "נשמע" לך כמו מישהו שירוץ להתחתן עם כל אחת??? הכל בהומור כמובן
ובודאי שאני לוקח את הכל בהומור. טוב נו אז מה עם חתונה? חחחחחחחחח

snowe

New member
../images/Emo24.gifנו אולי תתחיל להיות רציני../images/Emo46.gif

לבסוף אני אחשוד..... דרך אגב במה אתה עוסק בחיי היום יום? כמובן מלבד הכתיבה בפורום(לא נכנסת לך לעניינים אבל כחמתך לעתיד זה מתחיל לעניין אותי) מקווה שהחברות בפורום לא יקנאו בשיחתנו ו"שלקחי" אותך מהן אז אם יש לכן מה לאמר תגידו!!!

sidi

New member
מממ

למה את חושבת שאני לא רציני?
אני הנדסאי מחשבים במקצועי ועוסק בתחום. מממ... עוד שאלות? חחחח חברות פורום יקרות, יש לכן התנגדות שהיא תיקח אותי מכן?

בת ה י ם

New member
לאחר שהדודה...

תבדוק את הכלה המיועדת והנ"ל תעבור את מסלול הטירונות וכל האמור לעי"ל יאושר..... תלך מכאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

snowe

New member
הו..פה הינה נכנסנו..לבת הים ולחבר|ח

חיכיתי לראות מה יזיז אותכן בפורום ויוציא אתכם מהמסרים ורק כשהגעתי לסידי נגעתי ופרצתי...? תשמע סידי כמה אתה חשוב ותופסים אותך פה ובגדול עוד מעט יתחילו "להפי" גם אותי אבל תתחשבו בי כאמא שאולי מאוכזבת שביתה התאכזבה שפנתה לקבל יחס ותמיכה בפורום מאוכזבים? סידי אוי ואבוי לך אם תרים ידיים ותשמע לקולה של בת הים איזו טירונות? היא לא מכירה אותי זאת לא טירונות זה צבא קבע מטירונות אפשר לצאת עם פרופיל רפואי נמוך נכון? מצבא קבע זה כבר שיבוץ סופי עם משכורת כמו שסידי רצה מליון וחצי דולר??? הוא לא גילה לך את העסקה?

sidi

New member
תראי אבל

אני סומך על בת בת שתדאג לאינטרסים שלי. היא לא כל כך קשוחה כמו שהיא נשמעת. (בת בת, את תקבלי אחוזים בסוף העיסקה חחחחח)

snowe

New member
אתה משחק באש חביב...../images/Emo18.gif

תמיד אתה מבקש רשות מאחרים כדי.........? אני מקווה שלמרות שאתה איש מחשבים (כל הכבוד אני לא לועגת) זה לפחות אומר שאתה מבוסס וזה כבר מזכה אותך אצלי בכמה נקודות זכות.... אבל אל תוותר על זכויותייך ועצמאותך רק אתה יכול לבחור ולקבוע את דרכך בחיים... אני מקווה שהחברות שלך לא ימנעו ממך למצוא את בחירת ליבך וגם אם יציעו לכאן ולכאן אני סומכת על שיקול דעתך וכמו כן אל תשכח אותי בעניין אם אני... אז הבת... אוי ואבוי לי מי שישמע את הדברים האלה יחשוב שאני מנסה למכור את הבת שלי אבל הכל בדיבורים רק בדיבורים... יש לי בת כל כך מקסימה(נכון אני אובייקטיבית?) ואוי ואבוי למי שיאכזב אותה יהיה לו עסק איתי... אז מה הלאה שולח תמונה? רק שלא יהיה כמו בפורום של ההוא שהייתה לבסוף היא. שלך
מה שבטוח לשים עכשיו על ראשי

למעלה