בוקר טוב

oOSvetOo

New member
פירץ'.

למה החליטו לקרוא לך אופיר? מה מידת הנעליים שלך? מה סוג הלבוש שאתה אוהב? מה השיר שאתה יכול להיזכר בו עכשיו? מי היו החברים שעמדו לצדך בזמנים קשים? מי המורים שהכי השפיעו על החייך? מה תכנוניך לעתיד? אם היו אומרים לך ששומר עליך מלאך האם היית מאמין? למה? מה היו המקצועות המורחבים שלמדת? עם מי מהאנשים בעולם היית רוצה לשבת על כוס קפה? אילו ההתעלקות הייתה עליי מה היית שואל? מ-0 עד 382 כמה אתה מאמין באלוהים? כמה אתה שוביניסטי? פמיניסטי? מוזר? אופטימי? פסימי? קפדן? ביישן? טיפש? חכם? סקסי? גס? רוקר? בזבזן? חסכן? חיית לילה? עייף? רעב? יהודי? ENJOY. :]

E K O

New member
שאלות ממש נחמדות, תודה ../images/Emo13.gif

למה החליטו לקרוא לך אופיר? אין סיפור גדול מאחורי זה, ההורים שלי פשוט ישבו עם כזה ספרון של שמות וחשבו שאופיר זה שם מיוחד.... מה מידת הנעליים שלך? 43 מה סוג הלבוש שאתה אוהב? ג'ינס וחולצה של Iron Maiden, בקושי יש לי חולצות אחרות.... מה השיר שאתה יכול להיזכר בו עכשיו? רק אחד?
Iron Maiden - Mother Russia מי היו החברים שעמדו לצדך בזמנים קשים? דרכת כאן על נקודה רגישה ואת אפילו לא מודעת לזה, בואי נגיד שהתשובה שלי היא "Next" מי המורים שהכי השפיעו על חייך? המורה שלי לאנגלית בחטיבה, שהפכה אותי מNonbeliever בכל הנוגע לאנגלית, לפנאט מוטרף.... המורה שלי לתרגום בתיכון, שגרמה לי להבין שתמיד יש עוד מה ללמוד, המורה שלי לפיזיקה בתיכון שקשה לתאר אותו ואת ההשפעה שלו, צריך לראות אותו.... מה תכנוניך לעתיד? קודם כל שירות צבאי מלא, אחר כך נראה מה הלאה.... אם היו אומרים לך ששומר עליך מלאך האם היית מאמין? אם היו אומרים לי שזה מלאך המוות הייתי מאמין הרבה יותר מאשר אם היו אומרים לי סתם מלאך.... הוא בטח שומר אותי לסוף
מה היו המקצועות המורחבים שלמדת? פיזיקה, אנגלית ומחשבים.... עם מי מהאנשים בעולם היית רוצה לשבת על כוס קפה? כל חברי להקת Iron Maiden הנוכחיים וזה לא יהיה קפה, זה יהיה שוקו כי אני לא אוהב קפה.... אילו ההתעלקות הייתה עליי מה היית שואל? הייתי שואל מה הקטע עם הכינוי שלך.... וכמובן עוד איזה 4,444 שאלות, אבל אני לא אכתוב עכשיו את כולן
מ-0 עד 382 כמה אתה מאמין באלוהים? X=Random(382) [לפעמים יותר, לפעמים פחות] כמה אתה שוביניסטי? 40? פמיניסטי? 8 [תראו נשים, אני מאמין בכן] מוזר? 1,148 אופטימי? X בטווח שבין מאה לשלוש מאות וארבע פסימי? X בטווח שבין מאה לשלוש מאות וארבע קפדן? 384 [דגש שזה ארבע ולא שתיים] ביישן? 1,148 טיפש? לפעמים יותר מדי
חכם? לפעמים
סקסי? X=Too Sexy For My Shirt גס? 288 =] רוקר? 100% בזבזן? 4 [לעיתים כל כך רחוקות שאי אפשר להיזכר בהן] חסכן? 382-4, לא? =] חיית לילה? Rawr, 20,000.... עייף? 40 בערך.... רעב? כרגע אכלתי, אז 10.... יהודי? 100% מעניין מתי ואיך [ולמי] אני מעביר את ההתעלקות....

oOSvetOo

New member
:]

אני דווקא מודעת לעובדה שהשאלות שם ששאלתי הן נקודות רגישות.. אבל זה הכל מאהבה
:] ואת ההתעלקות אתה מעביר למי שאתה בוחר את השם לאחד המנהלים והוא מכריז על תעלקות שבועית אחרת.. :] מתכונת בשפת שיא.... עוד שעה וחצי... נשימה, נשיפה. משום מה מצאו חן העיני תשובותיך.. :] כשתהיה התעלקות עליי תזכה לשמוע תשובות על 44,444 השאלות שתשאל.. וגם על הקטע של הכינוי.. או בעצם שני הכינויים.. :] שיהיה יום שלו לכולנו.. :]

g I L 20

New member
מי אמר/ה למי

הוראות-- הינך מתבקש להמציא ממוחך הקודח שתי דמויות אשר תאגפנה את צידי המשפטים במוען ונמען . שים לב, בחלק מן הסעיפים יש שני משפטים, כלומר, הנמען עונה למוען. היה יצירתי, היה פראי, תן לדימיון למשול ותן לאצבעות להיות רק קצרניות! תבלה! ------- 1 אחותי, אהבה זה משחק ילדים, אבל אני כבר לא ילד. 2 אחותי, אפרסק ותפוז זה אותו דבר—משהו כתום ומטפטף. התפוז רק משחק אותה קשוח, הכל הצגות. 3 אחותו ,מילא את פוזלת, מילא צולעת, מילא עיוורת צבעים, נגיד, אבל כמה פעמים אפשר להתנגש באותו עץ ?! 4 אח שלו, החיים זה כמו אלוהים—מחכה מחכה מחכה ובסוף הורגים אותך... 5 מדוע הסרגל שלך עקום כל כך? ואם הוא היה ישר, מי היה שם לב? 6 אז מה, את באה לפה הרבה? כן, אבל בניגוד להיום, תמיד אני מצליחה להתחמק ממך. 7 אז מה, איך זה שאף פעם לא ראיתי אותך כאן ? אני פה כל הזמן. וואלה גבר, אם תוריד את משקפיי השמש המא-גניבות שלך אולי תראה משהו, אבל לא אותי, ביי. 8 אז מה, מה אני יכול לומר בשביל שנפתח בשיחה מוצלחת? שלום, אני הנכד של דונאלד טראמפ, נעים להכיר. 9 אז מה, מאיפה את מוכרת לי? בדיוק נכנסתי לרשימה של עשר האסירות הנמלטות הכי מבוקשות, תודה שהבחנת ! 10 אם ביום הכי קשה בחייך תצליח לחייך לרגע, האם עדיין יהיה הוא הקשה מכולם? 11 ובחגיגות רבע יובל להיווסדך, החלטנו להעניק לך את מפתח העולם, תכיר, מיס ו. פינלנדיה. 12 תמיד אמרו לי שטעם החיים הוא אוויר הבוקר, מלא תמימות שבא לך ללקק את הטל מהשמשות. כאשר ניסיתי היה לזה טעם של אבק, ומיהרתי למצוא משקה משהו מהנה יותר. אולם, מצאתי שטעם האבק הוא הוא הזרז שמגרה את בלוטות הטעם וגורם לי ללכת לטעום את נוזלי החיים האחרים, המתחזים. 13אם החיים הם מחזה, אני רוצה להיות החרב של המלט! 14 אם החיים הם שיר אני רוצה להיות האונומאטופיאה שלהם! 15 אם החיים הם ספר, אני רוצה להיות מספרי העמודים! 14 מצאתי שעטים נובעים לרוב משקרים. הם נמרחים עלייך, נצמדים ולא מוכנים להישאר על הדף, לא מוכנים להתחייב למשהו אחד, רוצים להיות מונצחים ולהישאר בחיים בעת ובעונה אחת. עברתי לכתוב בגרפיט. 15 יש משהו מאוד לא טבעי בעיניים. הן מסוגלות להפשיט יצור מאלף מעיליו. הן רגישות מידי ליופי. הן לא אוהבות לא לשכוח, או לא לזכור. יש להן זיכרון סלקטיבי מכוער, ואין הן מקבלות שהן עצמן חלק ממשהו ולא התכלית.

E K O

New member
אתה עם השאלות המוזרות שלך ../images/Emo13.gif

1 אחותי, אהבה זה משחק ילדים, אבל אני כבר לא ילד. 1 אחד מנכדיו של הנשיא קצב לאחותו, לוקח דוגמא מסבא.... 2 אחותי, אפרסק ותפוז זה אותו דבר—משהו כתום ומטפטף. התפוז רק משחק אותה קשוח, הכל הצגות. 2 קיריל מנסה להתחיל עם מישהי 3 אחותו ,מילא את פוזלת, מילא צולעת, מילא עיוורת צבעים, נגיד, אבל כמה פעמים אפשר להתנגש באותו עץ ?! 3 עץ תמים לנהגת סוררת 4 אח שלו, החיים זה כמו אלוהים—מחכה מחכה מחכה ובסוף הורגים אותך... 4 דרשה של אליהו הנביא אחרי כל היין של פסח 5 מדוע הסרגל שלך עקום כל כך? ואם הוא היה ישר, מי היה שם לב? 5 זוג במיטה בפעם הראשונה 6 אז מה, את באה לפה הרבה? כן, אבל בניגוד להיום, תמיד אני מצליחה להתחמק ממך. 6 זוג במיטה בפעם הראשונה
7 אז מה, איך זה שאף פעם לא ראיתי אותך כאן ? אני פה כל הזמן. וואלה גבר, אם תוריד את משקפיי השמש המא-גניבות שלך אולי תראה משהו, אבל לא אותי, ביי. 7 צביקה פיק לעוזרת האישית שלו 8 אז מה, מה אני יכול לומר בשביל שנפתח בשיחה מוצלחת? שלום, אני הנכד של דונאלד טראמפ, נעים להכיר. 8 מישהו מנסה להתחיל עם אורית פוקס, שיש לה סטנדרטים משלה 9 אז מה, מאיפה את מוכרת לי? בדיוק נכנסתי לרשימה של עשר האסירות הנמלטות הכי מבוקשות, תודה שהבחנת ! 9 מישהו מנסה להתחיל עם אתי אלון לאחר שביצעה עוד פשע 10 אם ביום הכי קשה בחייך תצליח לחייך לרגע, האם עדיין יהיה הוא הקשה מכולם? 10 אחד מתלמידיו של סוקרטס 11 ובחגיגות רבע יובל להיווסדך, החלטנו להעניק לך את מפתח העולם, תכיר, מיס ו. פינלנדיה. 11 ???? [????] 12 תמיד אמרו לי שטעם החיים הוא אוויר הבוקר, מלא תמימות שבא לך ללקק את הטל מהשמשות. כאשר ניסיתי היה לזה טעם של אבק, ומיהרתי למצוא משקה משהו מהנה יותר. אולם, מצאתי שטעם האבק הוא הוא הזרז שמגרה את בלוטות הטעם וגורם לי ללכת לטעום את נוזלי החיים האחרים, המתחזים. 12 ???? [????] 13 אם החיים הם מחזה, אני רוצה להיות החרב של המלט! 13 מישהו שממש אוהב דם 14 אם החיים הם שיר אני רוצה להיות האונומאטופיאה שלהם! 14 " - - - " אונומאטופיאה
15 אם החיים הם ספר, אני רוצה להיות מספרי העמודים! 15 מישהו עם קיבעון למספרים [אני ממש לא יכול להיות יצירתי עם משפטים כאלו] 14 מצאתי שעטים נובעים לרוב משקרים. הם נמרחים עלייך, נצמדים ולא מוכנים להישאר על הדף, לא מוכנים להתחייב למשהו אחד, רוצים להיות מונצחים ולהישאר בחיים בעת ובעונה אחת. עברתי לכתוב בגרפיט. 14 תומס ג'פרסון 15 יש משהו מאוד לא טבעי בעיניים. הן מסוגלות להפשיט יצור מאלף מעיליו. הן רגישות מידי ליופי. הן לא אוהבות לא לשכוח, או לא לזכור. יש להן זיכרון סלקטיבי מכוער, ואין הן מקבלות שהן עצמן חלק ממשהו ולא התכלית. 15 קופרניקוס

למעלה