בוקר טוב

נעיתה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היום האחרון בעשור ה 20 לחיי... מתרגשת לקראת עשור חדש ותקופה חדשה. הולכת להתפרע עם קפה
בוקר טוב אנשים!

נעיתה

New member
../images/Emo6.gif סתם נהנית לרשום את המספר

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 מתלהבת!

menny1970

New member
ואני דיין לא רשמית בן 40 וכבר כמה חודשים ....

מאוד נהנה ומרגיש לי טוב מאוד להגיד אני בן 40

menny1970

New member
מתוקה את, אבל אין צורך במתנה

רק תמצאי לי זמן לשבת איתך לקפה "בת"א הקטנה" והכל בסדר מבחינתי תגידי, אני לא
? שיהיה לך ערב נפלא

אכן ../images/Emo189.gif

:אחרי יום רביעי...אני ציפור דרור....(עד המועד ב' בסטטיסטיקה כמובן
)...אז יש לך חלון הזדמנויות יאללה פתח יומן.

menny1970

New member
"תרשום, תרשום ! ....רושם רושם!!!"

השבת אני עם הילדים כך ששבוע הבא יום חמישי בוקר או ערב את תחליטי קפה בת"א הקטנה? שתיהיה לך שבת מדהימה.

שאתה פרקטי!

יום ה' בבוקר, קפה+קרואסון? אבל תצטרך להגיע עד ללב תל אביב בשביל זה- המקום הכי שנוא עליך בערך נכון? לפחות בשעות האלה אין פקקים וגם לא בעיות חניה
שתהיה גם לך שבת מדהימה עם הילדודס.

ליבליב1

New member
:) אחחח... אין לך מושג,

עד כמה אני מזדהה עם התחושה הזו. הייתי שם לפני שנה בדיוק. (אני חודש וחצי לפני 31 ... אמא`לה....)

עוקצני

New member
זוכר את זה כאילו זה היה אתמול

טוב, לא באמת זוכר אבל האגדות מספרות לי שפעם הייתי בגיל הזה. מזל טוב ואת מוזמנת לקפה אם את ברוטשילד.

נעיתה

New member
תודה../images/Emo140.gif

עכשיו אתה אומר... ואני שתיתי קפה ברוטישלד הבוקר

קרן ט

New member
מזל טוב.....

אני יהיה בת 35 החודש.... שזה עוד דקה בת 40... וזה ממש אבל ממש לא מתאים לאיך שאני מרגישה.... 40 זה "מבוגר" ! הכל שאלה של איך מרגישים (זו דעתי). שיהיה המון מזל טוב ושהתקופה החדשה תיהיה מוצלחת וגם לי היה אחלה קפה הבוקר. לקחתי יום הברזה (אחרי שאתמול הלכתי לישון מאוד מאוחר) ונהנתי מקפה טוב וחברה נעימה. המשך יום מוצלח לכולם

כרmela

New member
יוווו ../images/Emo12.gif

גם אני עוד דקה וחצי סוגרת 35 ומתחילה להפנים שברגע שאת עוברת את החצי את יותר קרובה לשם מאשר לכאן
ולא שזה רע... יש יתרונות, גם הילדים יהיו גדולים יותר

נעיתה

New member
../images/Emo140.gifתודה

כמה דליים יש פה אולי צריך לעשות מפגש יום הולדת פברואר

Rtitan

New member
לילה טוב יקירתי ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

בעוד שלוש שעות זה יגיע, ממש מעבר לפינה, ממש בעוד 173 דקות לרגע כתיבת המילים הללו - יקרה משהו מדהים!! בעוד שלוש שעות תגלי ש... את אותה אישה מקסימה, ואותה אישה חכמה ונעים לדבר איתה שעות על גבי שעות, את תהיי אותה אימא של מוגלי, ואותה בת-חווה שתובב לגבי העולם ולגבי רגשות וסערות, נונוחות וביטחון... וזה מה שכל כך יפה בזה - בעוד קצת פחות משלוש שעות את תהיי אותה נעיתה שאני מכיר, עם עוד כמה חודשים של בגרות, ועוד תקופה של בשלות ועוד תקופה של חוויות שאספת מאז היומולדת האחרון שלך. מאז, כל מה שקרה הוא שכדור הארץ השלים עוד הקפה אחת מתוך בערך 4 וחצי מיליארד הקפות - רק עוד הקפה אחת התווספה לאוסף, ושום דבר גדול לא באמת קרה
, רק למדת עוד קצת על העולם, והחיים ימשיכו אל אותו מסלול מרהיב עין שאת מתווה אותם. כמביט בך מהצד, וכמלווה בחודשים האחרונים, אני רואה אישה שמיום ליום עוברת תהליכים משמעותיים עם עצמה, לומדת על עצמה ועל יכולותיה ואני זוכר את הפעם ההיא שאמרתי לך שאת נראית כמו פרח סגור... ואני יכול לומר, שהפרח הזה מתחיל להפתח, והרבה יותר מהר מכפי שציפיתי בשיחה הראשונה איתך
שיהיה לך יומולדת נפלא יקירתי, אני מתפלל ומקווה ובעצם יודע בתוך תוכי שהעולם מחייך אלייך ומאיר לאייך את פניו גם בימים מעוננים. שיהיה לך יומולדת נפלא - וסביר שאם לא אשכח לעשות את זה - גם מחר אכתוב לך בקצרה כמה מילים...
אושר יקירתי, אני רק מאחל לך אושר, מזוקק וטהור
...
-
פוך...

נעיתה

New member
אתה חייב ללכת לקרוא את מה שכתבתי למטה...

לו ידעת שהסברתי למקעקע היום בדיוק איזה פרח אני רוצה... האחד ניצן והשני כבר פתוח לרווחה. לתקופה שהייתה וזו שעתידה עוד לבוא... ועכשיו כולם ביחד, אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו. תודה על האיחולים
, רגע אז זו לא הייתה הברכה ה "קצרה"?

נעיתה

New member
יום הולדת שמח לי../images/Emo140.gif

לפני שנה בדיוק ביום הולדתי, נפרדתי מאבא של מוגלי, חשבתי שפצצת אטום שנייה נחתה במחוזתינו ישר על ראשי. כתבתי רשומה מלאת דכאון בבלוג שלי וניסיתי לצוף... רשמתי כך: יום הולדת 19: הכרנו חודשיים לפני יום הולדת 19 שלי, חצי שנה לאחר מכן קיבלתי טבעת עם הבטחה שזה לעולם. השנים חלפו המגירה מלאה בזכרונות הבית מלא בדברים של שני אנשים והמון בדידות. יום הולדת 29: אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל, נראה לי שמהסוף. האיש שלי כבר לא שלי, כבר לא בבית, כבר לא במיטה או בסלון. אין בגדים בארון ונעלים במגירה אין סגריות במאפרה וגם לא מברשת שינים כחולה. אין חלום של בית עם רעפים וילדים וכלב. יש לי חור בלב, אני לא ישנה בלילות, מתפקדת על אוטמט לגמרי. אין לי מושג מאיפה מתחילים אחרי 10 שנים ביחד. אני לא מצליחה לישון ומפחדת לפתוח את הקופסה של האדוויל כי כאב הראש שלי מצריך מינמום 5 כדורים ואולי קצת יותר. אני יושבת בלילה ובוהה בקירות, מרגישה בתוך צמר גפן, מסביב מילמולים. הפחד די משתק אותי, יש לי צורך להקיא (ממש להקיא) כל הזמן, הרגלים נתפסות לי, בלילה אני הופכת מעין משותקת. נכנסת לחדר של מוגלי לוקחת אותו איתי למיטה, מחבקת, מריחה, מלטפת את כל האושר הקטן הזה, שואפת ממנו כוח להמשיך. הבוקר עולה, אני מחייכת ליום חדש, חיוך מטופש וכפוי ומתחילה לשיר "בוקר בוקר למוגלי" אני שונאת את חודש פברואר, לא רוצה יותר יום הולדת לעולם, רוצה ללכת לישון ולקום בעוד שנה אחרי כל הסיוט הזה. אני עם בטן מלאה וכועסת, אני עם בטן רכה ומפוחדת. יש לי כל כך הרבה להוציא אבל לא מסוגלת, ברגע שאתחיל לספר זה יהפוך להיות אמיתי. לא מצליחה לחשוב בהיר. והיום יום הולדתי ה 30 לא יאומן
שנה של תהליך, חכמים ממני סיפרו לי על המקום הטוב הזה, בו לומדים לשחרר ולהמשיך הלאה וחיכיתי... ואני שם
קשה לי להגדיר את תחושת השחרור עם סיום התקופה, לא פיללתי להיות במקום הזה, של ההקלה הגדולה. הסביבה התרגלה המוגלי התרגל ואני, אני לא צריכה להסביר יותר למה ואיך וכמה, זה פשוט קרה ביום הולדתי וכן הייה לי אומץ לפרק משפחה ואני לא מרגישה צורך להתנצל על זה יותר
איזה בוקר
נהדר! נטול שמש אבל מלא באנרגיות וחברה טובה, צפויי עוד לילה ריקודים וסופ"ש נורפן בפתח... תודה לאל על המקום החדש הזה
. *** ולמי ששרד את הטלנובלה הפרטית שלי... התמונה המצורפת היא המתנה החדשה שלי ליום ההולדת. משמעות הציורים הינה חופש ושיחרור הנפש. הפרח מסמל צמיחה מחדש (בפנים בגבעול חרוט גם שמו של המוגלי, אבל את זה רק אני יודעת
)

למעלה