בוקר טוב

deena

New member
שאלות ליועצים-מומיחם ../images/Emo124.gif

נא לשרשר לכאן שאלות עבור עו''ד גלוקשטד עו''ס אור הנפש גולשים מתבקשים שלא להגיב בשרשור כל עוד הוא נעוץ, על מנת שלא להטעות גולשים אחרים שעלולים להסתמך על תגובותיהם כיעוץ משפטי מומחה. הערות של גולשים שיופיעו לפני הסרת הנעיצה- ימחקו ללא משלוח מסר לגולש. יום טוב, ושבוע טוב של תקוות וברכות לקראת בואה של שנת 2007.

בוקר אור.......

2007 ..........פפפ שניה רגע... סאממממממממקקקקקקקקקקקקקק...כושיליאימממאמאמאמאממממאמשלו...........סאמו.....מאנייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק................דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדי. זהו. תודה.

אז זהו.......

שגמני מיאוד מיאוד מרוצית ממני...בפרט.....ומכולי בכלל... בייחוד אחריי הפינפון... יאללה...להתארגן.. רשום לי בפינקסית שהערב מצחצחים לשונות בעיניים עצומות...

Rinattt

New member
בוקר טוב../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo113.gif

עוד חודשיים וקצת יתחיל האביב... רינתי - בדיכאון חורף ובספירה לאחור... :) שבוע מצויין.

ורד 3

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

למרות שהחמה לא נמצאת במרומים ... בא לי כרגיל לדמיין שהיא איתנו ..לא נוטשת .לא זונחת..... מלטפת בקרניה החמימות.... אפור גשום קר לא בבית ספרי כבר אמרתי ...אלף ואחד פעמים.....נכון ? כשפתח ...שנת 2007.... כשאי שם ...בעיראק הוציאו את ההוא .....(אוףף זה היה קצת קשה למרות...ש ...) ועוד ועוד...... תודה שהזכרת על הצ'קים .....באמת תודה..... מרוב שצריכה לשלם ......צריכה להזמין פנקסים ...והיד רושמת... את בטח לא בחופשי שבועי .....אז ... שיהיה בוקר נפלא..... חמים נעים ..... נ.ב אני עייפה.......וזו תוצאה של דאגת יתר.... עד לכאן להיום .....

אחיטוכס

New member
מי עוד לא בקטע של הסילבסטר ?

מי עוד לא מתכנן איזו מסיבה או חגיגה או נישוק להיום ? לי סתם אין לי חשק ועיניין.עוד יום רגיל.

למה ?

אתה צריך תמיכה בנושא ? תן לאנשים לחגוג מה שבא להם... ושב על התוכע'ס עוד יום, אולי זה יבשיל

כמוך כמוני....

גם אני היום ישב על הטוכס כמו כל יום אחר, אתחמם בחברתה של החתולה ואצפה בטלויזיה עד שארדם..... ולכל אלה שכן מנצלים את הסיבה למסיבה אני מבקשת שנשיקה לוהטת אחת תתנו גם ממני

למעלה