בוקר טוב....

ש ר ה לה

New member
והנה עוד אחד כזה מוקדש לכל ידידי יוצאי רומניה

נכון. ישן. אבל נשאר כשהיה קצבי ומקפיץ... אחרי כל הרעש הזה שעשיתי הבוקר, מישהו עדיין עוד ישן???

ניקו 45

New member
בשם קהיליית רומניה בבית התקוות../images/Emo51.gif

מודה לך שרל'ה . השיר הינו גיבוב של מילים ללא קשר משמעותי בינהם

ש ר ה לה

New member
גיבוב מילים שלא משאיר אף אחד אדיש!!!

תגיד לי שזה לא עשה לך חשק לקום ולפזז....., במסגרת שיעורי המוסיקה שלי בבית אבות, יוצא לי לראו את הפיזוז בנשמה של אותם אנשים שהגורל גזר עליהם להיות סיעודיים...., את החיוך המתפשט על פניהם ולעתים גם את דמעות ההתרגשות והגעגוע לימים אחרים טובים יותר....

itaf10

New member
שרל'ה את גדולה

איזה יופי של סרטונים ושירים את מביאה לנו... אני נהנית מכם חבר'לך אתם נהדרים. תודה

צילוש43

New member
אח, אח , אח שרה לה מה את עושה לי...

על הבוקר צריכה לפזז את ישבני על הכיסא. לי להביא מוסיקה כזו שאני מנועה רק על רגל אחת. אחחחחח יקירתי הזזת את כל מיטרי גופי חוץ מרגלי

צילוש43

New member
אופטימי האמת...

שלא רציתי לחמם את האוירה שגם כך אתה מחפש את הקרירות
אזי הייתי מביאה לך, סירטון מקצת באיכות יותר קטנה אך מלא עסיסיות קיצית
ועכשיו שרגלי מאחה את עצמותיה לקפץ אנני יכולה... אך באים תרימני בזרועותייך מעל שלוליות...נווווו אשקול זאת
המשך נעים

קיץ?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

טפייייייייייייייייייייייי יו כמה שאני שונאת כן כן שונאת את העונה הזו את החום את הלחות את העובדה שאי אפשר בלי מזגן והמזגן עושה כל כך הרבה נזקים גרררר אני רוצה לקנות לי איגלו קטן באלסקה מי בא???
רק טוב!!!

optimi10

New member
זוהרת ..../images/Emo141.gifאיגלו אוחחח יאמי יאמי

בטח בא .. בתנאי שמבטיחה חימום בשעות הקרות של הלילה

star2o

New member
לגחלילית

שמת לב למה שכתבת..? שההורים מחכים בקוצר רוח לזה שהילדים שלהם יחזרו לבית ספר. זה מראה שההורים לא סובלים.....את הילדים שלהם! ורוצים "חופש" מהם...... תאמיני לי כל העולם הזה צבוע ... אחד לא סובל את השני....והעולם נהיה מקום מעצבן ומעוצבן.....

למעלה