בוקר טוב

asia84

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר אור ושבוע טוב לכולם נחתי כמו שצריך וצפתי במשחק יאוו איזה משתתפים מגנבים יש כאן אופה נחמד אז תמשיכו לשחק אהה היום יום ראשון נר ראשון של חנוכה צריך להדליק אז חנוכה שמח לכולם
והמשך יום מעולה לכולם

7han

New member
בוקר טוב וחנוכה שמח

היום נר ראשון של חנוכה ל א לשכוח שהיה חג שמח ומשהו חמודhttp://il.youtube.com/watch?v=lEuTROYBZHM

nurit224

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם וחג חנוכה שמח ! ואייי השבוע הזה הולך להיות שבוע חורפי השמיים מעוננים וזה נראה כאילו הולך לרדת מבול כל רגע (יש ! ) שיהיה לכולנו שבוע קל וטוב
תיזהרו אל תאכלו הרבה
או שבסוף תהפכו ל
בעצמכם ! משחק האח גדול מצחיק אותי שזה לא מילה ...יש כמה משתתפים שמשתחררים קצת יותר מידי חח.. ! אחלה משחק מעיין !

../images/Emo137.gifבוקררררר טוב לכם!../images/Emo137.gif

בוקרררר טוב לכם!
ושבוע טוב,
היום קמתי עם כאב ראש
היום מדליקים
ראשון של חנוכה ואוכלים הרבה הרבה
למי שעדיין לא הספיקה! שיהיה לכם יום מקסיםםםם
וגם לכם אופה
לא לעשות שטויות
וכמובן חג חנוכה שמח!!

MaNcHi 135

New member
../images/Emo137.gifצהריים טובים וחג שמח!

חג חנוכה שמח!!! אתם יודעים שלא אכלתי אפילו סופגנייה אחת עד היום??? הלוואי ואני אחזיק מעמד עד סוף חנוכה ככה! קודם כל, אני רואה ש"אופה" זורם ואתם נהנים! אני שמחה! המשיכו כך!!! ובינתיים קחו משהו חמוד שמעריצות ישראליות של DBSK ועוד כמה להקות יפניות\קוריאניות עשו! מקווה בשבילן שהבחורים ראו והם יבואו!

relax2008

New member
בוקר טוב לכולם פה ובבית האופה

נראה לי שבית המשוגעים שם בבית רק מתחיל...
אחלה משחק. שיהיה לכולנו שבוע מבורך ושכמו נס כד השמן יהיו לכל אחת ואחד מאיתנו ניסים קטנים /ניסים גדולים העיקר ניסים שישאירו אותנו תמיד מחייכים. אמן!
ותאכלו סופגניות
כי אחרת... איך תרגישו שחנוכה עכשיו????????????

ASSIAGIRL

New member
כבר צהוריים אז.. צהוריים טובים!!!

שיהיה לכולם חנוכה שמחחחחח
היום
ראשון!!! מקווה לא ליגוע בסופגניות השנה.. לאט לאט אני רואה שאני נהפכת להיות אחת כזאת
בכל אופן משחק ה"אופה" מעולההה תמשיכו עם העבודה הטובה והמצחיקה
.. חנוכה שמח

dayana3

New member
צהריים טובים וחג שמח ../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif

שבוע טוב לכולם, כמה כיף לפתוח את השבוע עם משחק האופה המדהים.. מעיין שיחקת אותה עם הרעיון הזה ובגדול!!!! את גאון!
היום נר ראשון של חנוכה אז חג שמח לכולכם ואני מקווה שיהייה לנו חג שקט ורגוע
המשך יום טוב

elinoy92

New member
../images/Emo138.gifערב טובבבב לכולם וחגג שמחחח../images/Emo137.gif

חגג שמחח לכולםם...שיהיה חג מלא אושר ואור,סביבונים,סופגניות ורק טוב=]
אהה ושגם החג הזה יביא איתו ניסים והגשמת חלומות..(אהמ אהמ שנפגוש איזה קוריאני חמוד חחח)

../images/Emo137.gif ערב טוב וחג חנוכה שמייח ../images/Emo137.gif

היום נר ראשון של חנוכה מאחלת לכולם חג חנוכה שמח אוהבת את המשחק של האח הגדול... מאד מצחיק ומשעשע....מתי מגיע הגריל??? גם אני עוד לא אכלתי סופגניה וגם מתכוונת לא לגעת בכלל מעיין מחזיקה לשתינו אצבעות
לא נשכח את גלעד שליט
שיושב בחושך כבר 910 ימים
קיבלתי מייל שהיום בשעה 22:00 כולם מזדהים עם גלעד ויושבים בחושך 10 דקות. הלוואי ולהוריו יהיה נס חנוכה ויזכו לראותו שב הביתה בקרוב. אמן

MaNcHi 135

New member
איזה... נפלתי בקרב...

היום אמא קנתה סופגנייות וזה בא טוב עם האווירה של הדלקת נר ראשון לחנוכה... אבל זהו!! לא עוד!!

elinoy92

New member
אני אגלה לך סוד...

כל שנה אומרים את אותו הדבר..תמיד מאשימים את הנר הראשון,ואז אוכלים עם חברים,ואז אוכלים עם המשפחה ואז נר אחרון ואז אכלת מלאאא סופגניות
אבל זה קורה לכלם

לי זה לא יקרה ../images/Emo6.gif

מחר בבוקר הבוס יכנס עם סופגניות לעבודה וגם אז אני כבר הכנתי את עצמי
לא לאכול !!!
האמת שמעתי היום אצל רפי רשף שבסופגניה יש פחות סוכר מהקורנפלקס. אז זה לא נורא כל כך...
עדיף סופגניה

MaNcHi 135

New member
תחזיקי מעמד!

ואני לא יודעת מי אמר את השטות הזאת אצל רפי רשף.. ברור שבקורנפלקס יש יותר סוכר מסופגנייה.. אם את בולסת את כל הקופסה...

NewNJ

New member
אצלנו חילקו כבר היום

אני נפלתי קורבן לאחותה של הקיצונית הימנית התחתונה
חג שמח לכולם

elinoy92

New member
חחחח בהצלחה לך ../images/Emo8.gif

וכןן גמני שמעתי על העניין של היותר סוכר אבל בעיקרון זה שיש יותר סוכר לא אומר שסופגניה מכילה פחות שמן וקלוריות...אז אם יש בזה פחות או יותר סוכר זה לא ממש רלוונטי..לא ?

MaNcHi 135

New member
../images/Emo46.gifאל תגידי לי דברים כאלה

עוד רגע אני בוכה! בא לי לבכות.... באמת איך נפלו גיבורים...

elinoy92

New member
חח אל תדאגי הכל בהומור,סומכת עלייך שהחג הזה

כולנו נצליח לא להעלות בשקל..חח היום בביס החלטנו לעשות מסיבת חנוכה וכולנו בירכנו אחד ת'שני שהנס של החג הזהיהיה שנאכל מלאאאאאא סופניות ולא נשמין
אז כך אני מברכת את כולנו כאן

למעלה