בוקר טוב

AeroSlash

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

נפתח את היום, ואת הסופשבוע האזרחי האחרון שלי [
], בהתעלקות חמודה ולא מזיקה על פירץ', בשבילכם E K O [שד"א מי שידע את פירוש הכינוי מקבל הייקי מקיריל
]. אופיר, במידה ויש תלונות, נא להפנות אותן לז'נייה, הוא אוהב אותך עד כדי דך שהוא בחר בך להיות המועמד לחקירת הקג"ב :). תהנו....................

TaL53

New member
fun fun:)

אהמ..אהמ..לפני ההתעלקות נפתח במונולוג מרגש לכבוד אלה שזה השבוע האחרון שלה בלי דקרון. אלה..עוד לא מאוחר!!! את עוד יכולה לברוח לארגנטינה!!!!:) אהמ..אהמ (2)..לא יפה ככה לחשוף את הסודות המקצועיים של הההתעלקות:( מה אם אופיר יפרש לא נכון את האהבה שלי כלפיו? אני די רגיש אם לא שמתם לב...:) טוב..אז הנה כמה שאלות- בן כמה אתה? מתי הסתפרת בפעם האחרונה? מה היית ממליץ לאלה לעשות בשבוע הזה שנשאר לה? מתי פרשת מהק.ג.ב? מה באמת יש בדימונה? רון ג'רמי או סקיי לופז? ביבי או גאידמק? איפה אתה גר(שאני אדע כמה אתה קרוב אליי)? שישליק או סטייק? איזה חיה אתה מעדיף בתור חיית מחמד? אין לי ארץ אחרת חוץ מ..... איזה ניתוח פלסטי היית רוצה לעשות? אם היית יכול ללמוד כול דבר שבעולם, מה היית לומד? פסח או חנוכה? ישו או מוחמד? טוב...זהו בינתיים, אני אחזור אלייך כשיהיה לי יותר מוזה.

E K O

New member
מתעלקים עליי../images/Emo35.gif

בן כמה אתה? עוד שמונה שעות בערך אהיה בן 18 ושמונה חודשים בדיוק.... מתי הסתפרת בפעם האחרונה? לפני שלושה שבועות [צבא, מה לעשות] מה היית ממליץ לאלה לעשות בשבוע הזה שנשאר לה? כרגע נשארו לה פחות מ-24 שעות, אז הייתי ממליץ לה ללכת לישון.... מתי פרשת מהק.ג.ב? מידע מסווג, מצטער מה באמת יש בדימונה? לונה פארק ענקי שרק עובדי משרד הביטחון יכולים להשתמש בו, נהנה בננה
רון ג'רמי או סקיי לופז? סקיי לופז, אנג'לינה ג'ולי וכרמן אלקטרה, יחד איתי, בחדר סגור ונעול.... ביבי או גאידמק? ביבי וכל מילה נוספת מיותרת איפה אתה גר(שאני אדע כמה אתה קרוב אליי)? הירוקה, אלחדרה, חדרה.... שישליק או סטייק? סטייק עין איזה חיה אתה מעדיף בתור חיית מחמד? חתול קטן וחמוד אין לי ארץ אחרת חוץ מישראל איזה ניתוח פלסטי היית רוצה לעשות? ניתוח ה"גוף-מושלם-ומראה-שיגרום-לבנות-לגמור", אתה מכיר את הניתוח הזה? אם היית יכול ללמוד כול דבר שבעולם, מה היית לומד? הייתי לומד איך להשתמש ב100% מהמוח שלי כדי לעשות כל מיני דברים מגניבים, להשתמש בטלפתיה ולגרום לאנשים לעשות מה שאני מצווה עליהם לעשות [קצת כמו "הכוח" במלחמת הכוכבים, אבל מגניב יותר].... פסח או חנוכה? סופגנייה מקמח מצות!!!! ישו או מוחמד? Jesus Christ! Superstar! [מי שלא מכיר את השיר לא יבין] טוב...זהו בינתיים, אני אחזור אלייך כשיהיה לי יותר מוזה. תחזור, אני אחכה לך XOXOX

TaL53

New member
בקשר לניתוח

אני יכול לעזור לך- קוראים לזה- ניתוח השתלת דולרים בכיס.

TaL53

New member
אני מכיר יותר מדי דוגמאות

לכמה שזה נכון, בלי כמובן לפכוע בבחרות הנחמדות שנמצאות כאן:) לסיכום יש לי רק 3 מילים להגיד לך- אנה ניקול סמית' (ז"ל)

DeAth ScrEaM

New member
לא קשור לפגוע

אבל אתה לא יכול להחליט שרק בעזרת כסף אפשר להכיר בחורות וכו'.. לא אומרת שזה לא נכון. פשוט זה לא מדוייק.

TaL53

New member
לא אמרתי שזה נכון תמיד

אולי לא הבנת אותי, יש בחורות שזה מאוד נכון לגביהם. יש בחרות שזה אחרת. אני רק ציינתי שאני מכיר כמה כאלה שהמטרה בשבילן זה להכיר בחור עשיר כתכונה מס' 1.

TaL53

New member
ובמה זה שונה

מעוד אלפי אנשים שטיחיים שבוחרים בויפרנד או גירלפרנד ע"פ "תכונות" מצויינות כמו יופי, מקובלות או סוג רכב?! לא צריך להיות מופתע מזה.

DeAth ScrEaM

New member
לא מופתעת

נראה לי מטומטם. ומצטערת, אבל אל תשווה את זה עם יופי. אם הבנאדם לא נראה לך יפה ואתה לא נמשך אליו, אין מצב שהקשר יצליח.

TaL53

New member
תלוי איך את מקשרת את היופי

לתכונות אחרות. יש מספיק מקרים שהיופי מקבל תפקיד משני אחרי כמה זמן כשמכירים את הבנאדם. לעומת זאת יש גם אנשים שמלכתחילה הולכים על יופי ללא שום קשר לאופי.

אני חושבת שאנשים שבוחרים

בני\בנות זוג לפי התוכנות האלו לא יודעים מה זה אהבה ולא מבינים מה באמת חשוב בחיים!

g I L 20

New member
לא זה לא נכון.לא מניסיוני.

זה יהיה נכון רק אם תתן לזה להיות נכון ורק אם תכיר בחורות מסויימות שלגביהן זה נכון.

the freaky girl

New member
אני יודעת את פירוש הכינוי..../images/Emo3.gif

אופיר מה המצב? איך החיים? איך בצבא אח שלו? זוכר אותי...?
מה הלהקה האהובה עליך? [כאילו דה!
] למה אתה אוהב אותם? מה הצבע של הגרביים שלך כרגע? איך מולדובנים מחליפים מנורה? למה בצבא אין היגיון? זוג+זוג= השלם את המשפט: אם הייתי _______ הייתי... כמה אצבעות אני מראה כרגע? למה טוב לצאת יומיות? למה לא טוב? כמה ילדים סיניים [עד גיל 10] יש בעולם? האם יתכן 6 אצבעות בידיים? נכון שיש חנייה לעיוורים ומקל לנכים? [חחח...] איך ארנב עושה? יש לנו גולם במעגל? איזה עוגה הכי בא לך עכשיו עליה? מה בא לך לעשות אחרי הצבא? מה 4 הספרות האחרונות של הויזה שלך...? הראשונות?
מי נפטר לאחרונה? איזה סרט אחרון ראית? מה אתה מקשיב עכשיו? מה יש מחוץ לחלון בחדר בו אתה נמצא כרגע? יש לך כבר רישיון? למה הזברה לובשת פיג'מה? פתק אדום או צהוב? מכבי חיפה או בית"ר י-ם? היית בי-ם? ובים? מתי הרכבת הראשונה לחיפה? ולת"א? מה התוכניות שלך למוצ"ש? שלמה או שלומי? מג"ב או מגב? סלאבים או סלאבים?
השלם: "10 אצבעות לי יש"..... כמה ילדים הייתם בגן? איך קראו לגננת? בת כמה היא היתה? אתה זוכר אותה בכלל??? 5 מקומות בילוי המועדפים עליך: 5 מקומות שבחיים לא היית הולך לשם: אהבת את בי"ס? היית חוזר? למה? טוב, זה לבינתיים... אני פשוט בעבודה עכשיו.. לא נעים ד"ש חם

E K O

New member
../images/Emo23.gif

אופיר מה המצב? מצויין, מה שלומך? איך החיים? החיים רק התחילו, תני לי לחזור אלייך עם תשובה כשאני אמות ואוכל לספר לך בדיוק איך היו החיים =] איך בצבא אח שלו? איזה צבא? אה.... כן.... הצבא.... אם אספר לך אצטרך להשתמש בך מינית.... זוכר אותי...? זוג שכמוך אי אפשר לשכוח
מה הלהקה האהובה עליך? [כאילו דה!] שאלה מבזה ביותר, במיוחד כשזה כתוב לי בחתימה.... למה אתה אוהב אותם? כי הם מושלמים, פשוט ככה, כי אין דבר טוב יותר מהם וכו' וכו'.... מה הצבע של הגרביים שלך כרגע? *מסתכל על הרגליים שלי* הצבע הוא בלתי נראה.... איך מולדובנים מחליפים מנורה? מולדובנים לא מחליפים מנורה, הם מחליפים נורה.... למה בצבא אין היגיון? בצבא אין היגיון? נותנים לגנב להיות שר אוצר, למוגבל להיות ראש ממשלה ולאנס להיות נשיא.... בואי קודם כל נשאל למה אין היגיון בממשלה.... זוג+זוג= זוגיים, כמו שתי מלכות ושני מלכים ביד של פוקר.... השלם את המשפט: אם הייתי מקבל ממישהו דג הייתי מקבל ממישהו דג כמה אצבעות אני מראה כרגע? אחת, לא יפה מצידך.... למה טוב לצאת יומיות? לישון במיטה שלי
למה לא טוב? אנשים מסריחים ברכבת.... כמה ילדים סיניים [עד גיל 10] יש בעולם? 6360134.8 [יש מישהי בהיריון מתקדם] האם יתכן 6 אצבעות בידיים? למען האמת כן, ראיתי את זה בRipley's Believe It Or Not
נכון שיש חנייה לעיוורים ומקל לנכים? [חחח...] שאלה מצויינת, אבל הנה שאלה טובה יותר - איך עיוור יודע שהוא סיים לנגב את התחת? איך ארנב עושה? קחחחחחחחחחחחחכחחקכחחקכחחך [הקול שיוצא כשזורקים עליו חנית וזה פוגע בגרון שלו והוא מחרחר למוות] יש לנו גולם במעגל? לו רק היינו מכניסים את קיריל למעגל היה המשפט הזה נכון.... איזה עוגה הכי בא לך עכשיו עליה? עוגת שדיים.... אה.... שוקולד.... כן.... מה בא לך לעשות אחרי הצבא? לקבל כל יום $40,000.... מה 4 הספרות האחרונות של הויזה שלך...? 1234 הראשונות? 4321 מי נפטר לאחרונה? בוריס איזה סרט אחרון ראית? שוב שאלה שאוכל לענות עליה רק כשאמות.... מי יודע איזה סרט יהיה האחרון שאראה? בתקווה - מסור 100.... מה אתה מקשיב עכשיו? Humanleague - Don't You Want Me Baby מה יש מחוץ לחלון בחדר בו אתה נמצא כרגע? בית אחר, כמה מפתיע! יש לך כבר רישיון? לא
למה הזברה לובשת פיג'מה? היי, אם אני הייתי יכול ללבוש כל החיים פיג'מה גם אני הייתי עושה את זה, תניחי לזברה לעשות מה שבא לה.... פתק אדום או צהוב? פתק לבן [להצביע בבחירות] מכבי חיפה או בית"ר י-ם? אני לא מאמין, כרגע אמרת את שמות שתי הקבוצות שאנשים שמשרתים איתי באותו חדר אוהדים ולכן אני שונא את שתי הקבוצות הללו במידה שווה.... היית בי-ם? מתישהו בחיי, כן.... ובים? מתישהו בחיי, כן.... מתי הרכבת הראשונה לחיפה? למי אכפת? אני משרת בקירייה ^-^ ולת"א? למי אכפת? אני לוקח את הרכבת של שתי דקות לשמונה ^-^ מה התוכניות שלך למוצ"ש? המוצ"ש כבר הסתיים, אבל התוכניות שלי היו לישון הרבה.... שלמה או שלומי? שלומי!!!!
מג"ב או מגב? מגב, כי הוא עושה עבודה טובה יותר.... סלאבים או סלאבים? סלאבים, בהחלט.... השלם: "10 אצבעות לי יש" - אבל אחרי שהחזקתי נפץ נשארו לי רק הזרתות.... כמה ילדים הייתם בגן? 34 איך קראו לגננת? שרה בת כמה היא היתה? 34 אתה זוכר אותה בכלל??? ברור, אני גר ליד הגן שהייתי בו.... 5 מקומות בילוי המועדפים עליך: שירותים [כיף לחרבן], המשרד שלי בקירייה, השירותים בקירייה, המטבח וזהו - כן, יש רק ארבעה, א) כי זה מספר טוב יותר וב) כי אני לא יודע לספור עד חמש.... 5 מקומות שבחיים לא היית הולך לשם: 1) מסעדה שמגישה רק כרוב, 2) הבית של ז'ניה, 3) הבית של קיריל, 4) לתוך הירקון, 5) איראן.... אהבת את בי"ס? שאלה קשה היית חוזר? כן למה? כדי לא להיות על מדים כל היום? כדי להסתכל על כוסיות? יש מלא סיבות.... טוב, זה לבינתיים... אני פשוט בעבודה עכשיו.. לא נעים - זה לבינתיים? חשבתי שזהו.... ד"ש חם - ד"ש חם, ד"ש חם, זה מה שכולם אומרים שיש לי!

=)

אז מה נישמע? מה חדש? איך אתה מרגיש עם זה שג'ניה בחר בך להתעלקות של השבוע???? מה עשית לפני שניגשת לענות על השאלות האלו? מה עשית היום בבוקר? ואתמול בערב? ובצהריים? איך הכרת את איירן מדיאן(או איך שקוראים להם) איך התחלת לאהוב את הלהקה? מה הלהקה הכי אהובה שלך חוץ מאיירן מדיאן? מה את שומע כרגע? מה התוכניות שלך להיום? למחר? למחרתיים? מתי שתית פעם אחרונה וודקה? מה המשקה האלכהול שאתה הכי אוהב? מתי תאריך היום הולדת שלך? מה החלום שלך? מה אתה לובש? אתה אוהב ללבוש חוטני מנומר? איזה סרט אתה הכי אוהב? איך חגגת את יום העצמאות? יש לך חברה? מתי התנשקת פעם ראשונה? מה אכלת היום? תאר לנו את החדר שלך: מה אתה בדר"כ עושה בשעות הפנאי? מה שם החיבה שלך? מתי היית בחוץ לארץ פעם אחרונה? איפה?כמה זמן? מה האהבה הכי הכי הכי גדולה שלך בחיים?(חוץ מאיירן מדיאן
) מתי בדר"כ אתה הולך לישון? ומתי קם? מי החבר הכי טוב שלך? וחברה? מה הבילוי הכי מעודף עלייך? מה שם לבן את הכי אוהב? ולבת? קולה או פפסי? פלאפל או שוארמה? טלויזיה או מחשב? טלפון או פלאפון? אייסיקיו או MSN? חוטני מנומר או חזייה עם לבבות? קסטרו או פוקס? קיריל או אלה? בשר או דג? דה או כן? אירופה או אמריקה? לילה א יום? שחור או לבן? טבע או מוזיאונים? פרפר נחמד או דרדסים? רמקולים או אוזניות? גיטרה או תופים? ראש השנה או סליבסטר? קפה או שוקו? תה עם טעים או תה רגיל? אקמול או דקסמול? כלב או חתול? קוטז' תנובה,שטראוס או טרה? מוצרט או באך? ליאונרדו דה וינצ'י או ואן גוך? חצאית או מכנסיים? פירסינג בפיטמה או על העורף? קיץ או חורף? מה הדבר הראשון שעולה לך בראש מהמילים האלו: פריז: מלפפון: פורום: מנהל: אלה: קיריל: ישראל: אינטרנט: וודקה: מריחואנה: חדרה: גבעת אולגה: רכבת: צבא: נקניק: בחורה: פאצקה: חלון: דפדפת: עיפרון: סלאש: מצלמה: עברית: רוסית: רוני ספורסטאר: הוליווד: פרפר: תהנה:)

למעלה