בוקר טוב

vered4

New member
אילת והמין הנשי, יש משהו במים ../images/Emo8.gif

לא מכירה את התאורים שלך במרכז הארץ. אבל דווקא מכירה את הגבר שנעמד באמצע הכביש בחניה כפולה "רק לרגע" ו"למה מה קרה". עם סיבוב יד אופיני לחיזוק האמירה המרעננת. אבל דבר אחד משותף לי ולנשות אילת- רק מקרה חירום יביא אותי לסוע לתל אביב (ולכל הקופלקס של המרכז). זה בגלל שיש הרבה עומס, אין חניה וסבך הרחובות מרתיע אותי.

אמא1

New member
ורד, שוב נשפכתי../images/Emo6.gif

"...אבל דווקא מכירה את הגבר שנעמד באמצע הכביש בחניה כפולה "רק לרגע" ו"למה מה קרה". עם סיבוב יד אופיני לחיזוק האמירה המרעננת..." מה דעתך לעשות לקט רשמים מהכביש?

גליה12

New member
עדי אילת- אני למדתי בקרית שמונה

שזה בדיוק כמו אילת מהבחינה הזו אפילו רמזור לא היה שם..... אולי בגלל זה אני לא יודעת לחנות

את כמו הנהג שעצרו בת"א בצומת בגלל

אי ציות לתמרור "עצור" והוא אומר לשוטר : "מה אתה רוצה ממני - אני מפתח-תקווה" ! ואז השוטר שואל " בפתח-תקווה אים לכם תמרורי "עצור" ?? אפילו לימדו אותך בקוטב הדרומי, מה זה משנה - כל מורה-נהיגה מלמד את כל צורות החניה, בטח גם בקריית שמונה... מלבד - אם הוא יותר זמן הסתכל אליך מאשר איך את עושה את החניה...

אמא1

New member
ורד../images/Emo6.gif אהבתי

את התאור שלך: "הכביש הוא מלחמה, רוב הגברים יכנסו לזה כדי לנצח ורב הנשים כדי לצאת בשלום."

´תצבנתי...

מצאתי את עצמי פעם בכביש בין חורפייש לסאסא(צר ומפותל ביותר), עם שני גלגלים אותו צר מפונצ´רים. בירידה מכפר וורדים לכיוון כרמיאל (די תלול) מחליקה חופשי על שלג שהיה על הכביש , בלי מחליקים ובלי ניילון לישבן. מול נהגים (גברים) שחשבו שהכביש הוא של אימ´שלהם ונכנסו מכל מיני כבישים צדדיים. בעקבות נהגים שגמרו לקנות חסה או תירס באזור צומת יגור, ופרצו לכביש כאילו אחרו לטיסה האחרונה שסוגרת את המדינה... ולא אמשיך. אז שמה לך את הכפפה מוכנה להתחרות איתך בכל נהיגה ברכב קונבנציונלי של 4 גלגלים במקור. למה עיצבנת לי את הקרבורטור של המוח. אגב, אני נטולת כל חוש טכני שהוא. יודעת שהמנוע נמצא שם מקדימה שרצוי לדאוג שמחוג הדלק יהיה מלא ונוריות שנדלקות הן בד"כ לא מסמנות את האביב והפריחה. אבל אפשר להשכיר את שירותיי, גם כנהגת שודים, תמורת סכום ראוי. ובד"כ הבדיחות על נשים נהגות הן סובלימציה של גברים שהמוט הילוכים שלהם אפאעס קצת ... וגם על זה יש לא מעט בדיחות. ברצינות של דקה, נהיגה אינה כישור מולד, או גנטי אלא פונקציה של ניסיון אבל אם הנהגת נוסעת ממגרש החניה בבית עד לבית הספר ולעבודה ופעם בשבוע לחוג קרמיקה במרכז המסחרי. מאיפה היא תרכוש מיומנות ?

באותה נשימה של

"סובלימציה של גברים שהמוט הילוכים שלהם אפאעס קצת ..." אפשר גם לשאול למה בכלל שמו את המוט מהצד ולא באמצע ( מפני החשש מה יעשו איתו הנשים הנוהגות, כי החוק הרי אומר "שתי הידיים על ההגה ולא להתעסק בשעת הנהיגה עם משהו באמצע..." ) מיומנות רוכשים תוך נהיגה, אז לתל-אביב וחזרה - "חצי הדרך נוהג הגבר וחצי - האישה", ולא כשמתקרבים אל איזור מאוכלס ונוטשים את מדבר הגמלים תמיד הגבר חייב זה התופס את הגה השילטון...

אם אתה רוכב על גמל

בהחלט הסידור הזה נראה לי סביר. אבל אם משתמשים ברכב קונבנציונלי יותר אין סיבה להחליף נהג באמצע. אמרו לי פעם "לא מחליפים סוס מנצח באמצע המירוץ" או משהו דומה. אז אם מתישהו בא לך לשנות פוזציה זה אולי בגלל שהסוס לא היה כל כך מנצח? (סתם הרהור בעניין מוט ההילוכים)

גלי®

New member
אחותו מאמי , אני מ´כפת לי ?אם בא לו

להרגיש "ג2ר" ולהדחק בפקקי תנועה , ולהשאיר לי ת´נהיגה באזורים נידחים , שבעל החיים היחיד שאני עלולה לפגוע בו , זה איזה גמל שלמה גוסס מזיקנה , אני אגיד לו לא ? מה רע לי לנמנם את שנת היופי שלי במושב שעל יד הנהג , במקום להתחרפן מה"ג2רים" האחרים שעל הכביש ? <גלי - שבכוונה משתמשת בסלנג שמשויך לפורטלים מאד מסוימים... > אגב : לחיבור הרעיוני בין "פוזיציה" ו"סוס" יש לי כבר קונוטציות אחרות , שאני משייכת להשפעתו של ההיסטמין שעמית המליץ עליו...

B T1

New member
צודקת אחותו-נהיגה אינה כישור מולד,

אבל קואורדיציה כן ראייה מרחבית כן שניהם תכונות נדרשות בנהיגה. לכן אם יש אפשר לפתחן. אם אין, אלוהים יעזור.

איזה קטע... אני נוסע בכביש הזה

לאחרונה כל יום שלישי הלוך ושוב לכפר ורדים. אכן, כביש מפחיד ביותר. אחלה אחותו. אהבתי את תשובתך.... למה אני לא יודע איך לעצבן לך את הקרבורטור של המוח?

yalyul

New member
מה קורה פה ? ../images/Emo6.gif

בלי לדבר על כישורי הנהיגה שלי תגידו, מה קרה בשירשור הזה? עדי עושה הכל כדי לקבל מטר עגבניות כמו שהמכשף הבטיח- והוא אפילו לא אישה , אבל בעל אינטואיציה מפותחת ואתן מלטפות אותו? וגר זאב עם כבש ? איפה הכייף פה? או שכולם עייפים ממלחמות גיל ההתבגרות- תרתי משמע

אני מוחה בתוקף../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

עדי. לדעתי אתה מתקרב לאיזה שיא של גינס. בחודשים הארוכים בהם אני עוקב אחרי תגובותיה של אחותו (מת עליה וגם על אחותי) לא ראיתי אותה מעולם כל כך עדינה עם גבר שזורק דברים כל כך בוטים... אני עוקב אחרי השרשור העדין הזה ומוכרח להודות שטעיתי. אתה, עדי, כנראה הגבר הכי שרמנטי בפורום הזה כי במקום עגבניות רקובות ניהלו איתך דיאלוג מלטף ומחרמן. אז למה הבנים נגד הבנות? זה שרשור הבנות בעד עדי. ודרך אגב, גם אני מת על עדי. איש כלבבי, חד לשון וצח לבב. תציצו פעם על איך עדי מגיב למי שמעצבן אותו בפורומי המחשבים... שרשורים ארוכים שבהם המלה האחרונה שמורה לעדי. חד לשון ובעל פתיל קצר. אז אני מוריד את הכובע, עדי.

vered4

New member
אסרטיביות ותוקפנות

מי שתוקף, תוקף מעמדה של חוסר בטחון. התגובות היו אסרטיביות כי הבנות בטוחות בעצמן.
ולגבי דיון מלטף ומחרמן? אולי הדיונים על מוט ההילוכים בלבלו אותך

למעלה