בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הייתי ביומיים חופש ועכשיו חזרתי מה שלומכם? שיהיה לכולם יום יפה.

ניקולי

New member
סידי בוקר טוב

שמת
שהרבה אנשים שהיו בפורום כבר אינם??? כמו למשל : ריקי,עזרא,מרינוש,נופר, מיקי, כן אני רואה שהם נכנסים לכאן מידי פעם אבל לא כמו פעם..אתה יודע למרות שאני לא נכנסת לכאן הרבה בזמן האחרון (וזה בגלל עבודתי החדשה) עדין חסרים לי החברים שהיו נכנסים מידי פעם עכשיו אם אני ארצה לעשות מפגש אי פעם את מי אני אזמין?? ברור שיש כאן את אנג´ל, אותך, את אביחי, קנגורית, ועוד כמה . תגיד לי זה נכון כשאומרים שככל שהמשפחה גודלת ככה יש פחות ילדים בבית שבאים לערב שבת?? כי כל אחד ועיסוקיו הוא??? שיהיה לך ולכולם בוקר טוב

בוקר טוב סידי

מה קרה חופש? למה לא הזמנת את כולנו ? מה עשית? חזרת שזוף?

ניקולי

New member
ג´ס בוקר טוב גם לך

תגידי לי מאיפה סידי אמור לחזור שזוף??? אולי הוא חזר שזיף אבל לא שזוף חוץ מזה מה שלומך?

הוא לא היה שזיף כל הזמן?

לא יודעת אני מנסה לקלוע ..... אני בסדר בעבודה....קצת באסה את בטח מבינה .....לחפש עבודה ולא למצוא ולא להיות מרוצה ממה שקורה לי היום בעבודה...

@@

New member
גם אני נורא מתגעגעת אליכם ../images/Emo25.gif

בוקר טוב אנשים מקסימים שלי
מה שנכון נכון, אין לי הרבה זמן להיות פה, אני עובדת מאוד קשה ואני גולשת רק בעבודה, אז שלא תהיינה פה אי הבנות , אני נורא מתגעגעת לכולכם. אפשר לדעתץ מה קורה
שלנו
מי נגד מי
מה חדש
אצלי, הכל זורם על מי מנוחות, עבודה,
בילויים
ו.....האהבה
טרם פגשה אותי, אז ככה שהכל נשאר אותו הדבר. יום נפלא

ניקולי

New member
ג´ס... ריקי??

ראשית ג´ס.. נתתי לך מס´ טלפון של חברה ותאמיני לי יש להם הרבה עבודה תנסי מה כבר את יכולה לפסיד אם את רוצה שוב את הטל שלהם תתקשרי אליי ואת ריקי מה שלומך יפיופה?? את לא חושבת שהתגעגעתי לשמוע גם את קולך??? מה נהיה פה??? אני מבינה שגם את עסוקה כן עכשיו אני יודעת כמה קשה להכנס לכאן מהעבודה.. אבל לא נורא לאט לאט ובטוח נכון או לא נכון??
אוהבת ניקול*

@@

New member
ניקולייייייי ...נשיקותתתתתתתת

בראש ובראשונה, זה העבודה ואח"כ השאר, מישהו צריך להביא פרנסה לבית
נורא התגעגעתי, אבל....העבודה שוחקת אותי. מה נהיה לנו בפורום
אני רואה שמלא חברים כבר אינם, אולי זה האוירה העכורה שיש באויר. טוב, זה רק עניין של זמן עד שכולם יחזרו לפה.
דב מוחץ צלעות ומלאןןןןןןןן
ותתתתתתת

angel151

New member
לריקי ,סידי, ג´ס , ניקולי, בוקר

טופ,השמש זורחת, החיים טובים קחו דברים בקלות יותר יכול להיות שאנשים פשוט עסוקים..אוהבת אתכם ענת. למה יש כאן אוירה עכורה בכלל? מהר מפגש ..

sidi

New member
חזרתי

כושי
איזה שזוף? פשוט ניצלתי ימי חופש שנשארו לי. חבל להשאיר אותם. ניקולי, שמתי לב שיש פה מבריזנים, כנראה שאין להם זמן

@@

New member
סידוששששששש ../images/Emo24.gif

כנראה ששכחת את "ימי ההברזות" שלך, גם לי כואב בלב שהרבה מהחבר´ה כבר לא פה. יש חדש תחת השמש??? או שהכל חראגיל??? בכל אופן, אני מקווה שאני אהיה פה היום, הבוסים כנראה בת"א, אז יהיה לי קצת מנוחה... (מצטערת האייקונים מסרבים להופיע) אז חיבוק ענק ונשיקה אחת גדולה ומתוקהההההה

מיקי 35

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

זמן רב שלא ממש הייתי כאן... והאמת שזה לא בגלל עומס בעבודה (אם כי גם...) והחלטתי להוציא את זה... ויהי מה... הפורום הזה שינה את פניו... הוא הפך להיות מקום ריקני וסתמי, וכבר מזמן שחסרה בו האהבה שהוא הקרין... אני לא רוצה להאשים אנשים ספציפיים, בטח שלא בפומבי, כי ברור לי כי לכל אחד הזכות להיכנס לכאן ולבטא עצמו, ומאידך אני שומר לעצמי את הזכות לא להיות במקום שלא נעים לי להיות בו. ונכון לעכשיו, לא נעים לי להיות כאן. אני לא מתחבר לשיחות, ואני לא מתחבר ל"חבר´ה"... אני כותב את הדברים האלה, בעצב ובכאב, כי המקום הזה היה הבית שלי במשך המון זמן. הפורום הזה נתן לי המון, ובמידע לא מבוטלת עזר לי לצבור כוחות על מנת לעשות את הצעדים שהיו הכרחיים בחיי... הכרתי במקום הזה חברים נפלאים שאשמור ואוקיר גם אם לא אהיה כאן חבר פעיל. ניקולי, נופר, ריקי, מאו יין, בת הים ... אני מודה לאלוהים, ולפורום על זה שהביא אתכן לתוך חיי. אתן חברות נפלאות ואני פשוט אוהב אתכן. זכיתי כאן לאחות, שאני אוהב אותה עד כלות... שירני... תודה לפורום על זה שהפגיש אותי איתה. עצוב לי... אבל זה המצב... ואין מה לעשות. אני מקווה כי בעתיד הלא רחוק המצב הזה ישתנה ושוב יהיה לי כיף להיכנס לכאן כל בוקר, ולדבר... ולכל מי שלא הזכרתי קודם את שמו... מרין, סידי, Queen Of love... תודה שהייתם חברים וירטואלים נפלאים כל כך.

בת ה י ם

New member
- " -

מה אתה קורא מחשבות ????? טוב, זה לא סוד גדול לאחרונה הפורום שינה פנים..... מה שהתחיל אצלי כעומס בעבודה המשיך כחוסר זרימה כאן. אין לי הסבר או תירוץ הולם מעבר לזה שפשוט לא נעים לי כאן יותר אני לא מניפה אצבע מאשימה כלפי א´פחד מעבר לעצמי אבל חברים אם לא נתעורר (לפחות מי שרוצה) הפורום יעלם לנו ו ח ב ל.
לזוכרים
לאוהבים

מיקי 35

New member
בוקר נפלא מתוקה ../images/Emo24.gif

אני לא קורא מחשבות... אבל אני חושב שאני מבטא תחושה של לא מעטים כאן בפורום... אכן חבל... אבל אני לא יודע אם ניתן לעשות משהו כעת... אני גם בתחושה שהפורום הולך ונעלם לנו... ופשוט חבל...

angel151

New member
אני תוך כדי קריאה .. מה קורה לכם

מה קורה לכם .. רק רוצה לאמר דבר קטנצ´ק: לא יודעת איך היה קודם , ולמה אתם קוראים חוסר זרימה.. למי שלא נעים יותר לא חייב להשאר כאן. החיים ממשיכים ,אנשים מתחברים לאלה שכן רוצים אותם ולאלה שלא כל כך. אז מה .. זה לא אומר הפורום צריך למות!!! אני באמת ממליצה בחום להיות יותר אנושיים ,קבלו את השונה גם,אתם לא חייבים אבל תמיד תחשבו אילו זה היה אני?? איך היתם מרגישים.?? אין אדם ביקום שהוא מושלם! לכן צריך לעזור אחד לשני,לסלוח,להבין, לא לדרוך על פצעים ויבלות ישנים כי גם כככה כי כל כך הרבה צרות בחיים אהבו איש את רעהו אלוהים יודע לסלוח אז מה איתכם.?? אפילו רבין זכרונו לברכה ניסה לעשות שלום בין ערבים ליהודים ושלא תהיה שנאה ודי לאלימות! אז אתם כאן בפורום לא מסוגלים?? די ! בי יש אהבה לכולם וגם לאלה שלא הכי נעים להם איתי. מקווה שיהיה יום בהיר אחד טוב . ושיהיה שקט, שלווה בעולם הזה.

מיקי 35

New member
מה הקשר ????!!!!! ../images/Emo46.gif

לשונה ולאחר ? לא קיבלנו כאן שונים ? כל הזמן זרמו לכאן אנשים, חלק התחברו וחלק לא... מה זה קשרו לחמלה ולאהבה ? האם מישהו חושב שלא היתה כאן אהבה ? אני חושב שכרגע נהיה כאן ריקני וסתמי... זה לא קשר לחוסר האהבה שלי כלפי העולם... נמאס לי !!!! פשוט נמאס לי לקרוא שטויות כאן

angel151

New member
אז היכן הבעיה ?

ואם לדעתך זה סתמי וריקני אז אתם צריכים לעשות משהוא אולי : להרים דברים מעינינים בפורום.. לא יודעת.. אתה לא חייב להתיחס לכל שטות ושטות . אני מתיחסת לדברים שאני רוצה להגיב וטו לו. אבל רק אתה יודע מה הבעיה .. ולא יכולה לעזור מצטערת. הפורום של כולם למען כולם.

למעלה