בוקר טוב

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
תגידי ../images/Emo5.gif

זה בטוח שהם לא יזרקו פצצת אטום? אפשר כבר לצאת מהשוחה שחפרתי בגינה? הנחתי על פני את המסכה ממלחמת המפרץ, שלא אנשום אטומים קטנים ואחנק, עטפתי את גופי בנייר כסף, שלא אקבל כתמים על העור מהגרעינים שהם היו אמורים לזרוק, הבערתי נרות סביב הבור, אולי העשן יסיט את האטום המיועד אלי, שתיתי המוןןןןןןןן מים, כי כך אמר פעם נ נח נחמן שי, וחיכיתי יום ולילה לפיצוץ. באמת היו פיצוצים, אבל התברר שהגיעו מהבית של הזוג הצעיר שגר מולי. לצאת? בטוח שאפשר?

magy

New member
מה בדיוק עשה הזוג הצעיר? גיברת?

היה פיצוץ אצלם....הא?
את יכולה לצאת............ האופציה עוברת לשבוע הבא.............. כשאני אגיע למרכז....

ממש לא מבינה מה קורה אצלם ../images/Emo4.gif

יכול להיות שהם מזיזים רהיטים כל הלילה, כי שמעתי את הקפיצים של המיטה הזוגית, נדמה לי שהיא מרוצה מהסידור החדש - כי היא צעקה מידי פעם. תגידי, בשבוע הבא, כשתבואי, יהיה שוב אִיוּם בגלל הגרעינים שתביאי? שיהיו טריים, טוב? אפשר גם פיסטוק ובוטנים?

magy

New member
תזהרי עוד יותר

כי גם בסוף השבוע הזה....... אהיה במרכז..... קודם נודע לי.... פרטים רק בהתכתבות.......
אני אוהבת להתכתב.......... רצוי במייל אחר כך אמחק שלא תשארנה עדויות חותכות רק זה חסר לי.......... שמישהו יראה את המיילים שלי......... השם ירחם

magy

New member
את השוחה דווקא כדאי להשאיר כמו שהיא

או למתקפה הבאה או לשתילת עץ זית........ ענף זית מביא את השלום ....לא? יונה רק מחרבנת על הכביסה................

ענף זית מביא שלום?

זית סורי, למשל? אני חיה באזור מרובה בעצי זית (ראית במו עיניך...) שלום אין כאן. אבל יש הרבה (זיתים) דפוקים
.

magy

New member
את ומאירק'ה.........

מתחרים על אליפות בחוש הומור.........? הייתם באותה סדנה? יש עוד מקום בשבילי?

magy

New member
קיש מעך................/images/Emo3.gif

אני לא דינה אור........... הייתי מתה להיות בהרצאה שלה.... בסדנה שלה או לפחות לקרוא את הספר........שעוד לא השגתי בספריה...........

בלסימה

New member
היי, כולם מה קורה בחום הזה? חם

בכל מקום, גלי חום
זה הגיל או תרגיל?

מאיר פז1

New member
מקוה שזה // התרגיל ../images/Emo13.gif

בגילי // עדיף שגלי החום // יגיעו בחורף יתכן גם שזה שקע ברומטרי

magy

New member
השבוע.......זה רק מזג האויר

בשבוע הבא.......... אם זה לא יפסק רצוי לראות רופא.........

מאיר פז1

New member
מגי // אני חייב לשאול ת'ך משהו ../images/Emo10.gif

למה אומרים // אתה צריך לראות רופא? כאשר בעצם // הרופאה רואה אותי // רואה לי סליחה על הביטוי // אפילו דוחפת אצבע ומבקשת להשתעל // היא לא יודעת שבגילי אם אשתעל בסיטואציה הזאת // שק האשכים יפול לרצפה? // מזה הבדיקה המטומטמת הזאת? יש לה בקצה האצבע חיישן // שמעביר נתונים לסמיקונדוקטור? אני באמת לא מבין את זה // את מבינה? [בינינו לבין עצמנו // אני סתם מקטר // כייף להיות במרפאה]

למעלה