שיהיה לכולם יום נעים. אוסי, קדימה לכי לרופא. כשאמא בריאה הבית מתפקד. אז עזבי הכל ולכי לראות מה קורה איתך. ואצלנו, שוב היינו במיון וסוף סוף יש אבחנה. דלקת ריאות. לפחות יודעים ממה זה.
כלכך מוכר... לפני כשבוע באה לבקר בביתינו מישהי מהעבודה של בעלי- מעולם לא נפגשנו לפני כן. אחרי מספר ימים היא אמרה לבעלי שאני נראת נורא נחמדה אבל נראת מאוד מאוד עייפה ותשושה... זה פשוט טרוף. כבר כ 8-9חודשים לא ישנתי כראוי.
ניסינו הכל- ניסינו תחליפי חלב במקום הנקה - בלילה... ניסינו להגדיל את כמות המזון... אבל הקטנה מתעקשת היא מעדיפה לאכול מעט כל שעתיים וחצי - שלוש. במקום לאכול כמות נורמלית כל 3-4 שעות (ביום) או 5-6 שעות (בלילה) היא גם עושה לנו בעיות עם המוצקים. לא מוכנה לאכול מעוך, טחון בכפית או דליל בבקבוק. מוכנה לאכול רק שלם מהיד שלנו ורק דברים ספציפיים (דברים עסיסיים,קרירים ומתוקים). ילדה עם אופי קיבלנו. (דרך אגב- למקרה שאת תוהה- לא זו לא ילדה ראשונה- ואני גם קצת מבינה בנושא כי אני עובדת עם תינוקות וגם למדתי את התחום- פשוט קיבלתי ילדה מיוחדת מאוד
טוב... האמת שגם אני לא מרגישה טוב מאתמול...כל החמסינים האלו בשילוב עם המזגנים.... אבל אני כבר רגילה... זו כבר מסורת.... כל שנה זה כך.... כל שנה אני חולה... ביום הולדתי...