משהו טוב ותשובה לגלים למרות שלא שאלה
קניתי ברוש לימוני השבוע והא עצ קטן וחמוד בשלב זה, עתידו גבוה אבל אצלי הוא עדיין פיצי אני אוהבת למולל אותו ואז להריח את ידי , כמו כן אני אוהבת את המגע של התורמוס.זה מרגיע למולל עלים ועכשיו נדבר על זוגיות כידוע אני הכרתי בחור אבל החלטתי שאני לא באמת רוצה זוגיות זא להתבגר עם בחור נראה לי יותר כסיוט מאשר רומנטיקה ,החיים שלי די שלמים עכשיו אני נמצאת במקום מאד טוב ורגוע ברוך השם יש לי עבודה שאני אוהבת , בית נעים , ובריאות חוגים ואין לי צורך בגבר לדבר לשמע ולצאת את הבחור הנוכחי הכרתי מהאינטנרט ומיד אחרי שנרשמתי שאלתי את עצמי למה נרשמת והוא הגיע ויצאנו והוא נחמד ובלה בלה ובלה אבל לא באמת בא לי על יחסים [ חזלינו אמרו משביעו רעב ומרעיבו שבע אחרי שנים של חוסר מיניות הנושא הזה כבר ירד רדום והיצירתיות מגיעה ממקום אחר או מתועלת לאפיקים אחרים ] במוצשק היינו אצל דוד והוא שאל נו מה איתך ועם זוגיות ופעם ראשונה אמרתי שאין לי עניין הם היו בשוק [ אמא שלי גם הייתה אבל היא קבלה זאת בהבנה ] מה איך למה אמרתי שזה לא מתאים לי גלים מאד הזכרת לי את עצמי שנים דשתי בנושא של חוסר גבר מדוע אין לי ולמה ולמה , היום אני יודעת שאין לי כי פשוט אני לא רוצה ! למה אני לא רוצה ? לא מתוך פחד לא מתוך שעמעם פשוט כי זה לגטימי גם לא להיות שם וזה בסדר גם לא לרצות לא לכל אחד זה מתאים להיות : הורה , לא לכל אחד מתאים לעבוד כל יום ללמוד לבשל לעסוק בספורט וכו וכו בטח שמעתם על אורנה דונת היא פרסה מחקר על נשים שלא רוצות ילדים ועכשיו לדר שלה עושה מחקר על נשים שבדיעבד מצטערות שהביאו ילדים [ היום הן כבר 60 70 ואפ פעם לא רצו ילדים אבל בגלל שזה לא הייתה אופציה הן הביאו ועכשיו מבינות שהיו צריכות להקשיב לעצמן קובי מידן ראיין אותי בתוכניתו אנשים בלילה מאד מעניין מומלץ לשמע ! [ לפני שהתגרשתי חברות יעצו לי עצות כל אחת מכיוונה היא= ואחת אמרה לי תעשי לפחות ילד ,אני שמחה שלא שמעתי בעצתה זו הייתה אומללות לילד ולי לא היה מגיח אז ולסיכום הכל בסדר בחיים ובזמנינו הכל לגטימי תסתכלי על כל יום כאילו הוא היום האחרון בחייך ותנסי ממנו להפיק את המיטב ואז בלילה תלכי לישון עם ההרגשה שהיום השלמת הכל