בוקר טוב יום שני נכון שכבר צהריים, אבל בכל זאת.. בוקר טוב...
T tkuihehr New member 19/2/07 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif יום שני נכון שכבר צהריים, אבל בכל זאת.. בוקר טוב...
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 19/2/07 #3 יום טוב!! יום נחמד מחפשת תחפושת לפורים... יש לי 2 רעיונות... אחד לא דורש השקעה בכלל והשני קצת כן... נראה...
יום טוב!! יום נחמד מחפשת תחפושת לפורים... יש לי 2 רעיונות... אחד לא דורש השקעה בכלל והשני קצת כן... נראה...
I Inbar789 New member 19/2/07 #4 ערב טוב../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif היום אני מקווה להיות פה בסינגלס כדי להציל את השרשור מהתגובות הרעות על ג'וני! תתביישו לכם!
ערב טוב../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif היום אני מקווה להיות פה בסינגלס כדי להציל את השרשור מהתגובות הרעות על ג'וני! תתביישו לכם!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 19/2/07 #8 אני!! מה את רוצה? ולכי לישון!! ככה לא תהיי לא עייפה ולא רעבה!!
Y yhaa hi New member 19/2/07 #9 אוי נכון! זה ממש חכם! אבל אם אני אשן עכשיו אני לא אשן בלילה ותודה על האוכל, היה טעים מאוד
L limors2 Well-known member 19/2/07 #12 תכיני גם לי! יש לזניה אבל היא למטה אין לי כח לרדת כואב לי הגרון