בוקר טוב

אשד4

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo60.gif

בוקר טוב לכל חברי הפורום הותיקים והצעירים, אתמול לא הספקתי להכנס לפורום (עבודה... עבודה...) והבוקר אני רואה את שפע הנושאים והדיונים שהיו אתמול. לא קראתי בעיון ממש את הדיון המעמיק בנושא גברים ונשים, אבל למרות ההבדלים שצויינו, באשר לדאגה נדמה לי שהם רק "משחקים אותה" לא מתרגשים, רגשיים וכו'. דוגמה טרייה מאמש בשעות לילה מאוחרות: הבן נמצא כרגע אי שם... אני לחוצה והבעל "יעני" מנסה להרגיע. ואז הוא אומר לי: למרות שמתוכננים לנו אורחים חשובים לשבת בבוקר, זה ברור שאם הבן לא יבוא לשבת- אנחנו נוסעים אליו. תצטרכי לדחות את האורחים............
. שיהיה יום טוב לכולם אשד

mory001

New member
בוקר טוב ../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif

האפרוחית הצליחה להתקשר אתמול פעמיים. נשמעה ככה-ככה, אמרה שהכל בסדר. היום שלחה SMS של בוקר טוב. מקווה שטוב לה. אחרי שאתמול גיליתי שאני רצה למקרר כל רגע, החלטתי לתעל את המתח ושחרור הלחץ לכיוונים אחרים, והתחלתי לסרוג, אחרי הפסקה של 15 שנה. אפרופו גברים: הגבר הרגוע שלי, "מה את דואגת, הכל בסדר, צאי מהלחץ...", הוא זה שהציע אתמול להתקשר להורים של חברה שהתגייסה עם האפרוחית, כדי לשאול אם הבת שלהם יצרה קשר, והוא גם זה שהתקשר. יום נהדר לכולם. מתנתקת ממכם (בקושי רב) עד הערב. אין לי אינט' בעבודה
.

בוקר טוב לכולם(גשם שוטףבצפון)

סעו בזהירות!!! איך יראה טכס הסיום של הילד אם ככה יהיה גשום... ביום רביעינוסעים ליער חולדה שם כל הטכסים של הנדסה קרבית צריך לפנות את כל הבאג'אג' כל הציוד חוזר חזרה הוא מיזדכה על הרובה אפילו ומחזיר אותו ויגיע הביתה בלי רובה( מוזר נכון?) שלחתי לצבא ילד מפונק - וחוזר לי מ"כ קשוח מהנדסה קרבית הוא אפילו מוריד את הצלחת שלו מהשולחן. ( זה לא היה לפני הצבא...)

י רדן

New member
בוקר אור../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

השמש זורחת(בשפלה) אומנם קצת מעונן.. אך עדיין יבש.. יתכן ובמשך היום יחול שינוי.. כן חשוב לנסוע בזהירות.... מעוז - יום רביעי מתקרב טכס הסיום, מתחילה בטח להתרגש ולחשוב מה להביא לבנך..איזו גאווה מ"כ בהנדסה קרבית אוההה.... חמוד .. ממתינה לכם גם נסיעה ארוכה.. ומה השלב הבא?

ביום רביעי יקבל תשובה

אם הוא ממשיך לקורס קצינים. מה שידוע לנו שהוא בינתיים עבר את כל המיבדקים בהצלחה. יש גם ענין של הקצאות וזה כבר לא בידיו כניראה.

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

ככה אצלנו הבוקר, שמש בין הטיפות והעננים, שמתי את פיצקית עכשיו בגן וכשחזרתי קשת מדהימה בשמים... הלילה הבעל והמתגייס העתידי נוסעים לחו"ל לשבוע, והבנות (אני ופיצקית) נשארות להחזיק את הבית. כשיחזרו מחו"ל נצא למסע רכש.. שיהיה בוקר טוב ויום טוב

סמדר בנ

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gifבוקר גשום ../images/Emo188.gif

הבת התקשרה אתמול וסיפרה שהתחיל לרדת גשם והיה צריך מהר לכסות את כל האוהלים בשמשוניות. הן קיבלו תגבור של חיילים שיעזרו להן והיא טענה שמה שלקח להן שעה הבנים פתרו בכמה דקות (מחזיר אותנו לשרשור על גברים-נשים
). אתמול גם קיבלה נשק... וזה מזכיר את המילים מהשיר "...ואיזה מסכנים החיילים ששוכבים עכשיו בבוץ..." למעוז - נקווה שאתם לא תצטרכו לשכב בבוץ בטקס של הבן...

קטן עלי

לשכב בבוץ בשבילו. ובטח בשביל כל אחת ואחד פה. בשביל הילד הזה הייתי אוכלת גם תולעים על שיפוד.

מעוז, את יכולה, על הדרך, להצטרף

לתכנית "אפקט הפחד" (מכירה) ולהרוויח גם איזה 50000 דולר ולרצף לילדים את כל הבוץ

משם למדתי על תולעים

האמת...התלבטתי לא פעם אם יש לי גבולות בקשר אליהם. ניראה לי שלא. אבל על זה לא צריך לקחת כדורים.

אממאא

New member
יו, חשבתי שחילקת את כל ה../images/Emo184.gif../images/Emo8.gif

אבל אני רואה שנשארו לך עוד כמה.... אפקט הפחד באמת מתאים לך, לדעתי, את שמה את כל הקרביים בכיס הקטן, לא שמעתי אף ילד שאומר שבשביל האמא שלו הוא מוכן לאכול תולעים על שיפוד (שיפודים כן, אבל של
או של כל חיה אחרת)

האילתית2 - נדמה לך...

את פשוט לא מודה בזה בפני עצמך, ואני מאחלת לך שלא תצטרכי לעמוד במבחן של מה שאת באמת מוכנה לעשות עבור הילדים שלך. אבל אם תצטרכי - אני מבטיחה לך שתאכלי גם תולעים וגם דברים הרבה יותר גרועים בשבילם. העיקר שתהיי שם בשבילם ושיהיה להם טוב...נקודה למחשבה...

אין ספק שגם את הירח אוריד למענם.

תולעים נשמע מגעיל ,אבל את יודעת מה? אולי את צודקת,לגביהם (התולעים).

סמדר בנ

New member
../images/Emo32.gif בנוגע לתולעים

באחת מנסיעות העבודה למזרח הרחוק, ירדנו לארוחת צהריים בקנטינה של משרד ממשלתי. כעקרון, כל האוכל המקומי, עם כל מיני דברים בלתי מזוהים לא ממש דיבר אלי, עד שראיתי שמגישים גם ספגטי עם רוטב עגבניות. בשמחה ביקשתי מנה, כשנעצתי את המזלג שמתי לב שלכל "ספגט" יש עיניים...

למעלה