מי אמר/ה למי
הוראות-- הינך מתבקש להמציא ממוחך הקודח שתי דמויות אשר תאגפנה את צידי המשפטים במוען ונמען . שים לב, בחלק מן הסעיפים יש שני משפטים, כלומר, הנמען עונה למוען. היה יצירתי, היה פראי, תן לדימיון למשול ותן לאצבעות להיות רק קצרניות! תבלה! ------- 1 אחותי, אהבה זה משחק ילדים, אבל אני כבר לא ילד. 2 אחותי, אפרסק ותפוז זה אותו דבר—משהו כתום ומטפטף. התפוז רק משחק אותה קשוח, הכל הצגות. 3 אחותו ,מילא את פוזלת, מילא צולעת, מילא עיוורת צבעים, נגיד, אבל כמה פעמים אפשר להתנגש באותו עץ ?! 4 אח שלו, החיים זה כמו אלוהים—מחכה מחכה מחכה ובסוף הורגים אותך... 5 מדוע הסרגל שלך עקום כל כך? ואם הוא היה ישר, מי היה שם לב? 6 אז מה, את באה לפה הרבה? כן, אבל בניגוד להיום, תמיד אני מצליחה להתחמק ממך. 7 אז מה, איך זה שאף פעם לא ראיתי אותך כאן ? אני פה כל הזמן. וואלה גבר, אם תוריד את משקפיי השמש המא-גניבות שלך אולי תראה משהו, אבל לא אותי, ביי. 8 אז מה, מה אני יכול לומר בשביל שנפתח בשיחה מוצלחת? שלום, אני הנכד של דונאלד טראמפ, נעים להכיר. 9 אז מה, מאיפה את מוכרת לי? בדיוק נכנסתי לרשימה של עשר האסירות הנמלטות הכי מבוקשות, תודה שהבחנת ! 10 אם ביום הכי קשה בחייך תצליח לחייך לרגע, האם עדיין יהיה הוא הקשה מכולם? 11 ובחגיגות רבע יובל להיווסדך, החלטנו להעניק לך את מפתח העולם, תכיר, מיס ו. פינלנדיה. 12 תמיד אמרו לי שטעם החיים הוא אוויר הבוקר, מלא תמימות שבא לך ללקק את הטל מהשמשות. כאשר ניסיתי היה לזה טעם של אבק, ומיהרתי למצוא משקה משהו מהנה יותר. אולם, מצאתי שטעם האבק הוא הוא הזרז שמגרה את בלוטות הטעם וגורם לי ללכת לטעום את נוזלי החיים האחרים, המתחזים. 13אם החיים הם מחזה, אני רוצה להיות החרב של המלט! 14 אם החיים הם שיר אני רוצה להיות האונומאטופיאה שלהם! 15 אם החיים הם ספר, אני רוצה להיות מספרי העמודים! 14 מצאתי שעטים נובעים לרוב משקרים. הם נמרחים עלייך, נצמדים ולא מוכנים להישאר על הדף, לא מוכנים להתחייב למשהו אחד, רוצים להיות מונצחים ולהישאר בחיים בעת ובעונה אחת. עברתי לכתוב בגרפיט. 15 יש משהו מאוד לא טבעי בעיניים. הן מסוגלות להפשיט יצור מאלף מעיליו. הן רגישות מידי ליופי. הן לא אוהבות לא לשכוח, או לא לזכור. יש להן זיכרון סלקטיבי מכוער, ואין הן מקבלות שהן עצמן חלק ממשהו ולא התכלית.