בוקר טוב

rotemfiji

New member
אחר הצהריים טובים לכולנו!!!

אני הייתי ערה מ-9 בבוקר, אבל לא באתי למחשב..הייתי בבריכה ואחרי זה נסענו כל המשפחה המורחבת למסעדה לכבוד זה שאח שלי בארץ (מחר בלילה הוא חוזר ל LA). אני מצרפת לכם תמונה מהבריכה- אני ובת דודה שלי המדהימה... אה אגב- תסתכלו בקישור הבא, תראו מי מפרסם אצלי באתר: כאן (מקווה שזה ייעלה לכם הפרסומת הזו עכשיו..)

rotemfiji

New member
טוב בעצם הפרסומת נעלמה לי משום מה...

אבל הפרוייקט של הצלב הגדול בנצרת מפרסמים אצלי באתר.

כל הכבוד רותם../images/Emo45.gif

מאחל לך שהאתר יתפרסם יותר ויותר, כי מגיע לך על כל ההשקעה שאת עושה.

salt of earth

New member
יש משהו מוזר באתר של צלב נצרת

אח שלי בדק את כתובת האתר ב whois ומסתבר כי המפעיל שלו הוא מבני ברק
קצת מוזר לא

מדובר במשרד שלהם

בדקתי את הכתובת, מדובר בבניין משרדים אז כנראה מדובר במשרד של החברה, יש להם עוד כתובת בארה"ב אריזונה. אז רוב הסיכויים שמדובר באנשי עסקים ולא מדובר באנשי דת נוצריים. כי אם מדובר באנשי דת נוצריים הם לא היו פותחים אתר וקונים את כל הדומיינים בכתובת הנ"ל. אבל בכל מקרה זה רק יפתח את העיר נצרת מבחינה תיירותית ולכן מדובר בצעד מבורך גם אם מדובר בעיסקה נדל"נית נטו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכן ברור שאלו אנשי עסקים!

זו כל תקוותנו שהתדמית הנוצרית והרוח הטהורה תישמר בכל הפרוייקט הזה ונקטוף פרי יעיל ומגבש

salt of earth

New member
אני לא רואה סיבה שלא

הרי רוב הפרויקטים הנוצריים נעשים בארץ מתרומות של אנשי עסקים נוצריים מאמינים בחו"ל. בית החולים האנגלי, הצרפתי, והאיטלקי מקבלים תרומות גם מכנסיות וגם מאנשים עסקים נוצריים. בלי התרומה המבורכת שלהם לא היה 3 בתי חולים מצליחים שישרתו את האוכ'

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהם משרתים את האוכלוסיה הבתי חולים

וזה מצויין, חוץ מחברתית, האם החולים הנכנסים..היוצאים, המבקרים.. העובדים שם.. מרגישים את הרוח הנוצרית ומתחזקים באמונה מפרוייקטים אלו!! אני רוצה לראות פרוייקטים רוחניים.. פרוייקטים שיגעו בלב וברוח המשיחית שישוע השאיר אחריו וציווה עלינו לאמץ.. מממ... את קולטת את כוונתי מלוחה?

salt of earth

New member
בכל זאת זה נשמע לי עסק חשוד ../images/Emo4.gif

לא יודעת למה יש לי תחושה כזו. אבל לפי המידע הכתוב באתר אותו צלב יוקם בכניסה לכפר נצרת nazareth village עכשיו אין שם מספיק מקום בשביל לבנות צלב בסדר גודל כזה. היום גם בן דוד שלי העיר משהו על כך שדרך פרסום העניין היא חשודה וגם הוא חושד שזה חשוד. הרי מפעיל האתר הוא מבני ברק, מה הקשר בדיוק בין בני ברק לאתר. אם באמת עומדים מאחורי הפרויקט הזה הכנסייה, אז למה לא שמענו משהו על זה? אני מקווה שאני טועה, אבל יש לקחת בחשבון שישנם נוכלים שירצו לקחת כספי תרומות על פרויקט שלא קיים. מה שגם שבאתר של nazareth village לא הוזכר שום דבר על פרויקט כזה. בכל מקרה, אני מכירה חלק מהאחראיים על המקום ובהזדמנות הקרובה אשאל אותם האם הפרויקט הזה אמיתי או סתם תרמית אינטרנטית

rotemfiji

New member
חחח-איזה אבסורד!! בני ברק...חחח...נחמד.

בטח המחירים של המשרדים שם כל כך זולים שהלכו על זה.

rotemfiji

New member
תודה מקסים ! ../images/Emo24.gif תודה לכולכם על העזרה

הרבה שאתם מעניקים לי !!

למעלה