בוקר טוב!

ben 911

New member
בוקר טוב..../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif

המכשף אצלי מתוכנת שאם עד- 09:15 אף אחד לא אומר בוקר טוב..
אוטומטית הוא מוציא ברכה לחלל העולם..

ben 911

New member
אכלתי אותה...גאיוש. ../images/Emo9.gif הקדמתותי בדקות ספורות

שכחו את.. גבר DELETE : כשנמאס ממנו.. לסל (המחזור), וחסל. גבר: אבו ENTER (שמשון) גבר: SHIFT כשאת לוחצת עליו הוא מדבר ב-גדול. וגבר: ESC זה כלב?

ben 911

New member
לא הבנתי גאיוש. ../images/Emo6.gif

כאילו על משקל מסטר בין.? ואיך זה קשור? האסימון עדיין תקוע לי היכנשהו...מסרב לרדת.
בנוסף לזאת שאת מקסימה...גאיה. את גם אישה חכמה ומאד מיוחדת. אבל הלוגיקה של המוח שלי
ושלך, במקרה הספציפי הזה.. לא "מדברים" יחד. אפשר הסבר?

ben 911

New member
טוב, אם את לוחצת אז..../images/Emo201.gif

אני מזדהה עם גבר WORD: ולא בקטע של "תמיד מפתיע ואין אדם בעולם שבמבינותו עד הסוף" אלא בקטע מצ'ואיסטי כזה של.. מילה של גבר...

צהרים טובים

הגעתי הביתה ובאה לומר שלום ומתעופפת לי שוב אחזור לקראת שעות הערב המאוחרות מקווה שיהיה לכם אחלה יום ושבוע נהדר היה לי נחמד שהייתי פה עמי אתמול בערב

יש סמנים על הרצפה

מתחת לכורסא יש 3 חתיכות שחורות שלא היו שפ אתמול אני צריכה לשים את מלכודת הדבש שקניתי ובערב נראה אבל אין לי נקניק או גבינה צהובה מה עוד הם אוהבים המכרסמים הקטנים הללו?

ככה נקראת מלכודת העכברים

לעכברים קטנים יש מלכודת דביקה ככה היא נקראת מכירה אותה מהשהות שלי במושב שנשך אותי עכברון קטן יודעת למקם אותה וזה תמיד עובד הרעיון של ערדניקית להכניס חתול רעיון נחמד אבל אני אוהבת חיו בתמונות לר לידי אוהבת רק בני אדם לא חיות מהלכות על 4 למיניהם בכפר שאני באתי לבקר הכלב והחתול יצאו החוצה

ben 911

New member
נסיכה, תנסי גבינה צהובה. ../images/Emo42.gif

הריח החזק של הגבינה ימשוך את העכבר למלכודת הדבש.. את צריכה מעט סבלנות והכל יהיה יופי טופי. סבלנות זה הבן דוד של ה-הצלחה.

למעלה