בוקר טוב ../images/Emo140.gif
מה שלומכם היום? יש לי התייעצות קטנה אבל לפני זה רציתי לספר שאני לוקחת מאוד ברצינות את כל ההצעות של ההתייעלות הכלכלית שמועלות פה בפורום ובין השאר אני מיישמת בנושא האוכל. נתחיל בזה שכבר מזמן שמתי לב שהקניות בסופר מוגזמות וכנראה גם מיותרות,וגם בדקתי את עצמי במחשבון של "משפחה חורגת" והזדעזתי, אז החלפתי סופר...
, אבל זה לא משנה הסופר אלא העובדה שאנחנו הולכים עם רשימת קניות מדויקת, עושים השוואת מחירים מול המדפים, לא חורגים מהרשימה בכלום. כמו כן עשיתי רשימת מלאי בבית כדי לראות בדיוק מה יש, כמובן שיש די והותר ועל סמך המלאי אני יכולה בשקט לבנות ארוחות במקום לקנות סתם וכמו כן אני מנהלת גם רשימת קניות לטווח ארוך שבה אני רושמת מוצר שנגמר אבל עוד לא חייבים לקנות מיד אלא אפשר לחכות
אז תודה לכולם
החלטה נוספת שהגעתי אליה זה לבשל כמה שיותר ולחסוך בקנית מוצרים קפואים שעולים הרבה יותר וזה כבר רלוונטי להתייעצות שלי שהיא קצת
1. יש לי מתכון לפשטידת אורז שאני רוצה להכין לארוחת ערב מחר, הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחר, כתוב תבנית בגודל 2 ליטר... ואני
, אז יש למישהו מושג לאיזו תבנית הכוונה? קטנה גדולה מרובעת מלבנית עגולה קוטר 2. אני אשמח למתכון פשוט של סלט ביצים ואבוקדו עם תיבול פשוט בכמות שמתאימה לזוג
תודה
מה שלומכם היום? יש לי התייעצות קטנה אבל לפני זה רציתי לספר שאני לוקחת מאוד ברצינות את כל ההצעות של ההתייעלות הכלכלית שמועלות פה בפורום ובין השאר אני מיישמת בנושא האוכל. נתחיל בזה שכבר מזמן שמתי לב שהקניות בסופר מוגזמות וכנראה גם מיותרות,וגם בדקתי את עצמי במחשבון של "משפחה חורגת" והזדעזתי, אז החלפתי סופר...