בוקר טוב
+ הגיג

בוקר טוב ../images/Emo42.gif + הגיג

הלילה סוף סוף היה לי חלום טוב. אחרי המון חלומות על חוסר אונים וכשלונות, הלילה חלמתי שאני נלחמת. ממש נלחמת - עם אקדח וריצה בחדרי מדרגות...חגיגה שלמה. לא שאני בעד אקדחים (חוץ מבחלומות), אבל התחושה בחלום - של חוזק, של היכולת שלי, של מוטיבציה, מרץ - היה פשוט נהדר להתעורר. איך החלומות שלכם משפיעים עליכם במשך היום, אם בכלל? וחוצמזה, תכניות, משימות, רצונות לשינוי - לכאן

reedgreenwhait

New member
אני לא יודעת מה יותר גרוע...

לחלום חלום טוב ואז להתעורר בלי רצון למציאות הלא טובה, או לחלום חלום רע, להתעורר בבהלה למציאות, ולחוש הקלה מסויימת... אני בד"כ לא זוכרת את החלומות שלי, לפעמים אני מתעוררת בבכי מבלי לדעת למה... :/

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אתמול סבלתי מכאבי גב איומים ועד הערב לא הצלחתי לזוז מהמיטה
איך חלומות משפיעים על יומי- די משפיעים במיוחד אם חולמת על דברים שמאוד מפחידים אותי כמו לעשות בחירות לא נכונות, לעשות צעד אחורה במקום קדימה וכו'. זה יכול פשוט להעסיק אותי כל היום ולא אוכל להתרכז בדבר. ותודה על האדום, להבה וכולם, זה לכבוד לי

היום למשל חלמתי חלום שהזכיר לי

עד כמה אין לי חשק לזוז. ופשוט לא הלכתי לעבוד.

לקשמי

New member
הנושא של החלומות מאוד מעניין אותי

ותמיד עניין. לפני שהתחלתי לעבוד בעבודה הנוכחית, היה לי יומן שבו בין היתר הייתי כותבת גם את החלומות שלי ומנסה לפרש וללמוד מהם. מאז שהתחלתי לעבוד, לצערי אני לא מוצאת את הזמן לעשות את זה בבוקר, כשאני ממהרת לעבודה ובערב החלום כאילו "נשכח". עם זאת הרבה פעמים קורה לי שמצד אחד אני לא ממש זוכרת מה חלמתי אבל זוכרת שחלמתי משהו והתחושות של החלום מלוות אותי במשך היום. לא יודעת בדיוק איך להסביר את זה. כאילו למשל סתם תוך כדי עבודה פתאום עולה לי איזה הבזק של תמונה מטושטשת מהחלום או אפילו איזה תחושה שקשורה לחלום ואני יודעת שזה קשור לחלום אבל לא מצליחה להיזכר. (טוב, כי אני גם עסוקה בעבודה). אולי כדאי לחזור לנהל יומן חלומות.

יומן חלומות. זה נשמע מעניין

עשית משהו עם היומן הזה? קיבלת הסברים על החלומות? או שפשוט השארת את החלומות כפי שהם, רק כדי לא לשכוח? חלמתי היום (ישנתי צהריים. פדלאה) שידיד/אהוב נעוריי (הוא תמיד יהיה משהו באמצע) מגיע לישון בחדר לידי במקום שהוא כמו מעונות של מכללה. אני באה אליו, לחבק אותו, ואז מגלה שהוא קרא את היומן האישי שלי. ואני מתחילה להרביץ לו. ולצעוק ולבכות. וניסיתי להכחיש את זה כאילו זה לא קרה, אבל בכל פעם שניסיתי להכחיש, הבנתי שוב ושוב בחלום שזה כן קרה, והוא ראה כל מה שהרגשתי כלפיו ועוד דברים אינטימיים. וזה הרגיש נורא. חוסר אונים.

רננהלי

New member
פעם

התעוררתי בבוקר והייתי עדיין מטושטשת (מכירים את זה?) עד כדי כך שלא זכרתי מי אני. ואז נזכרתי והתאכזבתי. נשמע מוזר, אבל זה קרה באמת. בדר"כ אני לא עד כדי כך מטושטשת בבוקר. כל אותו היום היה לי עצוב אחר כך. בכלל, חלומות משמעותיים נשארים אתי כל היום לטובה או לרעה. מה שמעביר את התחושה בדרך כלל (ועוד הרבה תחושות אחרות) זה לישון שוב. היום אני מקווה שאני במקום אחר, כי המקרה הזה העציב אותי נורא. אף פעם לא הצטערתי כל כך להיות אני כמו השנה. תמיד אהבתי את עצמי באיזושהי דרך גם בזמנים קשים.

למעלה