בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

היעד שלי היום הוא לא להלחץ מול כולם בהצגונת שעושה עם עוד מישהי בקורס דרמה, ולא להתייאש מהשיעור לשון שיש לי
. שיהיה לנו יום נפלא

hayapollak

New member
בהצלחה מלאכי -

היעד שלי הוא לראות אותך כותבת יעדים בחיובי... חחחחחחחחה. ולהשתתף בערב בהרצאה. לעבור/לעשות את ההצגונת בקורס דרמה בכיף להיות "בראש טוב" בשערור לשון/ לפתח גישה חיובית לשעורי לשון. יום נפלא לך ולכולן שכאן.

אז זהו... שההצגה נעשתה, אבל לא

נשארתי עוד- אני ממש מרגישה רע, הקאתי שלוש פעמים בשעה וחצי האחרונות, ואני עם כאבי בטן וכאבי גב, אז החלטתי לוותר על שאר היום ולבוא הבייתה לנוח עד העבודה ולנסות ללמוד בבית, ואז אני מגיעה לבית שלי ויש ריח ממש רע כי דישנו את השדות בפאתי העיר שלי, וכל העיר מסריחה מה שלא תורם לעניין ההקאה
אבל ההצגה הייתה טובה לפחות
, קיבלנו מלא מחמאות, ושתבינו שהתחלתי את ההקאות לפני ההצגה...

hayapollak

New member
מקוה שאת

לא מתישה את עצמך, מעבר לכוחותייך.... אולי תשכחי יומיים מעבודה,לימודים, תנוחי,תשתי הרבה ותשני לצבירת כוחות ואנרגיה...? את בטח לא מעונינת בעצות... אז העיקר איחולי בריאות שלמה.

מתישה לצערי, כי אין ברירה...

לשכוח מלימודים כשהמבחני סוף סמסטר ממש פה
ולגבי העבודה- התקשרתי לבוס שלי והוא אמר שהוא יבוא עוד חצי שעה לחנות ואז ינסה להתקשר ולהחליף אותי... תודה

hayapollak

New member
הלכת לעבודה

ככה במצב שאת נמצאת? אני מציעה לו שימצא לך מיד מחליפה וישלח אותך הביתה למנוחה. באשר לבחינות - תנוחי יום יומיים, תשכחי מהבחינות, ללמוד חולה זה חסר טעם - תנוחי, תחזרי לכוחותייך ואז תוכלי להסתער על הלימודים לבחינות ולהצליח. מה לא שמעת על אנשים שנאלצים לקחת קצת חופשה מהעבודה - לפני בחינות? אז תהיי קצת קצרה בכסף אבל חשוב לך להצליח בבחינות לא??? מקווה לא להשמע חטטנית או שתלטנית חלילה לא זו כוונתי - אבל מתבקש שתעשי עם עצמך החלטות מה הכי טוב לך כעת לעשות כדי לעבור את הזמן הקרוב. שוב, תרגישי טוב.

לא הלכתי לעבודה.

התקשרתי לבקש שיחליפו אותי והוא הסכים ודאג לי למחליפה, כך שאני פה נחה, ולא לומדת כי לא מסוגלת להתרכז בכלל. לגבי העבודה- זה הדבר המשני ביותר בחיי, ברור שהלימודים קודמים- זאת עבודה במשמרות ולא כל יום, והכל מתנהל לפי הלימודים שלי.

nataly36

New member
צהריים טובים! אני חדשה כאן....

לראשונה מטיילת בפורום החביב החביב הזה. ממש מוצא חן בעיניי.... לא יודעת מה לספר על עצמי, אז לא לספר ופשוט להשתלב בשרשורים? כל טוב ויום כייפי!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כן, פשוט תשתלבי בשרשורים ותוך כדי תכירי אותנו ואנחנו אותך.

למעלה