בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

ביום יפה שכזה
יש לי מין מצב רוח להתחיל את היום ואת השבוע המתקרב בשרשור של ה-דבר הטוב שקרה לי בשבוע האחרון. בשרשור זה נכתוב רק על דברים טובים ונעימים....לא כואבים .....לא מכבידים..... כל אחת גלויה או סמויה מוזמנת לכתוב על הדבר הטוב שקרה לה השבוע....אם יש יותר ....יבורך. מי מתחילה?

galim29

New member
אני אתחיל../images/Emo264.gif

חיפשתי וחיפשתי משהו טוב כי עסוקה בחזרה למבחן בסטטיסטיקה או איכסטטיסטיקה כמו שאני קוראת לזה
אבל גם בזה מצאתי משהו טוב, ראיתי שהשד
לא כזה נורא (לפחות בסמסטר א') וזו בהחלט חוייה מתקנת מהתואר הראשון בו חרקתי שיניים להוציא עובר. אבל דבר טוב שקרה לי הוא שבעקבות שיחה ארוכה עם המטפלת המדהימה שלי, החלטתי לעזוב והלניח סוף סוף לסוגייה המתמשכת והמעייפת של חוסר-גבר בחיי והגורמים שמלחיצים אותי בנושא ומונעים ממני בכלל לרצות בחיים שלי כרגע משהו שמזכיר
. וזו הקלה גדולה אפילו רק להודות בזה ויותר, לדעת שלכל שדבר יש עיתוי ולפעמים עדיף לתת לדברים מסוימים לנוח בשקט עד שיקרו מעצמם (או שלא). ע נ ק י ת.

gui1

New member
משהו טוב ותשובה לגלים למרות שלא שאלה

קניתי ברוש לימוני השבוע והא עצ קטן וחמוד בשלב זה, עתידו גבוה אבל אצלי הוא עדיין פיצי אני אוהבת למולל אותו ואז להריח את ידי , כמו כן אני אוהבת את המגע של התורמוס.זה מרגיע למולל עלים ועכשיו נדבר על זוגיות כידוע אני הכרתי בחור אבל החלטתי שאני לא באמת רוצה זוגיות זא להתבגר עם בחור נראה לי יותר כסיוט מאשר רומנטיקה ,החיים שלי די שלמים עכשיו אני נמצאת במקום מאד טוב ורגוע ברוך השם יש לי עבודה שאני אוהבת , בית נעים , ובריאות חוגים ואין לי צורך בגבר לדבר לשמע ולצאת את הבחור הנוכחי הכרתי מהאינטנרט ומיד אחרי שנרשמתי שאלתי את עצמי למה נרשמת והוא הגיע ויצאנו והוא נחמד ובלה בלה ובלה אבל לא באמת בא לי על יחסים [ חזלינו אמרו משביעו רעב ומרעיבו שבע אחרי שנים של חוסר מיניות הנושא הזה כבר ירד רדום והיצירתיות מגיעה ממקום אחר או מתועלת לאפיקים אחרים ] במוצשק היינו אצל דוד והוא שאל נו מה איתך ועם זוגיות ופעם ראשונה אמרתי שאין לי עניין הם היו בשוק [ אמא שלי גם הייתה אבל היא קבלה זאת בהבנה ] מה איך למה אמרתי שזה לא מתאים לי גלים מאד הזכרת לי את עצמי שנים דשתי בנושא של חוסר גבר מדוע אין לי ולמה ולמה , היום אני יודעת שאין לי כי פשוט אני לא רוצה ! למה אני לא רוצה ? לא מתוך פחד לא מתוך שעמעם פשוט כי זה לגטימי גם לא להיות שם וזה בסדר גם לא לרצות לא לכל אחד זה מתאים להיות : הורה , לא לכל אחד מתאים לעבוד כל יום ללמוד לבשל לעסוק בספורט וכו וכו בטח שמעתם על אורנה דונת היא פרסה מחקר על נשים שלא רוצות ילדים ועכשיו לדר שלה עושה מחקר על נשים שבדיעבד מצטערות שהביאו ילדים [ היום הן כבר 60 70 ואפ פעם לא רצו ילדים אבל בגלל שזה לא הייתה אופציה הן הביאו ועכשיו מבינות שהיו צריכות להקשיב לעצמן קובי מידן ראיין אותי בתוכניתו אנשים בלילה מאד מעניין מומלץ לשמע ! [ לפני שהתגרשתי חברות יעצו לי עצות כל אחת מכיוונה היא= ואחת אמרה לי תעשי לפחות ילד ,אני שמחה שלא שמעתי בעצתה זו הייתה אומללות לילד ולי לא היה מגיח אז ולסיכום הכל בסדר בחיים ובזמנינו הכל לגטימי תסתכלי על כל יום כאילו הוא היום האחרון בחייך ותנסי ממנו להפיק את המיטב ואז בלילה תלכי לישון עם ההרגשה שהיום השלמת הכל

galim29

New member
GUI תשובה לשאלה שלא נשאלה../images/Emo9.gif

זה לא שאני לא רוצה. אבל כרגע לא מתאים לי להתעסק בהתחבטויות. אני עם הסרטים שלי...
את כבר חווית נישואים והגעת לבחירה. אני עוד לא שם. לא בטוח שבגלגול הזה אבל לא אכפת לי, יהיה עוד אחד (ככה לפחות אומרים המיסטיקנים הסינים)

gui1

New member
גלים וגלגל שלא נגמר

אם לא מתאים אז לא אל תנסי להבין למה , לכל יש את הזמן שלו ואפרופו זמן, היום ניפגשתי עם הבחור באור יום זו הייתה חוויה לא נעימה כי דברים שרואים ביום סמויים מן העין בלילה [ כיוון שאתן לא מכירות אותו אני שמחה שאני יכולה להתייעץ איתכן ] עכשיו השתפכות שלי מסתבר שהבן אדם מפוצץ במחלות נפשיות ופיזיות יכול להיות שזו מחלה אחת שבעקבותה עוד מחלות [ נשמע לכן מוכר ? ] ולרפואה המערבית אין הרבה מה לעשות איתו [ נשמע לכן מוכר 2? ] שאלתי אותו האם ניסה רפואה אלטרנטיבית [ כן אני מטפלת ברפואה אלטרנטיבית ומאד מאמינה בזה ובהחלט ממליצה לנסות הוא אמר שינסה רפואה אחרת רק אחרי שיקבל את כל התשובות המערביות [ ואפ אחד לא יודע מתי זה יקרה כי הוא עובר מרופא לרופא למבדיקה לבדיקה ואין תשובות ] אמרתי לו וחשבת לשנות תזונה [ הבחור מסתבר גם שמן +בלילה מחת לבגדי החורפ זה פחות בלט ] והוא אמר קודם אנסה את המערביות בזה הרגע למעשה הבנתי שאין לי מה לעשות עם הבחור בתור בחורה שיודעת בדיוק על מה הוא מדבר הייתי שמחה לנסות לפני שנים את השינוי התזונה אם רק מישהו היה מציע לי לנסותו במקביל כידוע ניסיתי שיטות שונות של טיפולים אבל מישהו שלא מוכן לנסות ותקוע עם המחלות ועם המשקל זה נראה לי דיכאוני מאד או שהמחלה באמת לא מפריע לו וכן לא האסטטיקה , אין לי כוח לאנשים חולים ותקועים אפילו מגעיל אותי להתנשק איתם ועם כל הקנדידות שמתפרעות אצלן בגופ ]

galim29

New member
נשמע גלגל חולה בובה../images/Emo6.gif

בהחלט לא לכניס למיטה (בשום צורה שהיא). סבלת מספיק ממחלות. לא צריכה מיקורבים אצלך במיטה. בטוחה שיגיע אחד יותר אופטימי שמתאים לך יותר וחובב טיפולים אלטרנטיביים...
את רואה? לפעמים יש מקרים הרבה יותר גרועים מאיתנו האנדואיות. אנחנו הכי שפויות ביחס לשאר הפסיכים שמסתובבים שם, לא

gui1

New member
גמרתי איתו בסמס

פעם זה נראה לי מזעזע לגמור בסמס אבל היום זה נראה לי הכי טבעי [ טוב יצאנו רק 3 פעמים ] ומשום מה אחרי הפגישה ה3 הוא יותר סמס [ שאני לא ככ אוהבת ] ומאשר התקשר אז שלחתי לו מסר פרידה , והוא לא ענה מקווה שיעשה דיאטה , ויטפל בעצמו , טוב ועוד משהו הוא אמר בפגישה השניה משפט שזעזע אותי , הוא אמר שהכי כייפ זה לזהות את החולשה של אנשים ובשעת כעס ובאופן מודע לפגוע בהם במקום הכי חלש ורגיש להתנקם בהם , בעיני זה זוועה לפגע בבן אדם באופן מודע במקום רגיש שהוא חשפ בפנייך איזה רשעות נוצרת בעולם , סתאאאאאם מתוך נקמנות ,

galim29

New member
טוב עשית GUIצ'ה../images/Emo24.gif

הולם להיפרד במסרון ממי שלא שר לך סרנדות מתחת לחלון
אל תשפטי אותו עם המשפט המזעזע שאמר לך. נכון שזה דוחה אבל כנראה שזו תגובת התגוננות שלו מכל הכאפות שחטף מהסביבה. מקווה בשבילו שימצא דרך לחיות עם עצמו בשלום. ואת תמצאי את מי שיתייחס אלייך כמו למלכה שאת

זואילי

New member
נו שוין גואי

אמנם אני לא מתה על "זריקות" דרך סמס אבל היום זה כבר די שגרתי ומקובל (???). זה חסכוני כשחושבים על זה (מי צריך שיחה..). יאללה, עוד מעט שוב גשם, יש מעיל - ותדלגי בשלוליות עם איזה צפרדעון שווה שיתקשר גם בלי סלולרי.

זהבה240

New member
זה הדבר הכי נורא ששמעתי

אנשים שחושבים ככה הם האנשים הכי רעים שיש, או שהם האנשים הכי מסכנים שיש, כי ההערכה העצמית שלהם כל כך נמוכה עד שהם מרגישים בצורך חולני לפגוע בכל האחרים. מי שדוגל בלפגוע באנשים אחרים 'מתחת לחגורה' צריך לברוח ממנו כמה שיותר רחוק וכמה שיותר מהר. טוב עשית שהלכת. תלכי תמיד אחרי התחושות שלך. נראה שבמקרה הזה ניסית 'להתגבר' על תחושות הבטן שלך ובכל זאת, לתת צ'אנס, אז בפעם הבאה [כששוב יהיה לך חשק בזוגיות] תסמכי על מה שאת מרגישה. לא לכל דבר יש תמיד הסבר הגיוני וברור. זהבה נ.ב אני חושבת שאפילו סיום בסמס זה ממש יפה עם טיפוס כזה

annabell Lee

New member
../images/Emo45.gifחותמת על כל מילה שלך....

אמנם אני בדיוק מהכיוון השני, אני מרגישה הכי שלמה ומאושרת שיש לי תינוק ביד..ומבחינתי הייתי עושה עוד ארבעה..אבל בהחלט נתקלתי בהמון אמהות אומללות, שדי ברור שזה ממש לא בשבילן והן עשו ילדים כי "צריך"...מאוד מעריכה את אלו שאומרות בפה מלא שהן לא רוצות ילדים...זה נורא להביא ילד לעולם כאשר את יודעת שזה לא בשבילך.

nicolada

New member
בדיוק היום מתפרסמת באתר מרמלדה

כתבה על הספר של דונת: http://www.marmelada.co.il/20194/%d7%99%d7%9c%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%94-%d7%a9%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%98%d7%95%d7%91%d7%94/ (אוף! איך מעתיקים קישור ונותנים לו רק שם קטן וחמוד ולא כל האורך המזעזע הזה???) נשמע מעניין, גם למי שכן מעוניין להביא ילדים...

kikona126

New member
הסבר

נכנסים להוספת תגובה (לא מהירה) כותבים מילה לדוגמא "הספר של דונת" נכנסים ל"קישורים בתוכן ההודעה" כותבים את המילים שיהיו הקישור לאתר, ושים את כתובת האתר ליד. שולחים את ההודעה ומתפללים שתפוז לא יתפגר באמצע... בהצלחה

kikona126

New member
אמממ...

אנחנו מכירות נכון? מדברות בפורום הרבה, לא? אז לא צריך להשתמש בצורת הכבוד... אפשר לכתוב je te remercie אבל גם מה שהגוגל אמר זה סבבה
אין בעד מה
אם הגוגל טרנסלייט ככה אולי אני אעזר בו בכתיבת מכתב למנהל פה... הוא ביקש ממני לכתוב לו מכתב ולציין את ימי החופש ואת סיבת החופש...

nicolada

New member
כבוד?? אני נתתי כבוד?? ../images/Emo2.gif

תחזירי אותו תיכף ומייד בבקשה!
בצרפתית אני יודעת להגיד: פז'ו, רנו, סיטרואן (ובטח גם זה עם טעות) ו-- זהו זה. שכחתי שבשפות אחרות יש כללי נימוס בסיסיים. ואיכשהוא אני בטוחה שתסתדרי יפה מאוד גם ללא הגוגל. (אחרי שהזכרת את פסח רצתי לבדוק מתי הוא יוצא, כי הייתי בטוחה שגם הוא יוצא מוקדם - כמו שהיה עם חנוכה - אבל אמצע אפריל זה עוד המוןןןןןןן זמן!!! מעכשיו את צריכה לתת הסברים???)

kikona126

New member
לא זה משהו אחר

זה כתובת אינטרנט מצורפת, השני זה שזה בתוך הטקסט עצמו

luli74

New member
ואני...

אני משלימה עם עצמי. השבוע הצלחתי לעמוד מול המראה..ולחייך. זה לא קרה לי המון זמן. הצלחתי לאהוב את האישה שניבטה מולי. היא כבר לא נראית חולה (למרות שהשבוע היא סבלה מהתקף בלתי נסבל..והסתממה כהוגן- יש לי משכך כאבים שקניתי ביוון בשם "נמיסוליד"...הדבר היחידי שמשפיע עליי...). מה עוד? למרות הטבעת על האצבע..התחילו איתי בבימ"ש...וגם בלימודים (השתלמות מקצועית..החלטתי שאני מתחילה להשקיע בקריירה). החלטתי להוציא רישיון נוטריון...מכינה לעצמי את העתיד..כי אולי אני אעשה שינוי בקריירה..מתישהו. ו...גולת הכותרת: קיבלנו תאריך לחתימה על החוזה עם העמותה שבאמצעותה נאמץ את הבייבי שלנו. זה מתחיל להתקרב...וזה בעצם מה שמסב לי שלווה... כן. זה היה שבוע לא רע. (למרות המחזור שהגיע ומוטט אותי)

למעלה