בוקר טוב

SILIVAS

New member
עדכונים

הסלט אבוקדו וביצים יצא נ-ה-ד-ר
בקשר לפשטידה השתמשתי בסוף בתבנית אפיה מלבנית והיא התאימה מבחינת הגודל והכמויות, מה שכן לא הייתי קוראת לזה פשטידה אלא יותר תבשיל קדירה, אבל יצא טעים על כל מקרה מקווה שעובר על כולם סוף שבוע נעים

א ג מ י ת

New member
מה זה המחשבון של משפחה חורגת?

בוקר טוב. אנחנו מתחילת הסדנא "מחסלים" מלאים. לא להאמין כמה מלאי אספנו. עכשיו הארונות יותר מסודרים, אפשר לראות מה יש בפריזר, והמקפיא עומד ריק ומנותק מהחשמל (חסכון נוסף בחשמל
). מה זה ואיפה זה המחשבון של משפחה חורגת? ועוד שאלה, איך אתם עושים קניות? לאותו שבוע, או פעם בחודש? אנחנו בנתיים קונים לאותו שבוע, לפי רשימה מתוכננת לאותו שבוע בלבד. לא קונים למלאי. קונים לצריכה שוטפת לאותו שבוע, עם תקציב מתוכנן מראש.

SILIVAS

New member
בוקר טוב (כמעט צהריים)

לצערי לא שמרתי בלינק את המחשבון אני מחפשת ומקווה שאמצא ואחזור לכאן עם עדכון

אסטרלו

New member
רשימת קניות

אצלנו רשימת הקניות הממוחשבת נתלית על המקרר עם מגנט, מיד לאחר הקניות האחרונות שבצענו (אחת לשבוע). הרשימה על המקרר נועדה לסמן בעיגול כל מוצר שנגמר, כך עד הקניה השבועית הבאה, לא נשכח את כל מה שחסר. גם העוזרת הורגלה לרשום על גבי הרשימה התלויה כל חומר ניקוי שנגמר או אחר שהיא "חפצה ביקרו".

jaguarjag

New member
לגבי רשימת הקניות הממוחשבת

אצלי היא מסודרת לפי הסדר שבה ממוקמים המצרכים בחנות שאני קונה ככה שאני לא מתרוצצת הלוך ושוב חוסך זמן

אני מכירה את המחשבון של עסק משפחתי

אני לא ראיתי באתר של רשת משהו נוסף מהסידרה משפחה חורגת. אני מצרפת לך לינק לזה של עסק משפחתי

למעלה