בוקר טוב

גליה12

New member
גשם ירד- ושטף את האבק

ריח משגע באויר העגורים חזרו לחולה- וקורעים את השמים בצרחות גם ראיתי להקת חסידות אחת הכותנה נקטפה- והתפוחים גם.... סתיו..... מה עוד צריך? (אולי אהבה ושלום)

אתיר

New member
בוקר טוב, עדיין לא יורד גשם

אך הריח של האבק משגע אותי.

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif האבק גם גורם אלרגיה ../images/Emo10.gif

והתיאור של גליה זה הדבר היחיד שעושה חשק לגשם ולסתיו
... כי באופן רגיל אני שונאת גשם

DizzyMissLizzy

New member
גם אני שונאת גשם. יודעים למה?

כי תמיד כשהוא יורד ואני בעבודה, אני דואגת לילדים שלי שיחזרו מבית-ספר ויירטבו עד לשד עצמותיהם. בעירי (נו, תנסו לנחש איזו עיר?) הניקוז גרוע למרות שכל כמה שנים הופכים את הכבישים בניסיון לשפר, אך ללא הועיל. וכל גשם קל יוצר ברחובות נהרות, שצריך לצלוח כשחצי גוף במים. והילדים המסכנים שלי מגיעים הביתה רטובים ורועדים. בבקרים גשומים אני עושה כל מאמץ להסיע אותם. מקפיצה את הגדולים לשעת אפס וחוזרת הביתה להקפיץ את הקטנה, ואח"כ לעבודה... העיקר שלא ישבו כל היום רטובים בבי"ס. אז, בתנאים כאלה, איך אפשר לאהוב גשם?

AYELET1

New member
זה חלק מכל סיפורי הגשם האיכסיים

חלק בלתי מבוטל בהחלט, אך לא זה בלבד עצם האור הסגרירי, האפרורי , מאפיר את ההרגשה...

גלי®

New member
אם לא הייתי קוראת בכרטיסך האישי

"השפלה" , הייתי בטוחה שאת חיפאית ... בחיפה , בגלל כל המורדות (וגם בגלל ניקוז שמתוכנן גרוע) , מתחלקים הרחובות לשניים : "מפלים" ו"אגמים" ... איזה כיף שיש לי את "ביקסי" (מכונית הסיטרואן בי אקס הטרנטה) שלי ... היא הופכת בהנף מוט לרכב אמפיבי ...(4X4 במחיר של קופסת סיגריות )

גלי®

New member
לא רק במשפחתך יש אנשים שחסר

להם בורג , או שניים ... הקודמת שלי (לפני המון שנים )היתה "מישמיש"- רנו 4 זקנה בצבע כתום ...

AYELET1

New member
אז לי היתה ...

הצפרדע- נחשו באיזה צבע
ביוטי- שהיתה יפה כל כך ומכאן שמה. אחרי שנגנבה הוחלט פה אחד שעדיף שם כמו "טפו טפו טפו" ולא שמות מביאי עין רעה. היתה הדנדשה שבאה אחרי ביוטי. היתה טוטי גרוטי שהיתה גרוטאה אמיתית. לאבי, היתה מכונית , שנקראה נשומל´ה, כי היא נסעה רק בגלל שהיתה נשמה אמיתית. יום אחד הבת (זו מחוררת האזניים והאף...) סיפרה לחברתה שהמשפחה של אמא שלה - כולם נורא מצחיקים כאלו, ונותנים שם לכל מכונית (זה היה לפני שנים, ובימי נשומל´ה). למכונית של סבא שלה קוראים... וכאן היא נתקעה, ולא זכרה את השם. לאחר הרהורים עמוקים נזכרה: תנשמת...

AYELET1

New member
../images/Emo32.gifבעקבות הסדרה "רוח קדים"

כתבה מעניינת המביאה את דברי ההיסטוריון , מומחה בתחום זה, ד"ר ירון צור. שווה לקרא.

vered4

New member
כמה עצוב../images/Emo7.gif

לפני כשבועיים, חתלתולון של חברים שחשב שהוא אמיץ וגיבור נהרג בניסיון התקלות שכזה.

bimbo.

New member
תגידי, איילת ../images/Emo12.gif

שכחת שאנחנו כבר לא חתיכות בנות 20? איך את מביאה דברים כאלה לפורום הנכבד והדיאטטי שלנו??????????

למעלה