בוקר טוב

AYELET1

New member
../images/Emo32.gifאת הקישור לכתבה

הזו לא הייתי מביאה, למרות היותה מעניינת. רק רציתי לספר לכם, שמיכל לניר, אחת מכותבות הכתבה, היתה המורה שלי לספרות שנה אחת בתיכון. המורה היחידה לספרות, בכל שנותי בביה"ס , שהפקתי משהו משעורי הספרות שלה, שקיבלתי מהם כלים , שהם קצת יותר מאשר כלים למעבר בחינת בגרות

יוווווווו... בוקר טוב איילת

איזה דיפלומטית את. הלכתי לקרוא... צריך להירשם.... ובסוף? כתבה על מצדה? חחחחח...

AYELET1

New member
לפחות בפעם הבאה אין צורך לנהרשם../images/Emo8.gif

(בהנחה שהמחשב שלך מקבל קוקיות).

AYELET1

New member
../images/Emo32.gifמי נוהג טוב יותר-גברים או נשים

מחקר בריטי קובע שיותר נשים מעורבות בחבטות בכלי רכב חונים, אך גברים מעורבים יותר בתאונות קשות, בעלות נזק כספי ומחיר בנפש גבוה . השאלה העולה מהממצאים היא(כך עפ"י הכתבה), האם הנשים הן בעלות התמצאות מרחבית נמוכה יותר או שהן פשוט נוטות לערוך נסיעות קצרות יתר עם חניות מרובות (כדי להביא את הילדים למקומות שונים ולערוך קניות) .

אני מניח

שנשים עדיין נוהגות פחות מגברים (שעות נהיגה ומרחקים) אבל העובדה הבלתי מעורערת כבר שנים רבות שנשים נוהגות יותר בזהירות ואולי אפשר אף לומר לאור התוצאה הבלתי מעורערת, שנשים נוהגות יותר טוב. מה לעשות שהגברים נוהגים כמו האישיות שלהם (ילדותית). ולכן נשים נהנות מביטוח יותר זול. והן גם שורדות יותר (חחח.. לכן יש יותר נשים). אבל כמובן שהכל בהכללה גסה.... יש נשים מאד טכניות וחולות הגה ויש גברים שנוהגים בפחדנות איומה ובזחילה מעצבנת.

AYELET1

New member
בחייך....

כל סטטיסטיקה היא הכללה גסה כמו הסטטיסטיקאי שהכניס רגליים לאמבט קרח וראש לתנור לוהט ובמוצע הוא היה בסביבה פושרת

חני ב

New member
בוקר טוב. גם אני הבאתי

את הקישור לאותה כתבה. אני שונאתתתתתתתתתת את ההשוואות. כמובן שאנו הרבה יותר טובות. בכל אופן - אני כן!

גליה12

New member
לא יודעת מי נוהג יותר טוב

אני יכולה להגיד לכם שהבעל שלי (החוצפן) והילד (שירש ממנו את חוצפניותו) אומר שבעיניים עצומות בליל סופה קודר- אחרי שלושה בקבוקי ויסקי ובלי שינה- הוא נוהג פי עשר טוב ממני... האם זה בגלל העובדה שאני לא יודעת לחנות ברוורס- או בעשיתי רשיון רק לפני עשור שנים. או בגלל שפעם נכנסתי באוטובוס (לא לא בדלת הראשית ולא שילמתי כרטיס) או סתם השמצה- מי יודע.

גלי®

New member
בוקר טוב ... השמש זורחת , אני פורחת

(שוב יש איזה עץ "מעורר אלרגיה" בסביבה) ועולם כמנהגו נוהג ... תגידו , אם אני אתאפק חזק חזק ולא אתגרד , העקצוץ יעלם ?

yalyul

New member
איך אפשר להתאפק?

לא נפתחות לך ארובות האף והעיניים? והאפצ´י לא מרעיד רדיוס של 7 ק"מ מהבית שלך? רק עקצוץ??? תרגישי טוב, הנה אני שולחת לך פרחים היפואלרגים

AYELET1

New member
תמונה מרהיבה -אני אוהבת תמונות

פרחים!
\ גלי- בסוף זה יפסק (הגירוד). השאלה רק מתי

תגשי לרופא, יתן לך כדורים נגד אלרגי

זה עוזר בהרבה מקרים לפחות חלקית. וכל דבר שעוזר שווה. מצאתי אצלי כרגע שארית משנה שעברה בשם "היסטזין". יש כמה סוגים ושווה לנסות.

מה עושה אישה כשנדלק לה ירוק ברמזור

קודם מתחילה לנסוע או קוטדם מקנחת את האף והאלרגיה ? אצל הגבר אין שאלה כזו - כי הוא כבר התחיל לנסוע בצהוב... והחידה המתמדת אצל אישה נוהגת ( כמו החידה "למה את מתכוונת כשאת אומרת "לא ! "...)- כשמאותת לה הוינקר ימינה, היא באמת מתכוונת לפנות ימינה, הוא סתם מאותת או הכוונה האמיתית - לפנות שמאלה, אך זה התבלבל לה בכיוון ? לכן - כשרואים אישה נוהגת מלפנים, תמיד "שמור מרחק" מעב לסביר, כי תמיד עלולות לבוא הפתעות. דרך אגב - חניה ברוורס - קלה בהרבה ודורשת פחות תמרונים מאשר חניה ב- "קדימה"... סתם זרקתי כמה מחשבות לא כל כך פמיניסטיות...

אתה היום מזוכיסט במיוחד? חחחחחח

אני צופה לך רגימה טוטאלית כאן... עדי... שמתי לב לחוש ההומור המדליק שלך בפורום "מחשבים ואינטרנט" הבוקר.. ממש צחקתי... ואני צוחק עכשיו... תיכף תראה כמה עגבניות רקובות ימלאו אותך. אבל לעניין.... כמה גברים אני רואה זוחלים בזמן האחרון ברמזור... ישנים ממש...ואני עוד עם קלאצ´ מחליק כך שאני לא יכול לתת גאז פתאומי. דרך אגב, שיטה מדהימה לחסוך בדלק.... כבר שבועיים שהקלאצ´ שלי מחליק ואין ספק שצריך להשקיע את ה- 1000 שקל ולהחליף אותו אבל למי יש כסף. אז סוחבים ככה ונוסעים לכל העולם יותר בעדינות. (מחר נסיעה לרמה"ג). אז אחרי שבוע גיליתי שהנסיעה העדינה הזו חוסכת לפחות 1 קילומטר לליטר בחישוב צריכה ממוצע לשבוע. בחיי שהיו צריכים להוסיף עוד שעון בלוח השעונים חוץ משעון הטורים - שעון שיצרח: "תפסיק ללחוץ על הגאז, שפכת עכשיו עוד חצי כוס של דלק בשביל כלום". אין מה לדאוג. גם עם קלאצ´ מחליק עדיין כולם נוסעים יותר לאט ממני. נ.ב אני עם רשיון לאופנוע, משאית וכל מה שאתה רוצה ועדיין לא יודע לעשות רברס נורמלי. ממליץ לכולם על המשחק MIDTOWN MADNESS 2- מירוץ מטורף במיוחד שמתאים גם למבוגרים שרוצים להוציא את העצבים שלהם על כל מכונית או עמוד חשמל...וגם על מכוניות משטרה וירטואליות.

vered4

New member
ולגבי הוינקר

אצל הרבה גברים אין בכלל שאלה, הם מניחים שכולם יודעים מה הכוונה שלהם וחותכים מסלולים, כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם
ההבדל בין נשים וגברים הוא בדרך כלל, ההבדל במידת התחרותיות בין נשים לגברים. הכביש הוא מלחמה, רוב הגברים יכנסו לזה כדי לנצח ורב הנשים כדי לצאת בשלום.

את אפילו לא יודעת איזה אחוז מהנשים

שלמדו נהיגה באילת לא מוכנות לנהוג בתל-אביב... הם עוברים את ה-100%... באילת סללו כל צומת שניה כיכר ( עיר הכיכרות ) והרבה נשים נכנסות לכיכר, אך לא זוכרות בדיוק איך יוצאים ממנה... ברמזור הן איכשהו מסתדרות, כיח למזלן לפעמים יש גם "ירוק", אך ב"משולש" ( תן זכות קדימה לרחב החוצה...) הן נותנות זכות קדימה לכל מי שגר בארץ.... ומה אומרת אישה הנוהגת באמצע הכביש במהירות פחותה בהרבה מהמותרת, כששיירה של מאה כלי רכב מזדחל אחריה ללא כל אפשרות עקיפה ? "מה קרה, אתם ממהרים לאנשהו ? " אני מעריץ מכל הלב את המין הנשי, אך בכל מקרה אני מאוד נזהר ממנו...

למעלה