בוקר טוב...

li 3 האחת

New member
בוקר טוב...../images/Emo42.gif

רוצה לשתף אתכם ביום האיום שעבר עליי אתמול.אז כן אם הייתה קצת אופטמיות שהנה אחרי היום שבילתי בת"א אחרי הנסיעה המרגיעה ברכבת והכיף של האיבחון חייב להיות משהוא שיהרוס הכל. קמתי אתמול בבוקר התארגנתי לעבודה ואיך שאני יוצאת מהחניה של הבית 50 מטר אני מרגישה בום אדיר וחשה את הרכב שלי עף ואני עוד לא ממש התעוררתי לא הבנתי מה קרה.מסתבר שאיזה אידיוט שחנה לצד הכביש החליט לצאת מהחניה בלי ממש להסתכל ובלי לאוטט פשוט נכנס בי והעיף אותי.אני ב"ה בסדר שזה הכי חשוב.אבל האוטו שלי מסכן עבר טרואמה.יצאתי מהרכב ומההלם והבהלה פשוט פרצתי בבכי גם מעצם המחשבה שעכשיו אין לי פשוט למי להתקשר את מי להזעיק להיות לצידי הכניסה אותי ללחץ.ואם זה לא מספיק אז הנהג הפוגע נלחץ מהבכי שלי ושאל את רוצה להתקשר לבעלך?? ואו...רק השאלה הזו היתה חסרה לי.התקשרתי לגיסי אח של בעלי והוא הגיע מיד.וככה כל היום הבלאגן של לרוץ לביטוח לדאוג שהאוטו יגיע למוסך כי הוא הרגלים שלי.והמזל שדאגו לי לרכב חילופי ככה שאפשר לפחות להרגע איך אגיע לעבודה וכו' ואז בערב נכנסתי הביתה ובמקלחת ככה לבד הדמעות שוב זלגו להן ההבנה הזו שאין לך עכשיו אותו כדי להשען עליו להזעיק אותו להתקשר אליו.ואני האישה החזקה כלפי חוץ כביכול מרגישה פשוט חוסר אונים לגבי המצב החדש.. חוויתם משהוא דומה?? גם אצלכם הרצון והאינסטיק ישר להתקשר אליו עדין פועל??? אלוהים כל כך הרבה מצבים שזה לא נגמר.. תודה על ההקשבה איתכם מרגישה פשוט נוח לדבר על הכל... שיהיה בכל זאת יום נפלא. ~לי

הי לי

קרה לי לפני חודשים גם בי פגע רכב אך אצלי ההפך הנהגת שנהגה ברכב הפוגע עוד צרחה עלי ואני בתקופה של ריגוש יתר אם כול החוזק שלי לא בכיתי אך נכנסתי לבועה של חוסר אונים .לא היה את מי לשתף למי להתקשר באותו רגע . ונכון עשיתי טעות לא לקחתי פרטים יותר נכון היא לא נתנה ולא נכנסתי לכוחניוית וותרתי והכב לא תוקן. אז לפעמים שאין אדם החזק לידינו אנו כנראה מוותרים לומדת להיות שונה לחבוש גם את הכובע שלו.והכי קשה זה לילדים שאני צריכה להיות גם אני וגם הוא. עדיין קורה גם לי כמו קנית מוצר אומרים לי קחי חשבונית תראי לבעל זה מרתיח אותי .ואני בכעס עוד אומרת אין לי בעל כאילו זה מובן שאנו נשואות .כמה גרושים יש כמה רווקות יש מה אנו נראים כאנשים שמחויבות של נשואים. אז אין מה לעשות נלמד נתחזק . ושהכול יהיה טוב ויום טוב ציפי

BennyKa

New member
ראש למעלה, הפנים קדימה ולהמשיך ללכת

זה בועט כל הזמן במקומות וברגעים הכי לא צפויים ואז זה הכי כואה אלה החיים ואם אלה החיים - נחייה.... כי אין לנו ברירה אחרת כי הגורל מכוון את מה שקורה לנו כי יש דברים שאי אפשר לשנות ציטטתי כאן באחד המסרים הקודמים אז הנה זה שוב במיוחד בשבילך הלאה - צריך ללכת הלאה ולא להיכנע........ הלאה רבקה זוהר מילים: קובי לוריא לחן: יצחק קלפטר באתי מעולם מלא ספקות ודאגה, כל המזן קורים דברים, אין זמן להירגע. השנים חולפות וכבר חלף חצי חלום, אבל אני עוד מחפשת מקום. מבקשת דרך בין שבילים מפותלים, בתקווה שיום אחד אבין את הכללים, הסתובבתי די אך לא למדתי הרבה, רק דבר אחד ידעתי יפה: הלאה! צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע. הלאה! עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להכנע. לא מצאתי את דרכי, ולא היה לי טוב, פעם פעמיים כבר ראיתי את הסוף. אך דווקא כשרגליי כושלות והכוחות כלים, משהו קורא אליי מבפנים: הלאה! צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה, ולא להרתע. הלאה! עוד ללכת הלאה, רק ללכת הלאה, ולא להיכנע. עוד יום רוחמה רז מילים: רחל שפירא לחן: מתי כספי בחריפות הזאת עוד יום, עוד יום ובצפיפות הזאת עוד יום, עוד יום. החזאי מוסר את התחזית משקעים, שינוי זרימה ורוחות תזזית ויש כאן מקום לדמיון עוד יום, עוד יום. בהשתקפות הזאת עוד יום, עוד יום בהחשפות הזאת עוד יום, עוד יום. המלאכה מרובה והזמן קצר ואנחנו כבר יודעים שהגשר צר. אמצע הדרך ויש גם בזה נסיון עוד יום, עוד יום. לא להתמעט וגם לא להימלט ותמיד לשאוף ללכת הלאה ללכת זה אומר: לא להסתלק כן, כוונתי לומר: לא להסתלק אמצע הדרך ויש גם בזה נסיון עוד יום, עוד יום. בחריפות הזאת עוד יום, עוד יום בציפייה לטוב עוד יום, עוד יום. בני

../images/Emo57.gifתודה לאל שאת בסדר

וגם יש להודות שמצאת מי שיעזור לך (גיסך),והצלחת להסדיר את כל העניניים שסביב התאונה והצלחת קבל רכב חילופי ...תודי שיש לך כוחות ואת מוסגלת להסתד בכוחותייך,למרות תחושת חוסר האונים -הצלחת!!! ,ואני בטוחה שהוא גאה בך ...זאת חצי הכוס המלאה שלך ...הלימון שהפך ללימונדה .. ובני היקר, אתה כל כך צודק .חיבים להמשיך הלאה ...עם כל הקשיים ..אנו מוצאים פתרונות...אני התחלתי להיות אינסטלטור ..פותחת סטימות מחליפה גומיות ,תקעים , מנעולים ,נרות נברשות ועוד...אולם לא פעם מוצאת עצמי מנסה לחיג אליו
או מחכה שהוא יגיע לסדר ,כמו אותו מפסק במנורת הלילה שליד ממיטתי שנשרף כשבועיים אחר לכתו ועד היום לא סודר ...או כתם בתיקרה שבקשתי מהבנים לסיד ולא מצאו זמן ..ואתמול אף אמרו הצלחת למכור הבית עם הכתם!! וכעת עסוקה בחיפוש ורכשת בית ואחר כך במעבר ..והכל לבד ורק אני !!זה קשה ..זה לא נעים ..אבל זה מה יש ועם זה מתמודדת ..מנסה לגייס לצידי עוזרים ..ולהיות גאה שמצליחה להתמודד לבד.. מודה על היש ולומדת לחיות עם האין... אנחנו נשים חזקות ,והיקום לא מעמיד אותנו בנסיונות שלא נוכל להם ותמיד זוכרת שאני עושה את הכי טוב שאני יכולה ..משפט שלמדתי מים כחול . והאימרה הזאת היא נר לרגלי " אלי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי, והתבונה להבחין בין השניים !!" בברכת אור ואהבה טלי

אם בענייני רכב עסקינן אז אצלי המצב הוא ש...

אני עכשיו רוצה למכור את ה"גרוטאה" שלי אממה הרשיון רשום על שם בעלי וכמובן ישר שאל אותי חבר שלנו ע"ש הרשיון תבדקי ואני כורדית שכמוני בכלל לא חשבתי שזה יהווה בעיה כלשהי . ואכן כן צריך להתחיל פשוט לעשות כמה דברים שכמובן אני לא כל כך הייתי ערוכה אליהם ורק אחכ למכור את האוטו בין היתר זה תצהיר מעו"ד ( צריכה לחפש עו"ד שמכירים ואני לא מכירה ) שהבעלות עוברת אליי עם השם שלי שאוכל למכור אותו ולגשת כמובן לאחד ממשרדי הרשוי ורק שם אוכל לעשות זאת . לא פקס ולא נעליים. טוב אז הכל נעצר כי בעצם התקשרו 2 והשהיתי אותם עד לשבוע הבא מה לעשות... והאמת מה שכתבתן כאן כל כך נכון אין עם מי לחלוק דברים פשוט נורא לחיות ככה יש לי כל כך הרבה מה לספר לו ופתאום אני תופסת את עצמי רגע אבל בעצם הוא איננו.והרגשה הזו קורעת אותי.וזה ממש חוסר אונים בכל נושא הכל על הכתפיים שלי וברוך השם יש במה לטפל מזל שיש לנו חברים כל כך טובים שעוזרים לי בכל בעיה אם זה טכנית או בירוקרטית ומה שזה יהיה אז יש לי אוזן קשבת .אבל בעל זה בעל .מחר זה השלושים ואני הולכת לפגוש מצבה שלפי דברי החבר שלנו יצאה כמו שרצינו ותכננו עם הבעל מקצוע והכתוב יצא יפה .

../images/Emo24.gifשחורדנית

בנוגע לרכב את צריכה להוציא צו ירושה ...גם עבור חשבונות הבנק המשותפים,ברגע שיש לך צו ירושה הכל פשוט יותר . הכל טרי אצלך וטוב שנעזרת בחברים ..גם אני למדתי לבקש עזרה ..אין בררה ..וברור שהשותף חסר ..אבל עם הזמן לומדים לחיות עם האין .. מחבקת ומחזקת אותך לקראת מחר
טלי

למעלה