בוקר טוב

צהריים טובים לכולן../images/Emo13.gif

מחכה לירוק שצריך להגיע לרבעו'ש איזה כייף לי שיהיה יום נפלא

היציאות של הירוק הם בגלל סיבות שלא קשורות ../images/Emo13.gif

להיכן שנמצא לא מתאים לפרט כאן למה תודה בכל מקרה סמדר

49צהוב

New member
היפוך לילה

אין לי בעיה עקרונית עם היפוך לילה יש לי (למזלי אני יכולה לדבר בלשון עבר- היתה לי) בעיה מעשית- בעצם שתיים קודם כל לא תמיד היה לי מושג מה המתבגר עושה בלילה.. וגם בסביבה הממש קרובה- יש נגיעה לעתים באלכוהול, סיגריות ובשאר מרעין בישין טפו טפו טפו -וכן יכולים לשתות אלכוהול גם בערב- אבל משום מה השעה 4 בבוקר קורצת יותר והבעיה השניה שלי היא קצת אנוכית- אין לי חשק להתעורר בלילה מילדים מסתובבים הלוך חזור, ממוזיקה שמשתדלת להיות שקטה (אבל שקט של מתבגרים הוא לא השקט שלי) וממיקרו נפתח-נסגר-נפתח-מצלצל- כלים הולכים-באים- סכום נופל- וכוס נשברת

atalia

New member
אז שמים קווים אדומים בהתאם לנוהל חופש

כי יש דברים שלא מתאימים לבני הבית, ואין סיבה שזה ימחק. שוב, כמובן שבהתאם לחופש (גם לי אין בעיה שהם הופכים יום ולילה, אבל לא מקובל עלי בלגן בלילה בבית שמפריע לכולם).

שושנה ו

New member
הכוונה לצהוב ...

זה מה שקורה כשהמחשב משתגע לו ....
מקליד במקום הלא המתאים .....

שושנה ו

New member
אוף....חזרתי ......./images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

חזרתי לפני כשעה ..... איזה חם בחוץ אמא'לה .....אני מתעלפת .....
המוח של היטגן לו...הראש שלי קודח מחום ....וכולי מים ...... מה אגיד לכן ? החיפזון מהשטן ....
מרוב מהירות שכחתי את הפלאפון בבית .....
אממה ? סתם מהרתי ....הרופאה המחליפה לא עמדה בלוח הזמנים ..... ומשום שהייתי ללא הנייד, הכל עשיתי את הסידורים מהר שלא אפספס את הנסיך שלי .... רבע מהסידורים השארתי למחר ..... ומה הכי מרגיז פה ? ....מגיעה הבייתה, מצלצלת לנסיך ואין קול ואין עונה- תא קולי .....
לכי תדעי עכשיו- בא ? לא בא ? מתי בא, אם בכלל ?.....
לפחות הצלחתי לשכפל לו מפתח אלוף המאבדים .....
אסיים לבינתיים ואלך להתקלח שוב, כי כולי דבק ....אז המשך יום נפלא ורק בשורות טובות לכולם/ן

שושנה ו

New member
דיווחים מזירתנו ....

הנסיך הגיע עייף, מזוקן...ועצבני ...
הנטל שעל כתפיו רב וכבד....הוא רק סמ"פ, אבל מתפקד כמ"פ כי הנ"ל בחופש .... אכל....הלך להסתפר ולהתגלח (כי כך ציווה המג"ד) ....התקלח ונרגע ב"ה .....
וואו, כמה שהוא יפה (ואני לא משוחדת) ...עיניו הכחולות/טורקיזות בולטות כעת בפניו ....
והוא נראה צעיר בהרבה ....נראה יותר בן 18 מאשר בגילו הכרונולוגי......
(אמא'לה, כמה שאני שוויצרית) ..... נסע כעת לבילנסון לבקר את אביו שחלה הרעה במצבו וכל הצנורות שהוצאו-הוחזרו .... מתפללת שיחזור לאיתנו ויבריא בע"ה כמה שיותר מהר .....
הוא לא יבוא לשבת, אבל מה שמנחם אותי זה שיבוא לישון בבית בערבי ראשון, שני ושלישי .....
עובר קורס בבסיס קרוב אלינו....הבסיס בו שירת אחיו הבכור ..... שיהיה המשך ערב נעים ורק בשורות טובות מכל החזיתות

שושנה ו

New member
המחשב ממש השתגע ......

אמא'לה....מה אלה הטייפים שהתווספו להם שם בין האייקונים ? אכן הגדיל באמת הגולם לעשות הפעם !!!!!!!!!!!!

פולי44

New member
שושנה, הרבה בריאות לאקס

מקווה שיחזור לאיתנו כמה שיותר מהר

סמדר בנ

New member
שושנה, מחזיקה איתך

אצבעות להחלמה של האקס שלך. אני בטוחה שמאוד קשה לנסיך שלך לראות את אבא שלו במצב כזה.

למעלה