בוקר טוב.

ben 911

New member
בוקר טוב. ../images/Emo4.gif

הבוקר פגשה אותי שכנה בכניסה לבנין וסיפרה לי שטומי לפיד נפטר. כששאלתי אותה ממה נפטר, היא אמרה לי: "מהמחלה". אנשים אפילו אינם מוכנים לקרוא בשמה של אותה "מחלה" שחלילה לא תדבק בהם בטעות. ומה עם שאר ה"מחלות"? התקפי הלב למיניהם זה לא מחלה? תאונות הדרכים זה לא מחלה? ובעלים המכים את נשותיהם זה לא מחלה? מצטער שאני פותח כך את השבוע.. אבל אלו הם חיינו בזמן האחרון.

עמי104

New member
כל מוות זו מחלה

ולצערי יש הרבה בעליי מקצוע שלא ממלאים את חובתם ...

ש ר ה לה

New member
טומי לפיד איש ישר דרך ללא משוא פנים../images/Emo16.gif

שעבר קברת דרך לא קלה בחייו וזכה גם לנחת... יהי זכרו ברוך

צלליתה

New member
חיים ומוות ביד הלשון

אתה צודק מאוד, אנשים פוחדים לומר את המילה. באמריקאית, מולדת הפוליטקלי קורט הצליחו לעקוף את הענין ולומר THE C WORD. אם כי הבנתי שהמחלה של לפיד היתה מחלת לב. יש לי חבר בעבודה שחלה בסרטן קשה ואלים. הוא איש מאוד ותיק ואהוב במקום, אבל יש רבים שלא מסוגלים להתקשר אליו, תמיד עם המון תרוצים. הייתי מתקשר, אבל, וכאן באה איזו שטות מוחלטת. לא שאיכפת לי אם הם מתקשרים או לא. החברים שלו ממשיכים להתקשר ויש לו הרבה חברים. אני מציינת את זה, כשייך לנושא הדיון, כי הם אפילו לא מסוגלים להבין שהם לא מתקשרים כי הם פוחדים "מהמחלה". פעם אם מישהו היה נפטר בגיל 77 היו אומרים שיבה טובה. היום 77 נשמע צעיר. יהי זכרו ברוך

../images/Emo16.gifטומי לפיד..יהא זכרו ברוך..

בין אחרון המוהיקנים שנותרו...תמיד הלך עם האמת [כמעט] עד הסוף ..גם אם הייתה למורת רוחם אפילו של חבריו לסיעה..מאנשי הדור שהולך ונעלם..

66Amiram

New member
כשאדם חולה קשה או יורד מנכסיו

הרבה "חברים" מתאדים להם .

ben 911

New member
עמירם אתה כל כך צודק.ייתכן אפילו שאין לך מושג

עד כמה אתה צודק. אז בזמנו לא ירדתי מנכסיי ולא ממכנסיי אבל אישתי הראשונה הייתה חולה מאד לפני שנפטרה והיו מגיעים חברים כהרגלם אשר לא ידעו את דבר מחלתה הם תוך שניות היו בורחים וכל עוד נפשם בם בראותם אותה כך חולה... למעט חבר טוב טוב שבפעם הראשונה שבא, ראה את המצב.. נשאר יומיים רצופים כדי לעזור. אבל זה מקרה יחיד במינו.

סימפתי

New member
Ben אני לעולם לא יודע אם אתה חומד לצון

לעיתים חוש ההומור הנפלא שלך, הופך לרועץ, עד כדי טישטוש בין הההוויה למציאות... אולי, תתן לנו, איזה סימן ! שהמציאות וההויה אצלך, חד-הם? לגוף העניין, כשאדם משמעותי, עומד למות, האנשים מסביב מתחילים ב "תהליך פרידה", שבין הייתר כולל, הימנעות הדרגתית מעוצמת הקשר.. זו "מגננה" פסיכולוגית נורמטיבית ובריאה.

66Amiram

New member
התנהגות נורמטיבית ??????

כשאדם גוסס אך ראשו צלול זו ניבזות ממדרגה ראשונה מצדם של "חברים" לנטוש אותו ואת משפחתו ולהתיחס אליהם כלא קיימים . ושהנורמטיביות תלך להזדיין !!!

עדיפות לחומדים לצון?

ישנם אנשים שמעדיפים לא לכתוב פה בנט ברצינות,הכוונה לא להתייחס באופן תהומי למות אדם ציבורי וידוע כאילו הוא היה קרוב לליבו, גם לא להזיל דמעות אמת על צרותיו האמיתיות שלו ,ובטח לא למה שנעשה באמת מתחת לשמיכה שלו,

ben 911

New member
סימפטי, בדיוק הרגע סיימתי להכין משהו

קצר... שאם הוא לא היה עצוב..
היה מאד מצחיק.
לגבי "תהליך הפרידה". יש הגיון רב במה שאתה אומר.. אבל החברים הכי טובים שאיתם נפגשתי מידי שישי לכדורגל.. בערבים נפנפנו יחד סטייקים עסיסיים. טיילנו על אותן ג'בלאות. זיינו את אותן בנות. היה כמעט קשר דם. מחברים כאלה אתה מצפה לקצת יותר, לא? נ.ב. כשאניח בקצה ההודעה שלי את הסימן הזה...
תדעו שאני רציני. אם וכאשר אניח את הסימן הזה....
תדע שאני מתלוצץ
אופסססססס..

66Amiram

New member
הכל אתה צודק אבל למה הוספת :

"זיינו את אותן בנות." מה זה קשור לעניין ? עם כל ההומור שלי אני חושב שיש פה נימה של השפלת הנשים ואני לא צוחק .

ben 911

New member
הוספתי, כי אני וחברים שלי זיינו את אותן בנות.

לא ביחד (אורגיה) אלא כל אחד בתורו. אם יש לך בעיה עם זה... קח טוש שחור וצבע איפה שכתוב: "זיינו א████ בנות". השפלת נשים?

66Amiram

New member
הביטוי לא מתאים לשירשור הרציני ,

לפחות בעייני . יש לי בעיה יותר רצינית בבית לעסוק בה ולכן לא אקח טוש שחור , אשאיר זאת לנשים בפורום .

אתה בהחלט צודק עמירם בן סובל מאד

מחוסר אהבה לכן הוא מברבר על זה בלי סוף..ולפעמים הוא שוכח שזה פשוט לא מתאים...... לא נורא לפחות הוא לא מזיק....................

בן זה מרצה רציני

לא סטנד אפ קומדי מרצה על סקס באונברסיטה שההרצאה שלו הופכת להיות הופעה מה אתה יודע

ben 911

New member
../images/Emo12.gif תתפלאי קליאו, לי הוא חידש משהו שלא ידעתי

לא ידעתי למשל שנקודת ה-G שלי היא בתוך פי הטבעת.
תראי, אני ידעתי כל הזמן שהחיים שלי בחרא.
אבל שגם נקודת ה-G שם.. זה חדש לי לגמרי.

למעלה