בוקר טוב

sarlior

New member
פלסטיק לחלב

לי יש אחד ישן נושן שקניתי עוד כשהתחתנתי... אם אני לא טועה ניתן למצוא אותם במחלקות כלי בית בסופר, נדמה לי שראיתי פעם...

קניתי לפני כשעה באייס שפיים ב10 שח'

קנקן נחמד בצבע יפה לטעמי. עכשיו רק צריך למצוא את המקום עם שקיות החלב הכי זולות. איפה יש שפע שוק בתל אביב, חולון ???? או רשת אחרת יחסית זולה שתהיה קרובה הביתה אחרת את החסכון במוצרים מבזבזים בדלק

דווקא יש לי

ואיפה שאני גרה מוכרים כאלו, יש כל מיני חנויות של מוצרי פלסטיק איכויים לבית ושם אפשר למצוא את הקנקנים האלו...

jaguarjag

New member
כלי פלסטיק לחלב.. סופג ריח לא נעים

איך מונעים את זה? ותדעו שפטנט גדול הפורום הזה, כל פעם שאני רוצה לתפוס שוונג של נקיון אני פותחת את התמונות של לפני ואחרי

SILIVAS

New member
אני לא מכירה פטנטים

אבל כל פעם שאנחנו מחליפים שקית אנחנו שוטפים את הכלי ואז בטוח אין ריח עניין של כמה שניות

אסטרלו

New member
שלום לכם/ן - חלב

הדיון סביב החלב בשקית או בקרטון מחסיר משהו חשוב ביותר. תוקף החלב בשקית קצר בהרבה מתוקף החלב בקרטון. לא שאלתם למה? החלב בקרטון תקף כמעט חודש וזה מעיד על כך שמוכנסות לו תוספות בלתי רצויות שהחברות אף לא מציינות את קיומו על גבי האריזה. הארכת חיי מדף מצריכה שימוש בחומרים מאריכי חיים. (זוכרים את פרשת הסיליקון בחלב??) לכן השיקול לקנות חלב בשקית נובע גם מאיכות החלב. לנו יש קנקן זכוכית נאה שאליו מוזגים כל שקית חלב שנפתחת. לשים לב לתאריך התפוגה כשקונים ואז אין בעיה עם חלב בשקית. אגב, להקפיא חלב בשקית אפשרי רק אם יש כוונה להרתיח אותו ביציאה מהפריזר, זאת משום ששומן החלב נפרד מהמים בהקפאה ואם נמזוג חלב מופשר לכוס קפה, נקבל גבשושיות שומניות למעלה. הרתחת החלב מחזירה את השומן אל תוך המים. יש לכם אחלה פורום

סלט אבוקדו וביצים

צריך אבוקדו בשל ורך, לקלף ולמעוך, למעוך יחד עם ביצה קשה (או יותר - תלוי כמה אתם אוהבים), מערבבים, מעט מלח, מעט לימון וזהו. אצלינו אוהבים את זה עם מיונז במקום מלח ולימון אבל אז צריך לאכול ממש מייד עם ההכנה כדי שהאבוקדו לא ישחיר. בוקר טוב!!

SILIVAS

New member
תודה

אני באמת צריכה לימון (אבקש אחד מאמי) מה בקשר לתבנית? מישהי? מישהו? משהו?

yafit7

New member
חסר לך:

טיפה בצל לבן או ירוק ומיונז יותר טעים! אני אוהבת אבוקדו מעוך עם עלי בייבי חתוכים דק-דק.

לגבי התבנית -

2 ליטר זה 8 מים כוסות, יש לך תבנית שאם תמזגי לתוכה 8 כוסות מים זה לא ישפך? נשמע לי כמות מאוד גדולה...

SILIVAS

New member
כן יש לי ../images/Emo13.gif

טוב הפשטידה מיועדת לא רק לארוחת ערב אז יהיה בסדר גמור תודה

טליW

New member
2 ליטר??? תבנית? זה עוד לא שמעתי

8 כוסות זה נכון, אבל אם את רוצה לדמיין שני ליטר, זה שני קרטוני חלב צמודים אחד ליד השני. לא כ"כ גדול.

SILIVAS

New member
מממ

בלאישה השתגעו הפעם, בדרך כלל המתכונים סופר ברורים טוב קיבלתי מושג באיזה תבנית להשתמש תודה

I Was Hoping

New member
סלט אבוקדו וביצים

אבוקדו גדול בשל, למעוך ומיד לשפוך עליו מיץ מחצי לימון, שלא ישחיר. למעוך עם מזלג. למעוך שתי ביצים קשות ולערבב. עכשיו מוסיפים כפית שמן זית [אני יודעת שזה נשמע לא קשור, אבל זה חובה לקרמיות של הממרח. מומלץ!], כפית שטוחה של מלח, וחצי כפית שום כתוש. יוצא מדהים!

אצלי הדרדסים לא אוהבים את הלימון

באבוקדו ,אז מכינה אותו דבר ,ומניחה נילון נצמד על הסלט ,ולוחצת בעדינות ,כך שהנילון נצמד כולו לסלט ולא נשאר אויר כלוא בפנים .בצורה כזו ניתן לשמור את הסלט במקרר כמה שעות בלי שישחיר .

למעלה