את מעייפת ומתישה../images/Emo70.gif
אז מה נישמע? בסדר כזה, את יודעת, שבת בבוקר [כי התעוררתי לפני חצי שעה בערך] מה חדש? לא תאמיני אפילו מה עשיתי אתמול.... איך אתה מרגיש עם זה שג'ניה בחר בך להתעלקות של השבוע???? ממש מתרגש, אני מקווה שהוא לא חושב שאם הוא בחר בי להתעלקות זה מקנה לו זכות לגעת בי במקומות האסורים.... מה עשית לפני שניגשת לענות על השאלות האלו? חייתי את חיי הרגילים ופתאום ראיתי שיש לי שאלות לענות עליהן, אז עזבתי הכל באמצע
מה עשית היום בבוקר? הייתי עסוק בחלום על ארבע נשים שופעות ויפות, קצפת ושמן תינוקות.... ואתמול בערב? אתמול בערב [בליילה בעצם] הייתי עסוק בלחשוף את התחת שלי מתוך מכונית נוסעת לעוברים ושבים [סיפור אמיתי] ובצהריים? מי זוכר? =] איך הכרת את איירן מדיאן(או איך שקוראים להם) Iron Maiden ואם את מתעקשת בעברית אז איירון מיידן.... אבא שלי היה שומע שירים שלהם ומאז שהייתי ילדון קטן אהבתי את השירים, מי שיודע מה השיר הראשון שלהם ששמעתי נחשב מישהו שיודע עליי פרטים אישיים
איך התחלת לאהוב את הלהקה? אהבה משמיעה ראשונה! מה הלהקה הכי אהובה שלך חוץ מאיירון מיידן? תיקון קטן, אני סוגד לIron Maiden.... אבל אני אוהב גם להקות אחרות, אני מאוד אוהב את: AC/DC Alice In Chains Beatles Black Sabbath Deathstars Deep Purple Faith No More Foreigner Guns 'N Roses Led Zeppelin Megadeth Metallica Nirvana Queen Rammstein Sex Pistols Steppenwolf The Hives Uriah Heep WASP אביב גפן הקליק כוורת משינה שלמה ארצי תיסלם וכו' וכו' וכו' וכו' יש מלא להקות שלא ציינתי.... מה אתה שומע כרגע? Rammstein - Spieluhr מה התוכניות שלך להיום? לקוות שיודיעו לי שאין לי תורנות מחר.... למחר? לעשות את התורנות כי אין סיכוי שיבטלו אותה למחרתיים? זו תורנות של שבוע, אז.... מתי שתית פעם אחרונה וודקה? אבסנט זה וודקה? אם כן - אז עצמאות, אם לא - אז אין לי מושג מתי
מה המשקה האלכהול שאתה הכי אוהב? אני לא אדם של אלכוהול, מצטער לאכזב
אפשר להגיד שאני אוהב וודקה כי זה משקה מחייה מסיבות.... מתי תאריך היום הולדת שלך? העשרים ושמונה לשמיני שמונים ושמונה [ואחר כך מתפלאים למה אני אוהב את הסיפרה שמונה] מה החלום שלך? ארבע נשים שופעות, קצפת, לא דיברנו על זה כבר? החלום שלי הוא החלום שלי ואם אני אגיד אותו הוא לא יתגשם
מה אתה לובש? חולצה, מכנסיים, תחתונים, מה את לובשת? אתה אוהב ללבוש חוטני מנומר? ברגע שיהיה לי אחד אני בטוח שאני אוהב אותו.... איזה סרט אתה הכי אוהב? Braveheart, הסרט הישראלי האהוב עליי הוא "בלוז לחופש הגדול".... איך חגגת את יום העצמאות? בערב עצמאות שתיתי הרבה אלכוהול עם עוד כמה אנשים.... ביום עצמאות עצמו אכלתי מלא בשר
יש לך חברה? לא
מתי התנשקת פעם ראשונה? טרם
[פעם אחת ב"אמת או חובה" ממש לא נחשבת] מה אכלת היום? עוד לא אכלתי ואני עונה על שאלות מאז שקמתי, תעריכו את זה! תאר לנו את החדר שלך: החדר שלי רחוק בשניים שלושה פוסטרים של Iron Maiden מלהיות מגניב, יש לי מערכת סטריאו שמשמשת אותי כמעט כל יום, שתי גיטרות שלצערי אני לא משתמש בהן [אקוסטית וחשמלית], המגבר שלי גם איפשהו אבל אי אפשר למצוא אותו מרוב הבלאגן שהולך בחדר שלי.... יש לי מיטה מאוד נוחה וגדולה [בנות, לרשום לעצמכן].... מה אתה בדר"כ עושה בשעות הפנאי?
מה שם החיבה שלך? תשאלי את מי שמחבב אותי, לא אותי
מתי היית בחוץ לארץ פעם אחרונה? איפה?כמה זמן? הפעם האחרונה.... לפני כמה שנים, לונדון, ארבעה ימים, הופעה של Iron Maiden.... מה האהבה הכי הכי הכי גדולה שלך בחיים?(חוץ מאיירון מיידן) שאלה קשה! אולי אוכל, לאכול זו אהבה ממש גדולה
גם רומנטיקה, אבל כרגע אין לי הרבה ממנה, כשתהיה לי הזדמנות אהיה רומנטיקן סוף
מתי בדר"כ אתה הולך לישון? בין שלוש לארבע בליילה, הרגל מגונה.... ומתי קם? מתי שצריך ללכת לצבא
אם זה יום שבת, אז שעה כמו שתיים או שלוש בצהריים.... מי החבר הכי טוב שלך? טום/לירון [הם יישות אחת] וחברה? אם אני אגיד אלה תקנא
מה הבילוי הכי מועדף עלייך? לשמוע Iron Maiden =] מה שם לבן את הכי אוהב? Johnson [מספר מצומצם של אנשים יבינו למה] ולבת? כרמל, כרמן, ג'סיקה, רייצ'ל - שמות של כוסיות =] קולה או פפסי? קולה בלבד פלאפל או שוארמה? פלאפל עם שווארמה בתוך לאפה ענקית עם קילו צ'יפס.... טלויזיה או מחשב? מחשב לכמה שעות ואחר כך טלוויזיה שעות ואחר כך מחשב.... טלפון או פלאפון? פלאפון, רק נקווה שאני אחליף לפלאפון חדש מתישהו =] אייסיקיו או MSN? איי-סיק-יו חוטני מנומר או חזייה עם לבבות? חוטיני עם לבבות וחזייה מנומרת.... קסטרו או פוקס? איכסה, מותגים.... קיריל או אלה? תבחרי את, סוטה מין או סאדיסטית? בשר או דג? בשר ישר מהעצם דה או כן? כן כן אירופה או אמריקה? לא סתם אמריקה, USA לילה א יום? ליילה שחור או לבן? שחור /m\ טבע או מוזיאונים? טבע פרפר נחמד או דרדסים? דרדסים [כי אי אפשר בלי קונדסון] רמקולים או אוזניות? אוזניות ברכבת, רמקולים בכל הזדמנות אחרת.... גיטרה או תופים? תופים ראש השנה או סליבסטר? ראש השנה ^.^ קפה או שוקו? שוקו תה עם טעים או תה רגיל? תה טעים
אקמול או דקסמול? דקסמול! כלב או חתול? חתולייייייים קוטז' תנובה,שטראוס או טרה? אוי ואבוי, גבינה לבנה וקוטג' :S מוצרט או באך? באך ליאונרדו דה וינצ'י או ואן גוך? ליאו-איש-האשכולות חצאית או מכנסיים? המחשבה הראשונה שלי היא על מישהי סקסית שלובשת חצאית.... פירסינג בפיטמה או על העורף? על העורף?! קודם תסבירי לי מי יעשה את זה לעצמו ואחר כך נראה.... קיץ או חורף? קיץ כשקר לי, חורף כשחם לי.... מה הדבר הראשון שעולה לך בראש מהמילים האלו: פריז: זין מלפפון: אישה-נואשת פורום: שתייה [מונח צבאי] מנהל: חחחח, מחלקת מנהל ובינוי [שוב, צבא] אלה: אלה?! אלה?! אלה?! אלה?! קיריל: רוסי ישראל: רוסית אינטרנט: פורנו וודקה: אבסולוט [קישור של מילים בלבד, בחיים לא טעמתי אבסולוט] מריחואנה: אמג'יי, M.J חדרה: הקדושה! גבעת אולגה: הצילו, קווקזים רכבת: חדרה-השלום צבא: פרופיל 45 נקניק: קיריל
בחורה: שופעת פאקצה: "לייק, כאילו" חלון: הזדמנות דפדפת: רפרפת עיפרון: עין סלאש: מגבעת מצלמה: פלאש עברית: "עברית שפה יפה" רוסית: אנשים-שמדברים-בקולי-קולות-ברוסית-עם-מבטא-כבד רוני סופרסטאר: קול צייצני ומעצבן הוליווד: תעשיית הסרטים, פירסום פרפר: תנוחת סקס עם שם דומה
תהנה

אספר לחבריי....