בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo140.gif

אנחנו לקראת סוף שבוע מתוח למדי: התראות, מצעד בירושלים, וזה חוץ מהשיגרה שגם היא לא פשוטה. המצב ודאי ישפיע גם על החופשות של הילדים לקראת שבת. אז שיהיה סוף שבוע שקט ורגוע עם בשורות טובות.

oshiko

New member
מתפלל שיעבור בשקט

עדין לא יודע מה מצב היציאה אצלנו

2mia

New member
הבן לא יוצא כבר שבת שנייה -

נקווה רק לבשורות טובות,שקט ורוגע.

אימשל2

New member
חשבתי שכבר התרגלתי

אבל אחרי שבוע בלי לשמוע מהצנחן שלי, כי הוא בשטח, ואחרי שבועיים שהוא לא היה בבית, אני כ"כ מתגעגעת. חשבתי שכשהם בותיקות אנחנו כבר מתרגלים. אז, זהו שלא. הם נמצאים הרבה בשטח בשבועות האחרונים ולא במוצב שהם אמורים לחלוש ממנו על האיזור, כך שכמעט לא שומעים ממנו. מה גם שכשהם במוצב הקליטה לא משהו. לפי סבב היציאות שלהם אמור לצאת השבת, נראה איך תשפענה ההתראות על היציאות בגיזרה שלהם... סוף שבוע טוב, של בשורות טובות בלבד.

2mia

New member
ממש לא מתרגלים 15 חודשים בצבא

וכמה שיותר ותיקים יותר קשה .

../images/Emo45.gifיו,מה זה נכון

התרגלתי שהם לא בבית,ואם נשארים שבת זה ממש לא נורא, אבל- היום זה ממש שונה. בתחילת השירות כשהגיעו מאוחר בשישי זה היה נורא, וכשלא ישנו מספיק במסלול זה היה מבחינתי קשה, וכשפעם אחת היו באבט"ש היו בישוב ישראלי ביו"ש מתתי מפחד. אבל כל הדברים שהיו בעבר זה פינאץ לעומת היום. היום הרבה הרבה יותר קשה ולו בגלל הסכנות האמיתיות להם חשופים.

סמדר בנ

New member
יש סיכוי סביר

לפי החדשות שהמצעד לא יתקיים בסוף שבוע זה או לפחות לא במקום שתוכנן. יש התראותץ רבות על פיגועים בעקבות הירי בבית חנון והמשטרה תהיה עסוקה בשמירה על הבטחון.

אממאא

New member
אצלנו בוטלה חופשת השבת

ושוב אנחנו שומעים "הסלולארי סגור ל-X ימים".... על כל המשתמע מכך... שיהיה סוף שבוע רגוע ושקט

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifמשהו "מסריח"

אצל רבים וגם לא מילדי הפורום התבטלו חופשות השבת.

אחר הצהריים טובים4U|

אכן כן. היכן שמביטים התרעות מבחוץ, הפגנות מבפנים, קסאמים מבחוץ , משפטי בכירים מבפנים. אז מה שדרוש לנו זה רק שקט ושלווה של סופ"ש לאגירת כוחות לשבוע הבא. אצלנו החתול בדרך, העוף, עדיין שום דבר לא ברור. שרק יחזרו בריאים ושלמים.

מצטרפת לברכות לסופשבוע רגוע

שיהיה לכולם סופשבוע רגוע, לכל האמהות והחיילים ליבי אתכם.. אצלינו שקט החייל הפצוע שלי עדיין בבית עושה פיסיוטרפיה, ואני נוסעת לחמת גדר

the gypsy

New member
לכל ההורים שחופשות הילדים בוטלו - ל

ליבי איתכם, כל כך מבינה את הדאגה...מחזקת אותכם ומאחלת שהזמן יעבור מהר והבנים יחזרו בריאים ושלמים

ערב טוב

לכל האמהות והאבות המתגעגעים
מקווה שבסוף תהיה הפתעה טובה והם יגיעו או לפחות יתקשרו וישמעו רגועים. אצלנו חזר הנ"מ ולא שמע על התקנה של להפקיד את הנשק. הוא דווקא היה שמח להפטר מה"דבר המציק הזה" (ציטוט שלו).

ima 3

New member
יופי שהוא יצא!

את יכולה להגיד לו שהוא בכ"ז "מזליסט", הבנתי שרוב הבסיס שלהם נשאר בנתיים..

למעלה