בוקר טוב.

ben 911

New member
בוקר טוב. ../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

אני לא מאמין... אני פותח את הבוקר? ערדניקית, את מפקירה עמדה.
אין יותר רגילות, אין חופשות, תעלי על א' ב08:00 יש לך משפט.
שלא לדבר על עמירם ונסיכה...
האם אלו סימנים ראשונים של זיקנה?

ש ר ה לה

New member
מדהים מה הכל מוכנים לעשות למען פרסום וכסף

אפילו במחיר של פגיעה במשפחה..... עצוב...

ש ר ה לה

New member
זיקנה זה בושה???../images/Emo12.gif

הרשה לי להקדיש את השיר הזה לאלו שהרוויחו בכבוד כל שנה משנות חייהם...., אגב, אותו השיר בדיוק מלווה גם מצגת זיכרון למלחמת לבנון השנייה......, מקדישה את השיר לכל מי שספג מכות בחייו ולמרות הכל ממשיך קדימה בראש מורם.....ארים ראשי

ben 911

New member
לא../images/Emo70.gif זיקנה זו לא בושה../images/Emo70.gif

אבל זו גם לא מציאה גדולה כל כך.

66Amiram

New member
זיקנה זו לא בושה ,אפילו יתרון :

חוזר על הבדיחה ששרבטתי למטה : פר זקן ופר צעיר עמדו על ראש הגבעה והתבוננו בעדר הפרות שבעמק , אמר הפר הצעיר : בוא נרוץ מהר וכל אחד מאיתנו יתפוס פרה וידפוק אותה , ענה לו הפר הזקן : בוא נלך לאט לאט ונדפוק את כל העדר..

למה??למה???להתנסח במילים כאלו.

האם לא ניתן לכתוב "לתנות אהבה"...או.."לקיים אקט מיני"...או.."להרביע"...או.."לעשות מעשה אהבה"....עמי רובינו כאן נשים ....קצת כבוד...

וזה מזכיר לי.....בעלי לשעבר ה"מעודן"

היה נוהג לומר לי לפני השינה.." בא לך איזה זיון"?.....האמת.....רק מהפנייה. הזו...היה יורד לי החשק....ככה זה...כשאנחנו מנוגה..ואתם ממאדים [או להיפך]

ben 911

New member
../images/Emo6.gif אני רק שומע את המילה זיון...

ואז המחשב נדלק מעצמו.
הוא (המעדן) לפחות ויאמר לזכותו מתוך נימוס נהג לשאול. "בא לך איזה..." הפר באחו בלי הרבה שאלות עולה על גב הפרה.. וזו אולי מתוך גורל, אולי בגלל שהיא בדיוק לועסת משהו...
לא מספיקה אפילו לענות.

66Amiram

New member
האמת שניסיתי להשתמש בבטויים שונים :

להרביע ,לקפוץ ,להזדווג אבל שום גבר לא היה מצלצל מספיק בדיוק כמו הבדיחה על ליכטינשטיין . ובסופו של דבר זאת רק בדיחה ,נשים אינן פרות הלא כן ?

סורי...העמדה שלי מאויישת על ידי

זוג שהתנחל אצלי...הגדול עם החברה [סוף סוף חתם חוזה ועובר עד סוף השבוע] בחדר השני העוזר/נהג שלו [וגם חבר שלו -יובל] בחדר השלישי הבת שלי עם הפשושים [בהריון מתקדם באה "לנוח אצל אמא]..ואותי.......זרקו לקאנטים....

מאחר ואני כבר ב"עבודה"ולא יכולה להיכנס

ללינק שצירפה שרלה...על כל פנים.....דווקא זקנים משכימים קום..מוקדם בבוקר...[בדוק] הולכים לישון מוקדם..בלילה יש דודי שינה וכאבים למינהם...אז כבר קמים וזהו....ולאן הולכים? נכון.....לבקר את האחות בקופת חולים.....

66Amiram

New member
על זה נאמר ש :

האיטלקי ממלא את הבקבוק ביין והולך לעבודה והישראלי ממלא את הבקבוק בשתן והולך לקופ"ח

ש ר ה לה

New member
ערדי, תגידי תודה שיש לך שלושה חדרים לאירוח...

ושיש מי שימלא את השלושה חדרים הנ'ל.... לי יש רק שניים והנכדים..... נאדה...!!! תמיד אומרת תודה על מה שיש לי..... על הכאב-שיניים הייתי מוותרת ברצון|

למעלה