בוקר טוב
+ הגיג

בוקר טוב ../images/Emo42.gif + הגיג

מה שלומכם? תכניות, רצונות ומשימות לשבוע הקרוב. האמת, חשבתי להרחיב על זה קצת: חשבתי, שבגלל שזה פורום שמדבר על התמודדות, ושינוי דפוסים, אז המטרה היומית של לכתוב משימות, או תכניות לאותו יום - מתפספסת אם אנחנו כותבים רק משימות כמו - לעשות כביסה, ללכת לעבודה, וכו'. בעצם, הרעיון, לפי דעתי כמובן ואף אחד לא חייב לקבל את דעתי
הוא לנסות ולתכנן התנהגות שונה ממה שבד"כ רגיל ותוקע במקום. כלומר, להתחייב לפחות ליום אחד - לנסות ולשנות משהו. ואז, אפשר בסוף היום, או בסוף השבוע, לסכם ולראות איך זה עבד. מה דעתכם?

s h i r k u s h

New member
נראה לי אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

קודם כל, בוקר טוב
ושיהיה לכולנו יום נהדר
היום מתחילה את היום הראשון של השבוע האחרון שלי, אני מספיק מכירה טוב את הבוסית שלי והיא תנסה לשכנע אותי להישאר עוד ולכן המשימה שלי להשבוע היא להיות אסרטיבית וללמוד לומר "לא".

רננהלי

New member
מה, את עוזבת?

את העבודה? יש לך עבודה אחרת או שסתם נמאס לך מזאת? להבה זה רעיון יפה. אבל אני חושבת שגם המשימות היומיומיות האלו זו התמודדות. התמודדות שיש לכל אחד עם דחיה של משימות (שצריך להבין מה עומד מאחרויה, וגם ללמוד לא לדחות). או התמודדות עם קביעת מטרות. עם קביעת סדר יום. סדר יום זה דבר מאוד מאוד חשוב לתחושת קביעות וליכולת לשנו לשרוד את היומיום שלנו. בקיצור אני בעד שבשרשור הזה כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה. בין אם זה התמודדדות עם מטלות יומיומיות ובין אם זה התמודדות עם תכונות שלו.

צודקת.

כל אחד יודע מול מה הוא עומד. בכל מקרה מה שאני כותבת זה בגדר הצעה ובשום מקרה לא חובה.

BellA עלמה

New member
בוקר אור

אכן רעיון טוב אני היום אנסה להשטלת על ההתמכרות הזאת לנט. אגלוש רק כמה שצריכה ורק בשעות אחרי העבודה ולימודים

liza26

New member
מטרה שבועית שלי

לתכנן פלייר שקשור להתמחות שלי ולהביא אותו להדפסה ע"מ לחלק אותו ולהתחיל עבודה בתחום אחר.

opalit

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי. גם בגלל שכשאצלי מתחיל יום אצלכם הוא נגמר (ואז אף אחד לא מתייחס אליי
) וגם בגלל שהשינוי (והלמידה האישית) היום יותר מדברים אליי.

את מוזמנת לפתוח את הבוקר טוב

גם ב-1:00 בלילה
ראיתי פורומים שבהם החו"לניקיות עושות את הסיפתח הזה. תקדימי את כולנו.

למעלה