בוקר טוב

galim29

New member
שמחה עבורך לולי../images/Emo140.gif

מקווה שתקבלו בשורות טובות במהרה. ותמשיכי לאהוב את האישה מול המראה. ולחייך ולחייך.

ליאל ד

New member
מנסה לחשוב על משהו

אף-על-פי שדווקא השבוע היה לי אחד השבועות הקשים מזה הרבה זמן, אתמול כשכבר הייתי על סף ייאוש ותיסכול, בעלי הציע שנעזוב את כל הבעיות בצד ונפנק את עצמינו באיזה טיול לפראג (התמכרנו לעיר הזאת!!!). אז כנראה שנטוס בתחילת פברואר לכמה ימים לנקות את הראש ואת הארנק!!! חחח! ועוד דבר, אתמול הייתי בביקור ראשון אצל הומאופטית מקסימה, שמאוד נהנתי לדבר איתה... אז התחלתי טיפול הומאופטי, ואחרי השיחה המשחררת טיילתי עם בחוף הים, פשוט ישבתי ובהיתי במים איזו שעה - כל כך מרגיע ומעצים - ממליצה לכולם!!! שיהיה שבוע נפלא!

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

כשראיתי את ההודעה אז חשבתי לעצמי "נו... מה כבר יכול להיות טוב? חוץ מזה שיום שבת ויש חופש???" אבל עד הערב הדברים השתנו... 1. קניתי לעצמי נעלי כדורעף חדשות (יקרות אבל יפות!!!! ונוחות וזה הכי חשוב...) 2. גיליתי שהיו לי הודעות מאישה זקנה ונחמדה שמנהלת פה מסעדה. חזרתי אליה אחרי צאת השבת (לא יודעת אם היא שומרת או לא, אבל יש לה מסעדה כשרה אז קרוב לוודאי שכן) והיא הציעה לי עבודה לתקופה של חופשת פסח. מה שאומר שיהיה לי איפה לעשות את הסדר, אני אהיה במלון כל התקופה, ואני אהיה בצוות הווי ובידור של הילדים שם... מחר צריכה להודיע כאן שאני עוזבת את העבודה יומיים לפני הזמן... או לבקש חופש בתקופה הזאת (כי החג ב 18-19 ויש לי חופש, אבל החופש של בית הספר מתחיל רק ב- 25 מה שאומר שאני צריכה להיות פה לעוד 2 ימי עבודה...) בכל מקרה אני הולכת על העבודה הזאת, זה 10 ימים ואני אוכל להרוויח בזה טוב וגם אחלה של תנאים...

galim29

New member
../images/Emo13.gif איזה כייף קיקי

נשמע שאת כל כך נהניית שם. ממש קוראים את זה בכתיבה שלך. תיהני ותבלי

nicolada

New member
משהו קטן וטוב!

היום- אחרי דחיה של חודש מסיבות שונות- אני הולכת לנסות את הזומבה! אני מרגישה כזו מנוונת של תזוזה של הגוף תהיה מבורכת (וזה עוד אחרי התמדה של פעמיים בשבוע סטודיו סי...). אני כבר ממש רוצה להוציא אנרגיות!! (אומרת הבחורה שמתלוננת על עייפות תמידית...). דיווחים איך היה - מחר!

galim29

New member
נו, סיפרתי לך על זה

האירובי המשוגע שצחקו עליו בארץ נהדרת (הפרק היחיד שהיה שווה משהו). אם אני עושה את הזומבה הזה (שהוא ממש מעשה מגונה) אני מתפגרת תוך דקה ורבע, או מצחוק או מחוסר קוארדינציה

nicolada

New member
../images/Emo6.gif באמת יש שם כמה תנועות שמזכירות מעשה מגונה

זה סוג של אירובי, שלפי מה שהבנתי מה שמייחד את זה מאירובי רגיל (שאף פעם לא עשיתי) זו העובדה שבזומבה יש יותר תנועות ריקוד מאשר תנועות התעמלות, לכן זה אמור להיות יותר כיף, כי את כאילו רוקדת ולא מתעמלת. בתכלס, זה די נחמד, אבל לא יותר מזה. לפחות עבורי. הלכתי עם בת דודה שלי שיצאה משם כולה זורחת. אני פעם עשיתי קיקבוקסינג, ואין בכלל מה להשוות! מזה נהנתי בטירוף!

הגיע תורי לכתוב משהו טוב....

היום סוף סוף אחרי שנה של המתנה ......בדיון מול שופט נחמד ומוקסם משני הילדים שלנו ......קיבלנו את הצו אימוץ לבוביק הקטן..... לראות איך פני שופט משתנים מפני שופט לפני אדם שלא מפסיק לחייך ולהנות מנוכחותם של שני קטנים כשהגדול קצת השתולל והיה יכול להיחשב כמבזה את בית המשפט......ולראות איך אותו שופט חותם על המסמכים ומחייך......וכשבוביק הקטן נפנף לו לשלום כשיצאנו שמעתי את השופט אומר למזכירה וליועצת המשפטית תראו הוא עושה לי שלום....זה טוב...... אז לשופט התחיל היום בחיוך..... ואנחנו זכינו עפ"י חוק בבוביק הקטן.....לשלנו לתמיד....ואין אמא יותר מאושרת ממני בעולם. יאללה מתחילים לעבוד על האימוץ השלישי/ת.

annabell Lee

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ועכשיו רק נשאר לחכות שבוביק הקטן יתחיל לדבר ויספר לי איך אני מחזירה את הצלצול לנייד שלי.

ר ו מ י ה

New member
איזה יופי של בשורה ../images/Emo70.gif

ברכות גדולות על הצו הרישמי, למרות שהבוביק שלכם מתמיד

nicolada

New member
../images/Emo13.gif "מפני שופט לפני אדם"!

כמה שהמשפט הזה מעיד על כל הבירוקרטיה שלבטח היתה מנת חלקכם... אני שמחה לשמוע שהכל מאחוריכם! אחלה חדשות! (ועושה חשק לראות את השניים שלך...)

למעלה