../images/Emo23.gif
אופיר מה המצב? מצויין, מה שלומך? איך החיים? החיים רק התחילו, תני לי לחזור אלייך עם תשובה כשאני אמות ואוכל לספר לך בדיוק איך היו החיים =] איך בצבא אח שלו? איזה צבא? אה.... כן.... הצבא.... אם אספר לך אצטרך להשתמש בך מינית.... זוכר אותי...? זוג שכמוך אי אפשר לשכוח
מה הלהקה האהובה עליך? [כאילו דה!] שאלה מבזה ביותר, במיוחד כשזה כתוב לי בחתימה.... למה אתה אוהב אותם? כי הם מושלמים, פשוט ככה, כי אין דבר טוב יותר מהם וכו' וכו'.... מה הצבע של הגרביים שלך כרגע? *מסתכל על הרגליים שלי* הצבע הוא בלתי נראה.... איך מולדובנים מחליפים מנורה? מולדובנים לא מחליפים מנורה, הם מחליפים נורה.... למה בצבא אין היגיון? בצבא אין היגיון? נותנים לגנב להיות שר אוצר, למוגבל להיות ראש ממשלה ולאנס להיות נשיא.... בואי קודם כל נשאל למה אין היגיון בממשלה.... זוג+זוג= זוגיים, כמו שתי מלכות ושני מלכים ביד של פוקר.... השלם את המשפט: אם הייתי מקבל ממישהו דג הייתי מקבל ממישהו דג כמה אצבעות אני מראה כרגע? אחת, לא יפה מצידך.... למה טוב לצאת יומיות? לישון במיטה שלי
למה לא טוב? אנשים מסריחים ברכבת.... כמה ילדים סיניים [עד גיל 10] יש בעולם? 6360134.8 [יש מישהי בהיריון מתקדם] האם יתכן 6 אצבעות בידיים? למען האמת כן, ראיתי את זה בRipley's Believe It Or Not
נכון שיש חנייה לעיוורים ומקל לנכים? [חחח...] שאלה מצויינת, אבל הנה שאלה טובה יותר - איך עיוור יודע שהוא סיים לנגב את התחת? איך ארנב עושה? קחחחחחחחחחחחחכחחקכחחקכחחך [הקול שיוצא כשזורקים עליו חנית וזה פוגע בגרון שלו והוא מחרחר למוות] יש לנו גולם במעגל? לו רק היינו מכניסים את קיריל למעגל היה המשפט הזה נכון.... איזה עוגה הכי בא לך עכשיו עליה? עוגת שדיים.... אה.... שוקולד.... כן.... מה בא לך לעשות אחרי הצבא? לקבל כל יום $40,000.... מה 4 הספרות האחרונות של הויזה שלך...? 1234 הראשונות? 4321 מי נפטר לאחרונה? בוריס איזה סרט אחרון ראית? שוב שאלה שאוכל לענות עליה רק כשאמות.... מי יודע איזה סרט יהיה האחרון שאראה? בתקווה - מסור 100.... מה אתה מקשיב עכשיו? Humanleague - Don't You Want Me Baby מה יש מחוץ לחלון בחדר בו אתה נמצא כרגע? בית אחר, כמה מפתיע! יש לך כבר רישיון? לא
למה הזברה לובשת פיג'מה? היי, אם אני הייתי יכול ללבוש כל החיים פיג'מה גם אני הייתי עושה את זה, תניחי לזברה לעשות מה שבא לה.... פתק אדום או צהוב? פתק לבן [להצביע בבחירות] מכבי חיפה או בית"ר י-ם? אני לא מאמין, כרגע אמרת את שמות שתי הקבוצות שאנשים שמשרתים איתי באותו חדר אוהדים ולכן אני שונא את שתי הקבוצות הללו במידה שווה.... היית בי-ם? מתישהו בחיי, כן.... ובים? מתישהו בחיי, כן.... מתי הרכבת הראשונה לחיפה? למי אכפת? אני משרת בקירייה ^-^ ולת"א? למי אכפת? אני לוקח את הרכבת של שתי דקות לשמונה ^-^ מה התוכניות שלך למוצ"ש? המוצ"ש כבר הסתיים, אבל התוכניות שלי היו לישון הרבה.... שלמה או שלומי? שלומי!!!!
מג"ב או מגב? מגב, כי הוא עושה עבודה טובה יותר.... סלאבים או סלאבים? סלאבים, בהחלט.... השלם: "10 אצבעות לי יש" - אבל אחרי שהחזקתי נפץ נשארו לי רק הזרתות.... כמה ילדים הייתם בגן? 34 איך קראו לגננת? שרה בת כמה היא היתה? 34 אתה זוכר אותה בכלל??? ברור, אני גר ליד הגן שהייתי בו.... 5 מקומות בילוי המועדפים עליך: שירותים [כיף לחרבן], המשרד שלי בקירייה, השירותים בקירייה, המטבח וזהו - כן, יש רק ארבעה, א) כי זה מספר טוב יותר וב) כי אני לא יודע לספור עד חמש.... 5 מקומות שבחיים לא היית הולך לשם: 1) מסעדה שמגישה רק כרוב, 2) הבית של ז'ניה, 3) הבית של קיריל, 4) לתוך הירקון, 5) איראן.... אהבת את בי"ס? שאלה קשה היית חוזר? כן למה? כדי לא להיות על מדים כל היום? כדי להסתכל על כוסיות? יש מלא סיבות.... טוב, זה לבינתיים... אני פשוט בעבודה עכשיו.. לא נעים - זה לבינתיים? חשבתי שזהו.... ד"ש חם - ד"ש חם, ד"ש חם, זה מה שכולם אומרים שיש לי!