בוקר טוב

ניקי35

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני יודעת שעדיין קצת חשוך בחוץ אבל אני חושבת שזה סופי שבוקר עכשיו. שיהיה לכולנו יום נפלא ומקסים עם הרבה חוויות חדשות וכייפיות. אני הולכת להכין קפה, מי רוצה?

אפשר תה?

אכן הבוקר הגיע. נורא פשוט לדעת - כשאני מתחילה לשמוע מתוך חלום "אמא פסטיגל" אני יודעת שבוקר. שיהיה לכולנו בוקר מצויין

ניקי35

New member
תה עם חלב או בלי?

אני הצלחתי לשכנע את הקטנצ'יק שלי שעדיין לילה ושיחזור לישון. הולכת להעיר אותם עכשיו ולהתחיל את הטירוף של הבוקר... בוקר מעולה שיהיה.

Bubble Girl 27

New member
עדיף זה מחתולה משוגעת

אני מוציאה על הפאקצה חוזה... היא מ ש ג ע ת א ו ת י ! ! !

Bubble Girl 27

New member
מאמי נראה לי שהיד שלך היתה במקום אחר

לפני...
נו היא פלצנית מה אני אשמה?! מה גם שהיא אחרי השפעה של גילי... איפפפפפפ יונו וואט איי מין...

tintong

New member
שכחתי את..

המגבת.......
.........עוד קצת
......ואני יורד ...לים.......לא קפה לא תה.......שייק.......
.....רוצה....

Bubble Girl 27

New member
מצאנו יורשת לווינס../images/Emo47.gif

בוקר אור אני עם שניים סוכר.... קמתי עם מיגרנה מהסרטים ומתה לישון עוד שמונה עשר... שנים! לא רוצה ללכת לעבודה אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ אני צריכה לעשות כל כך הרבה דברים בבית ורק המחשבה על להעיז לבקש יום חופש...בעעעעעע שיהיה יום טוב והכי מוצלח בעולם! ל
שלי...
יא אלוף!

ניקי35

New member
קבלי יום חופש ממני.

רק בואי נסכם שאת מודיעה שאת חולה ושיורידו לך את זה מימי המחלה. הולך? אני עפה לעבודה... שיהיה יום נפלא.

Bubble Girl 27

New member
הלוואי הוא יעיף ת'טוכעס שלי

כל כך מהר מהעבודה שלא תספיקי להגיד
שויין נעביר עוד יום במפעל לנעצים... הבוס שלי פשוט לוחץ!

Bubble Girl 27

New member
למההה?

מה עשינו ווינסי למההההההההההה? ווינסי תחזור לשאלוני בוקר... we miss you

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif גדול

הנפילה השניה פשוט גדולה! אפילו השדרנים נקרעים מצחוק... אין לי רמקולים אז לא יכולה לשמוע אותם אבל הפנים שלהם זה היה ענק!

שפי אחת

New member
בוקר טוב טוב טוב -אההה

וזה שאני עדיין הולכת על חולות.... אז...הולכת על חולות! אז מה?!? אחרי הכל אלך על בלטות פורצלן... נה נה נה נה נה נההההההההה!

למעלה