בוקר טוב

salt of earth

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif

מה שלומכם כולם? אני מקווה שהולך לכם טוב עם הסוף שבוע כי מסתבר שכולם ישנים עד מאוחר
וואי אני מה זה עייפה ולא היה בא לי לקום היום
אבל מה לעשות חייבים לקום... אני מאוד שמחה שרובכם ענו לשאלון ואני מאוד שמחה שהתייחסתם אליו ברצינות בייחוד בן ישוע שזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא לא ענה על שאלון בציניות
אני אגיב על הכל וגם אוסיף את התשובות שלי.
צריך לברר לגבי המפגש המתקרב. נכון המנהלת? וזאת התרנימה המאוד יפה שהכרתי משפרד. ترنيمة نقترب من عرشك نقترب من عرشك نسكب قلوبنا نتضع امامك نطلب حضورك ( الا تعود انت فتحيينا اشعل قلوبنا كي نحيا لمجدك ) 2 ( هلم يا روح الله تعال كرياح عاصفه ) 2 القرار ( هل تحيا هذه العظام احييها بروحك هيا انهض شعبك وأبدأ فيّ انا ) 2 ( العالم سيمضي و شهوته تزول احفظنا من طرقه فلا نحيا في فتور ) 2 ( اسبي قلوبنا املأنا بحبك حباً للخطاة حباً لبعضنا ) 2 ( نرفض حب العالم لن نحيا لذاتنا ) 2 להשמעה יאללה תעוררו קצת

salt of earth

New member
ובדיקת נוכחות

כך בא לי לעשות לכם מה שעושים אצלי בחוג
בן ישוע אלפא מיכאל שפרד ליון- כבר ראיתי היום. בוקר טוב ליון
רותם איש הפיל סטנלי3 MY Rock פרפר יצירתי- נעדרה כבר הרבה זמן. מקווה שיש לה אישור מרופא
מריה מ
החלום בת 20 לינדה קארולה ג'ניבויב XspiritX- איך החופש מהבצפר (כלשונך) ג'ורג'- מקווה שנשמע חדשות טובות לגבי ויצו
ד ר א ל AlYahudii שמאס סלימאן מזמן לא ראינו. וזהו, שכל אחד יחתום
ליד השם שלו ואז נתחיל את ההרצאה
כך בערך המצב אצלנו בחוג.

../images/Emo127.gifכאן המורה

בוקר טוב המורה
, אני ער כבר מ8, נו מה לעשות צריך גם ללמוד לפעמים. מלח איך היה המבחן? אני בטוח שעשית טוב שיהיה בוקר טוב לכל הישנים והישנות, לכל הלומדים והלומדות, לכל העובדים והעובדות ולכל הגולשים והגולשות. שיהיה לכם אחלה סוף שבוע, אצלי יהיה שבוע של לימודים. אז יאללה זזתי ללמוד. ואל תשכחו לעדכן אותי בקשר למפגש המתקרב.

salt of earth

New member
יפה מאוד ../images/Emo140.gif

היק בידנא איאקו
המבחן היה בסדר - אבל לא תקבלו ממני עוד מידע... חח זאת התשובה הקבועה שההורים שלי מקבלים עד כדי כך שנואשו מלשאול אותי כל פעם ואז שינו את נוסח השאלה והתחילו להגיד "איך היה המבחן, בסדר?"
זוכר את העבודה שקיבלתי עליה הארכה כי כל פעם ביטלו את מועד התצפית? אז קיבלתי 100
יאללה בהצלחה אלפא, ואני בטוחה שהמנהלת היום תעדכן אותנו לגבי המפגש. גם אני חוזרת ללמוד.

salt of earth

New member
נו ברור אלא מה?

على قولت المثل:
القرعاء بتتحالى بشعر بنت خالها

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסבאח בוקר של ../images/Emo42.gif ו../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

תרתילי יפה
..מישהו מכיר את האתר שהופך את הקובץ השמעה הזה ששמה מלח ל MP3 או כל מה שיכול להתלבש על מצגות???

אני פה ל5 דקות../images/Emo127.gif

אני בעבודה ויש לי הפסקה של רבע שעה שעוד מעט מסתיימת. מה שלום כולם הבוקר????????

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifAהלן איש ה../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif

לי היה בילוי לילי דיי לא נוח או נחמד במיון יולדות..אמנם אזעקת שווא..שמוקדם בשבילה, אבל כנראה שהתגעגעתי לראות את סהורה באולטרא סאוונד

salt of earth

New member
סלאמתק אם סהר... ../images/Emo201.gif

שיהיה לך הריון קל אמן.... וישוע שומר על המלאכית הקטנה
את יולדת בחיפה או נצרת?

salt of earth

New member
וסיפור יפה:

كيف يحاول العدو تحويل المبتدئ عن الطريق الصحيح: איך האויב מסיט את המאמין המתחיל מהדרך אל האור
العدو لن ينام. فقد لاحَظ قديسو الله أنه يعمل ضد المبتدئين بطريقتين. أولهما هي ألاّ يزعج البعض ولا يقاومهم. وعندما لا يصطدمون بأي عائق داخلي أو خارجي، ويرون أن كل شيء يسير على ما يرام، يحلمون بأن "لا بد بأننا شيء مهم، كل الأعداء تبتعد ولا تجرؤ على الظهور". وما أن تبدأ هذه الأفكار، حتى يحضر العدو ويبدأ بتحريك أحلام المجد الباطل التي منها تأتي الثقة بالنفس ونسيان معونة الله، وبالتالي عدم السعي إليها وفقدانها. عندما تصل الأمور إلى هذا الحد، يبدأ العدو بالتسلّط: أي بتحريك الشر من الداخل وبوضع العقبات من الخارج، فيقع ذلك الفقير الواثق بنفسه. هذه الحالات ليست نادرة. أرجو أن تضع هذا أمامك فيما أنت الآن تفكر في تنظيم أمور حياتك، حتى عندما تبدأ حياة جديدة وكل شيء يتقدم بهدوء، لن تبدأ تحلم بنفسك، لكن سوف ترى في هذا كميناً خطراً وضعه العدو فضاعف حذرك وانتباهك. الكمال، الذي لا يظهر إلا قليلاً، يأتي بعد جهد كبير، بعد سنوات وسنوات، وليس من البداية في الأيام الأولى.

salt of earth

New member
סוף ../images/Emo140.gif

من جهة أخرى، يهاجم العدو الآخرين منذ البداية بكل قوته وعنفه، حتى يشعر المبتدئ بالضياع. حيثما يستدير، كل شيء ضده: أفكاره وأحاسيسه، وكل ما في داخله يعوق النوايا الحسنة ولا شيء إيجابي. يقوم العدو بهذا ليرعب المؤمن الجديد منذ البداية، وليحاول إرغامه على التخلي عن نواياه الحسنة والعودة إلى حياة من اللامبالاة وعدم الانتباه. ولكن ما أن يلاحظ العدو أن المؤمن الجديد لن يستسلم بل هو يقاوم، فإنه يتراجع مباشرة. هذا لأن الشجاعة في مقاومة العدو تكسب العاملين الأكاليل وهو لا يريد أن يؤمنها لهم. مهم أن تحفظ هذا في فكرك حتى لا تجبن أمام الضغوطات القوية الناتجة عن العوائق، بل سوف تعرف أنها خديعة من العدو الذي يتراجع ما أن يواجه الثبات סיפור קצר אך מאוד מלמד. מי מתנדב לתרגם

michaeld1

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

רק רציתי לאחל בוקר טוב. אקפוץ לבקר במהלך היום. המשך יום טוב לכולנו

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifובעניין המפגש.. 29 לחודש הזה../images/Emo45.gif

לא אפתח שרשור מיוחד שנראה קודם היענות..אני יכולה להצטרף אליכם לשעה וחצי אולי שתהיו במקום מוצל לנשנש משהו
... האמת אנצל ימי ראשון הבאים להמשך סידורים ועבודה על מצגות וכו'... אז זמני מוגבל עד הכנס
אבל לא אוותר על לראות אותכם אם תהיו בחיפה
תשרשרו היענות

למעלה