בוקר טוב

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

7han

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אתמול היה לי יום מעיף הייתי על תקן ככה לא תאמינו מדברר שאני מוכשרת מנקה, שוזרת פרחים (הכנתי זרים מהממים) ספרית ומאפרת ולסיום צלמת היה אעצלנו בישוב אתמול חינה של קורבה של בעלי אז נודבתי (בשמחה)לעוזר אז עזרתי לנקות לסדר פרחים לעשות פן לכלה כולל איפור לסיום לצלם את האירוע ועל הבוקר ללכת לנקות את בת עם בקיצור היה לי בוקר מאוד פעיל יאללה שיהה לכם יום טוב חפרתי לכם מספיק

asia84

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifבוקר אור +ט"ו באב שמח ../images/Emo232.gif

יאוו חנה שלי מקווה שהכול טוב והגיעה זמן שתנוחי קצת
בוקר מקסים לכולם
וכמובן ט"ו באב שמח לכולם
טוב אני כרגלי פה בעבודה ואני מזה שמחה ששבוע הבא יהיה את מופע שאני גם מצטרפת אליו יהיה כיף סוף. סוף הפגוש את נורית וחנה ועוד בנות נכון
יהיה כיף
המשך יום מקסים לכולם

../images/Emo23.gifבוקר טוב וחג אהבה שמח../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכםםםםםם, היום זה חג אהבה למי שלא זכרה אזזזזזזזז שיהיה לכםםםםםם,
חג אהבה שמח
I Love You… Every time you say these three ill’s words… It makes such a beautiful difference To each day of my life!

nurit224

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif ויום אהבה שמח ../images/Emo23.gif

בוקר טוב פורום יקר
הגענו כבר ליום רביעי....מתי כבר יגיע יום רביעי הבא
ואוו אני מאוד מאוד שמחה לראות שכל כך הרבה בנות יצליחו להגיע למופע שיתקיים ב 12.08 בתל אביב
יהיה כיף לראות את כולכן בננות
אני הולכת לסגור את ההרשמה של תחרות השירים של חודש אוגוסט ונתחיל בהצבעה של חצי הגמר
השרשור שורונה פתחה לכבוד ט"ו באב ממש מהמם...יאלה בנות תתחילו לשרשר את הדברים שאתם הכי אהבתם בדרמות אם זה שירים, קטעים רומנטיים, נשיקה, חיבוק
תשתפו גם אותנו
שיהיה לכולנו המשך יום טוב והמשך שבוע מהמם

אליס241

New member
../images/Emo29.gif ערב טוב לכולם../images/Emo29.gif

היי שלום וערב טוב לכולן! קצת נעלמתי , נווו מה לעשות חיים האמיתים כן , כן באסה השנה הזאת בילמודים לא נגמרת! למרות שהם חושבים על זה אני לא באמת לומדת אלה רואה סדרות, חחח אתמול בערב יום אהבה ראיתי סידרה רומנטית 18 VS 29 אל בחורה שעושה תאונת דרכים שהיא בת 29 וחוזרת לגיל 18 מבחינת זיכרון, היא שוכחת שהיא נשואה, ונהפכו היא לא מבינה איך היא התחתנה לבחור הזה, סידרה מצחיקה ורומנטית נווו מה שהקוריאנים יודעים הכי טוב לעשות ! תקציר באנגלית: The main chracter is Yu Hyechan who is 29 years old.Hyechan is married to Kang Bongman who is her old classmate in high school whom she despised and hated because of his cocky attitude.But later she fell for him after being rejected by Shi Woo her crush. This drama takes the audience back to the 1990s. The main character of the drama, Yu Hyechan, 29, reverts mentally to an 18-year-old girl after having a car accident. As she recovers her memory and the relationship with her husband, Kang Sang-yeong, she goes through many hilarious and heart-moving moments. -- KBS Global Marketing נהנתי מכול שנייה באמת, אפשר לראות בויהו אז תהנו לכן. טוב אז אני צריכה ללמוד יותר נכון להגיש עבודה וגם ללמוד למבחן חוזר! אווווווףףףףף אני רוצה חופש, אני רוצה חיים דייייי נמאס לי !

shoval 172

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo29.gifערב טוב אליס- ופורום יקר !!!

עשיתי עוד חור באוזן....חיחיחיחי..
ובר, הכנתי מכתב עידוד ל-DBSK אני אשלח לך אותו באימייל בהמשך,
שיהיה לכם ערב מהנה....
DBSK סרנגהיו...פייטינג

למעלה