בוקר טוב

אחורי אני קראתי מה אתה כתבת -

לא נשאר לי הרבה מה לאמר. אולי רק לחזק את האמירה שגיוס ותיקים ובוגרים, ובכלל העלאת משקלם של אנשי הקבע - רק יכול להיות לטובה. מכל בחינה וזוית שאני מנסה להסתכל על זה - רק טובה יכולה לצמוח מצעדים כאלה. הצבא בשום פנים ואופן אינו יכול להסתמך רק על מה שיש היום. זה לא מספיק וכורעים תחת הנטל. הביזבוז חוגג, חיילי חובה ומילואים זה המשאב הכי זול בצבא. אף אחד לא סופר אותו. כשרק מתחילים לדבר על קיצוצים כבר מתחילה הבכיה הגדולה והמשומנת: "פחות מטוסים, פחות טנקים, פחות זה ופחות זה". בכלל לא מתמודדים עם הבזבוז הענק והזילזול הנורא בכ"א ובציוד. הרבה יותר זול לגייס אנשי מקצוע ליחידות מסויימות והרבה יותר נבון. אם זה ייעשה בתבונה - אין לי ספק שכולם יפיקו תועלת מכך.

oshiko

New member
דברי הוצאו מהקשרם ../images/Emo4.gif

לא יודע מה זה קשור, אבל כל פוליטיקאי שנקרא תגר על דבריו אומר את זה ... זו לא היתה תגובה למה שקורה בדובדבן, ואין לי שום דבר נגד זה. עשיתי ניצלוש קטן לעצם המושג "צבא מקצועי", ואמרתי שאם יבטלו את גיוס החובה, והצבא יהיה על בסיס של שכירים בלבד, אז זה ככה וככה וככה. נא להגיב בהקשר זה בלבד. הערה: הודעה זו נערכה מחדש עקב שינויים מתבקשים. התגובות להודעה המקורית נמחקו בשל אילוצים טכניים. עם המגיבים הסליחה.

למעלה