נה נה נה נה הההההה.. לא לשכוח אחרי ה....כל .........לעשות...
3 3 שרונית New member 5/2/08 #21 תגידו מתי יש מפגש? נורא בא לי לרקוד http://www.youtube.com/watch?v=eEPCvFrKweU
א אמא בוטנית New member 5/2/08 #22 בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo184.gif עוד יום בבית עם הגמד, אחרי עוד לילה נטול שינה ... אם מישהו שומע על משרה פנויה עבורי מתבקש ליצור קשר
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo184.gif עוד יום בבית עם הגמד, אחרי עוד לילה נטול שינה ... אם מישהו שומע על משרה פנויה עבורי מתבקש ליצור קשר
N navy123 New member 5/2/08 #23 בוקר נהדררר../images/Emo42.gif , מי בא לים ../images/Emo35.gif ועל זה נאמר.. I wish
3 3 שרונית New member 5/2/08 #25 קפה בשמש זה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו... ולכל יושבי המישרדים ..תנחומיי
B Bubble Girl 27 New member 5/2/08 #27 לרגע נעתקה נשימתי ו... רצתי להניע ת'אוטו.. אל תגרה אותי אני 10 דקות מהים ומתה לעוף מפה!!
B Bubble Girl 27 New member 5/2/08 #32 אז זהו שאומרים שבסופ"ש השמש בורחת אופפפ אני רוצה יםםםם רוצה ללכת לשבת בשקט הזה של הגלים והחול הנעים.... שמישהו יצלצל שיש מטען חבלה בבניין פה ואז כולנו נברח ואני אתפלח לים!
אז זהו שאומרים שבסופ"ש השמש בורחת אופפפ אני רוצה יםםםם רוצה ללכת לשבת בשקט הזה של הגלים והחול הנעים.... שמישהו יצלצל שיש מטען חבלה בבניין פה ואז כולנו נברח ואני אתפלח לים!
3 3 שרונית New member 5/2/08 #33 חזרתי עכשיו אוחחחח איזה כייף שמש נעימה מלמעלה, ים מימין, קפה ושקטטט רציתי עוד אבל השעון לא הסכים )
N navy123 New member 5/2/08 #34 uולא קראת לי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ... פסדר פסדר... ולא שנעלבתי או משו..
ש ש ר ו נ י 122 New member 6/2/08 #38 זה בדיוק מה שעשיתי היום ../images/Emo9.gif נסעתי לים, ישבתי מולו , נשמתי עמוק ומילאתי מצברים... היה טוב
זה בדיוק מה שעשיתי היום ../images/Emo9.gif נסעתי לים, ישבתי מולו , נשמתי עמוק ומילאתי מצברים... היה טוב