בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif
זמן רב שלא ממש הייתי כאן... והאמת שזה לא בגלל עומס בעבודה (אם כי גם...) והחלטתי להוציא את זה... ויהי מה... הפורום הזה שינה את פניו... הוא הפך להיות מקום ריקני וסתמי, וכבר מזמן שחסרה בו האהבה שהוא הקרין... אני לא רוצה להאשים אנשים ספציפיים, בטח שלא בפומבי, כי ברור לי כי לכל אחד הזכות להיכנס לכאן ולבטא עצמו, ומאידך אני שומר לעצמי את הזכות לא להיות במקום שלא נעים לי להיות בו. ונכון לעכשיו, לא נעים לי להיות כאן. אני לא מתחבר לשיחות, ואני לא מתחבר ל"חבר´ה"... אני כותב את הדברים האלה, בעצב ובכאב, כי המקום הזה היה הבית שלי במשך המון זמן. הפורום הזה נתן לי המון, ובמידע לא מבוטלת עזר לי לצבור כוחות על מנת לעשות את הצעדים שהיו הכרחיים בחיי... הכרתי במקום הזה חברים נפלאים שאשמור ואוקיר גם אם לא אהיה כאן חבר פעיל. ניקולי, נופר, ריקי, מאו יין, בת הים ... אני מודה לאלוהים, ולפורום על זה שהביא אתכן לתוך חיי. אתן חברות נפלאות ואני פשוט אוהב אתכן. זכיתי כאן לאחות, שאני אוהב אותה עד כלות... שירני... תודה לפורום על זה שהפגיש אותי איתה. עצוב לי... אבל זה המצב... ואין מה לעשות. אני מקווה כי בעתיד הלא רחוק המצב הזה ישתנה ושוב יהיה לי כיף להיכנס לכאן כל בוקר, ולדבר... ולכל מי שלא הזכרתי קודם את שמו... מרין, סידי, Queen Of love... תודה שהייתם חברים וירטואלים נפלאים כל כך.