בוקר טוב....

הקיץ התחיל רשמית

למי שלא שם לב, כך הודיעו וזהו זה זו עובדה קיימת
הילדים יוצאים לאט לאט לחופשה מהתיכון ועד הגן ההורים עוד מעט יתחילו לספור את הימים לסיומה של החופשה
, הטיסות מתחילות להמריא, הים יתחיל להתמלא והחום אממממ והלחות אממממ תענוג שמיימי
ולקראת השבוע החדש והיום הארוך והדביקות הנהדרת נשנס משוש לכנף יד לרגל ונצאה במחול שיהיה שבוע טוב וקל רק טוב!!!

../images/Emo3.gif

אחת התחתנה עם תורכי, וחברותיה יעצו לה "לא משנה כמה הוא מבקש, אל תסכימי להתהפך במיטה". בלילה הראשון הם עושים מה שעושים, והוא מבקש ממנה להתהפך. "מה פתאום, בשום אופן" היא משיבה והולכת לישון. בלילה השני הסיפור חוזר על עצמו, וכך בכל לילה במשך מספר שבועות. לאחר חודש בערך הם נכנסים למיטה, עושים מה שעושים, והוא מבקש ממנה להתהפך. "מה, לא הבנת?" היא משיבה. "לא מוכנה בשום אופן". ואז הוא משיב "את יודעת מה, לא רוצה ילדים? לא צריך."
רק טוב!!!

עלווה

New member
../images/Emo6.gif כל אחד והצד שלו....

בוקר טוב ליום מבורך לחודש חדש מלא אור עשייה ברוכה ובשורות טובות

ניקו 45

New member
והפעם אני מסכים עם עלווה ../images/Emo6.gif

כל אחד והצד שלו . זהירותתתתתתתתתתת יש פה כמה טורקיות
ועם כמה וכמה ילדים .... "אין להזכיר חבל בבית התלוי"

optimi10

New member
../images/Emo6.gif חחחח כל אחד והצד שלו

כל אחד והצרכים שלו ..
) נישואין (חלק 1) מאצ'ו טיפוסי התחתן עם אישה יפה טיפוסית. אחרי החתונה הוא הודיע לה שהחוקים שלו הם כדלהלן: "אני אהיה בבית מתי שאני רוצה, אם אני רוצה ובאיזו שעה שאני רוצה ואני לא מתכוון להתווכח על כך. אני דורש שתהיה ארוחת ערב על השולחן, אלא אם אני מודיע שאני לא אגיע לארוחה. אני אצא לצוד, לדוג, לשתות ולשחק קלפים עם החברים שלי, מתי שארצה ואל תנסי לעשות מזה עניין. אלה החוקים שלי. יש לך הערות?" אשתו הטריה ענתה: "זה בסדר גמור מצידי. אתה רק צריך להבין שבשעה שבע בכל ערב יהיה פה סקס, אם תהיה או לא תהיה פה...." (היא טובה....) נישואין (חלק 2) לבעל ואישה היה ריב גדול ביום הנישואין ה-40 שלהם. הבעל צעק: "כשתמותי, אני אכתוב על המצבה שלך 'פה שוכבת אשתי, קרה כמו תמיד'". "כן?" ענתה האישה. " כשאתה תמות, אני אכתוב על המצבה שלך: 'פה שוכב בעלי. סוף-סוף נוקשה". (הוא ביקש את זה....)

ניקו 45

New member
ה-21/6/ הינו היום הארוך ביותר השנה../images/Emo42.gif

וכמה נכון להגיד היום : יש לי יום ארוךךךךךךךךךךך היום . וכמי שדובר כמה שפות באופן חלקי ושמוע את כל השפות מביא לקראת בוהוריים את השיר עלש . אשר פירושו במרוקאית מדוברת .... למה ? ואכן זהו יום ואלו ימים שיש לשאול הרבה למה ? ובעצת חברתי הקשבתי היטב לשיר הנפלא הבא של שמעון בוסקילה : געגוע הקשיבו גם אתם . שבוע שכולו יום , אור והשלמה

optimi10

New member
היום הארוך ביותר ...../images/Emo13.gif)

נראה לי גם החם ביותר אופפפפפפפפפפפפפפפ איזה חום

optimi10

New member
שוש ../images/Emo141.gif אם לא

אקטר איך אראה את הלשון החמודה שלך? ..

ש ר ה לה

New member
היי אופטימי, מה זה הפסימיות הזאת?הרי אמרו לך,

הקיץ רק מתחיל!!! אז בבקשה ממך, תתכונן להרבהההההההה יותר חם מהיום, כי מה שקורה היום זה רק יום חמים בהשוואה לחום יולי אוגוסט....

optimi10

New member
שרהלה ..רק מתחיל ? אופפפפפפפפפפפ

זהו מפסיק לקטר בשעה האחרונה ניקיתי , ציחצחתי , מירקתי את כל פתחי המזגן ניקיתי מסנן .. והופ המזגן עובד כמו חדש .. אני מוכן לקייץ . אופפפפפפפפפפ שיעבור כבר שונא קיץ

צילוש43

New member
../images/Emo12.gif אני בהלם אני המומה

איך, איך אפשרי לא לאהוב את הקיץ??? תקשיב טוב אולי תשנה את דעתך
הופסססס תכף ומיד תבוא זוהרת ותגבה אותך בדברים אך תקשיב טוב...מה עדיף
נכון השתכנעת???

optimi10

New member
צילוש ../images/Emo141.gif אני המוממממה ממך

היית מביאה מישהי שממש חם לה ולא ילדים בגיל של הנכד/ות שלי
אולי היית מראה לי כמה חם לך
נו ולהיות תקוע בבית עם המזגן זה נעים ? אני מעדיף לרוץ בחוץ כשגשם שוטף את פניי ואת האדמה .. ולשיר שנינו יחד תחת מטריה אחת שנינו מדלגים על כול השלוליות לילילילליילילילילייליל[

ש ר ה לה

New member
כן אופטימי. בכל הקשור לפיזוז בגשם, אני איתך!!

בתור בעלת עור ג'ינג'י, אני סובלת קשות בקיץ.... וכבר מחכה בקוצר רוח למעט קרירות.... חםםםםםםםם פה בעמק...
לא!!!! אני לא כמו צילוש שבא לה על הקיץ....

ש ר ה לה

New member
אבל צילוש חמודה אם אנחנו כבר בשוונג של רקודי

שוונג של רקודי שורה, אז לפחות נתנועע קצת כדי להוריד עודפים....., מגבת יש לך??? אז יאללה!!!!! רוקדים עכשיו

למעלה