אבל האמת,מגיע לו, לא? אחרי שלושה שבועות סידרת שטח והפסד של שבוע נופש...אני שמחה שכך בסוף השבוע (שישי שבת) הוא מלווה את אחיו הצעיר בטיול הראשון של הצעיר כמדריך בחוגי סיירות. הצעיר נרגש והלוחם הולך להשגיח.
אצלי אין לי שמץ.. אם לפתוח את המטבח או לאו.... עכשיו חזרתי מהעבודה.. ואני מהזה מתלבטת אם להתחיל או ללכת לישון אין לי שמץ של מושג.. אם ומה ומתי.. יודעת שהיה אתמול בערב גדודי פה ליד.... ואמר שעד שנבוא הם כבר יסעו בחזרה. הוא? בטח מטפ"ש לקראת שבת... ואין לי שמץ. מי ומה ומתי שבת שלום... ובעיקר רגועה... עומר חושבת עליך שבת לפני האחרונה לפני ש... תהנו מכל רגע. ושוב... שישכון השקט. דרך אגב..... איה עציון? טנצר? מרס? מזמן לא קראתי... או שפשוט פספסתי???? אבו שפם אמרו לי שהיית?? ולא הייתי? ואמא של מוגלי... החלמה מהירה למדהים... דש לתנינים.... ולחברתנו. ממני
אתה שייך לונוס למחלקה של תומר? כי אם כן אז הבן שלי הצטרף אליכם לצוות השבוע וגם הוא ברגילה עד יום רביעי. הבן שלי שמו מתחיל ביוד והוא קיבוצניק. סומכת עליך שתשמור לי עליו.
קודם כל עכשיו הבנתי מי הבן שלך הוא איתי במחלקה (אני במחלקה של תומר) ואת יכולה להיות רגוע נטפל בו יפה נשמור עליו אני החנת"ק אז יהיה לו ממש בסדר תסמכי עלי.