בוקר טוב

כבר ערב

בימים האחרונים כל מיני אנשי מקצוע בבית , מתקינים מזגנים וכל מיני והבית על גלגלים כך שהמחשב נעטף מפאת האבק והנה אני שוב כאן. עפרה, כל הכבוד לחייל שלך שעשה מאמץ והגיע והכומתה מגיעה לו בהחלט!!

למההההההההה?????????.

למה היום כבר ניגמר? אני עדיין בהדחקה, אמנם עוגיות בפריזר יש הבגדים נקיים ומקופלים, אבל טרם נארזו בשקיות וכו' מי צריך את הספירה הפסיכית של הפורום? היא כל כך נכונה... הנה היה יום ראשון, מחר חמישי וניגמר השבוע ומחר ג'וני הנסיף התינוק שלי חוזר לבסיס, בטח תהיה שביזות אצלי, אצלו היתה כבר אתמול, עכשיו הוא עם חברים, הוא מתכנן לכתוב לרמטכ"ל, שלא יתכן שהחברים הג'ובניקים שלו, שבעלי פרופיל גבוה, אבל הלכו למחשבים וכו', יוצאים כל יום, ולעיתים יש חופשות ארוכות יות, האוכל שלהם הוא משהו שניתן רק לחלום עליו, לא ניראה לו שהחיילים הקרביים יאכלו אוכל פשוט, והג'ובניקים יקבלו במקרה הגרוע חמגשיות עם מנות מקייטרינג ובמקרה הרגיל זה לאפות עם כל מיני מעדנים... הוא בכל מקרה לא היה רוצה להיות ג'ובניק, אבל היה מת לישון כל יום בבית... יהיה בסדר עוד שבוע הוא חוזר, ז"א השבת כבר עברה... השבוע התחיל והופ הנה אוטוטו הוא מגיע

מגלית

New member
רוזנת יקרה - קבלי ../images/Emo24.gif ענק

אין לי אלא להסכים עם כל מה שכתבת!!! וסתם בא לי ל-
אותך!!!!!

Rוני

New member
כמה שאני מבינה אותו.

יש כאלו שחיים כמו במלון וכאלו שחיים כמו במעברה ובצנע. חבל שאי אפשר לעשות על זה מהומה בפייסבוק כמו שהיה על הקוטג'

שושנה ו

New member
רוזנת, את לא יודעת שדברים טובים עוברים חיש ?

יקירתי, עדיין לא למדת ? ..... דברים טובים נגמרים כהרף עין לצערנו .... אבל כפי שכתבת- שבת כבר עברה...השבוע התחיל והופ הנה אוטוטו הוא מגיע .....
כל הכבוד לך שאת יודעת כיצד לעודד את עצמך !!!!!

רוזנת , כל שבוע שחולף (כולל זה של הרגילה)

מקצר את זמן ההמתנה לתום התקופה הירוקה... (וזו עוד דרך לספור : נשאר לו לשרת 3 שנים - X שבועות). חיבוק...

atalia

New member
אפרופו זה,השתמשתי איתו בעוד משהו שלמדתי כאן

כשהיה לנו ערב בילוי לבד בשבוע שעבר דיברנו גם על ספירת פז"מ, אמרתי לו שיראה איזה קטע- רק התגייס וכבר נשארו לו רק שני פסח, ושני יום עצמאות, ושני שבועות... זה מצא חן בעיניו.

פולי44

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה

גם לנו נשאר אחד מכל אחד, רק עוד חג אחד מכל סוג וזהו, אז יגיע השחרור.... וואו, דרך ממש טובה לחשוב על זה

איזה כאב לב

שזה אוטוטו נגמר. ובאשר לג'ובניקים - עיזבו... לכל אחד יש את החבילה שלו. אני בטוחה שקיבל כוחות מחודשים, שיקלו עליו בהמשך. חישבי על הכמיה של הבן שלך לישון בבית לעומת אלה שאין להם בית לחלום עליו. לא כולם באים עם חבילה של עוגיות מתוקות מהבית...

SIKU

New member
../images/Emo24.gifלך ולג'וני גרין שלך

על פי החמוד הפרטי שלי האוכל בבסיס של האימון המתקדם יותר טוב מאשר בטירונות. ואין על טונה ממנת קרב מחוממת על ניר כסף. אז נכון שזה לא קיטרינג אבל זה מה יש....

עפרה ד

New member
בעניין הספירה - ממש חרב פיפיות ../images/Emo4.gif

מקווה שהשביזות מתחילה להתפוגג לכם קצת
ובעניין האוכל - אני תוהה האם יכול היה להיות אחרת, ווהקייטרינג מהמרכז היה מגיע לקצוות הארץ ששם נמצאים הילדים שלנו. כל כך חששתי מאיך הסתדר הצמחוני שלי בצבא, ומסתבר שאין שום בעיה, האוכל לא טעים לכולם, גם למי שלא צמחוני וגם למי שצמחוני

עפרה , בשביל מה יש מועד ב' ???

אז הנה , כבר חוויה מתקנת , מקצה שיפורים , והכל הסתדר פיקס. שיהיה בהצלחה במסע (וברור שתיידעי אותנו בזמן אמיתי , נכון ?)

בהצלחה לבחור שאוטוטו יהפוך לכסוף

ובקשר לנהיגה, גם ג'וני עבר נהיגה מונעת לפני שבוע, אני בעד

למעלה