בוקר טוב

אוסה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

ויום טוב , אני ממש לא במיטבי , לא היום ולא לאחרונה. אולי הגיע הזמן להבדק ע"י רופא??!!!!! יום טוב לכולם

בוקר אור../images/Emo39.gif

שיהיה לכולם יום נעים. אוסי, קדימה לכי לרופא. כשאמא בריאה הבית מתפקד. אז עזבי הכל ולכי לראות מה קורה איתך. ואצלנו, שוב היינו במיון וסוף סוף יש אבחנה. דלקת ריאות. לפחות יודעים ממה זה.

שולחת בריאות לכולם ../images/Emo101.gif../images/Emo115.gif

אני סובלת מעייפות יתר וקשיי יקיצה
יום נהדר ובריא לכולם !!!

אוי טרומי...../images/Emo199.gif

כלכך מוכר... לפני כשבוע באה לבקר בביתינו מישהי מהעבודה של בעלי- מעולם לא נפגשנו לפני כן. אחרי מספר ימים היא אמרה לבעלי שאני נראת נורא נחמדה אבל נראת מאוד מאוד עייפה ותשושה... זה פשוט טרוף. כבר כ 8-9חודשים לא ישנתי כראוי.

הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

את אחרי לידה ? "נראית נחמדה אבל עייפה" באמת סחתיין על האבחנה שנתנה ... חחחח

כבר הרבה אחרי..

אבל הקטנה שלי עדיין מתעקשת להתעורר לאכול כל 3 שעות בלילה. וגם לפני הלידה עבדתי משרה מלאה עד יום לפני הלידה.... ובחודש שמיני-תשיעי מי יכול להירדם?

סליחה שאני שואלת

אבל למה ילדה בת 7 חודשים מתעוררת עדיין כל שלוש שעות לאכול ? בדקתם את זה ? זה תקין ?

כן זה תקין...

גם אני שואלת אותה את אותה השאלה.
ניסינו הכל- ניסינו תחליפי חלב במקום הנקה - בלילה... ניסינו להגדיל את כמות המזון... אבל הקטנה מתעקשת היא מעדיפה לאכול מעט כל שעתיים וחצי - שלוש. במקום לאכול כמות נורמלית כל 3-4 שעות (ביום) או 5-6 שעות (בלילה) היא גם עושה לנו בעיות עם המוצקים. לא מוכנה לאכול מעוך, טחון בכפית או דליל בבקבוק. מוכנה לאכול רק שלם מהיד שלנו ורק דברים ספציפיים (דברים עסיסיים,קרירים ומתוקים). ילדה עם אופי קיבלנו. (דרך אגב- למקרה שאת תוהה- לא זו לא ילדה ראשונה- ואני גם קצת מבינה בנושא כי אני עובדת עם תינוקות וגם למדתי את התחום- פשוט קיבלתי ילדה מיוחדת מאוד
)

בוקר מעולה!!../images/Emo65.gif

טוב... האמת שגם אני לא מרגישה טוב מאתמול...כל החמסינים האלו בשילוב עם המזגנים.... אבל אני כבר רגילה... זו כבר מסורת.... כל שנה זה כך.... כל שנה אני חולה... ביום הולדתי...
אז ניתן לקצת נזלת ושיעול להרוס את היום הזה??

תמר36

New member
אתן מדברות? נראה אתכן קמות כל שלוש שעות

להאכית תינוקת בת חודש? אני ממש כמו זומבי במשך היום כי אי אפשר לישון, בונים לידי והרעש..... אבל היא מתוקה מתוקה מתוקה, בונבונה אמיתית.

אין בעיה אני מוכנה לקחת אותה בשבילי

ולקום כל שעה . רוצה ? לי אין תינוק , אני סתם עייפה טבעית ...

תמר36

New member
מוכנה לתת לך הכל רק לא אותה../images/Emo99.gif

אני ממש חולה עליה למרות העיפות. אני סתם מיללת. כשיהיו תמונות עדכניות אני מבטיחה להראות.

פרצלה

New member
מה?

כל שלוש שעות? זה ממש לא רגיל. בגיל הזה וכבר הרבה לפניו הם צריכים לישון לילה,מקסימום אולי להתעורר לקצת מים או חיבוקי פעם בלילה. אבל כל שלוש שעות לאוכל?

כן. מה לעשות פרצלה?

להרעיב אותה? להתעלם ממנה? להרביץ לה?.... לאחר שכל הנסיונות נכשלו- פשוט זורמים עם הילדה.

למעלה