בוקר טוב... ../images/Emo13.gif
אני ממש מקווה שזה המקום לשאול בו את השאלות הלא ממוקדות שלי ולקבל אולי מיקוד וכיוון. ואולי מישהו יצליח להסביר לי מה קורה, כי לי קשה להכיל את זה... מקווה שזה לא יצא ארוך... אבל הנה: אחרי הרבה שנים של הליכה בדרכים שאפשר לקרוא להם חשוכות ומלאות פחד ואי-אמונה בסיסית בכוחות של עצמי, מצאתי פתח אור משכר (בלי עזרים חיצוניים
) ויש לי תחושה שקרעתי אותו פתוח מדי וגדול מדי - מהר מדי. אני לא ממש יודעת איך אני יכולה להגדיר את מה שזז בתוכי, אולי הכי קרוב יהיה להגיד שאני בתהליכי גילוי של... מה? אלוהים? אולי... בכל אופן... התחושה היא כאילו איזו מכונת מזל קוסמית פתחה איזה פתח אנרגטי והתחילה לזרוק לכוון שלי הרבה אנשים והתרחשויות. כאילו הפכתי להיות רגישה יותר לפן הזה. יותר פתוחה. הרבה טוב בא, אבל לא רק. ז"א אני לא יודעת לסנן מכל מה שבא לכוון שלי, ואני מרגישה שאני קורסת. אני לא ממש יודעת איך לאכול את זה... למרות שבזמן האחרון התחלתי לקרוא ולנסות להסביר לעצמי את הדברים מהכוון המיסטי, אני לא יודעת איפה נגמרת אני ומה שאני מושכת אליי ואיפה מתחיל העולם-ייקום והאנרגיות השליליות שקיימות בו באופן שלא קשור אליי... איך אני יודעת אם אני ממגנטת אליי משהו שהוא לא שלי? אני ממש בעד לקבל את הטוב הזה שבא ואני אסירת תודה עליו, אבל איך אני שומרת על עצמי? איך אני מגינה על עצמי? טוב, זהו. אני מקווה שהבליל הזה הגיוני לכם... שעברתם את זה ושתדעו להסביר לי, לכוון אותי, להפנות אותי לאן שצריך... תודה
אני ממש מקווה שזה המקום לשאול בו את השאלות הלא ממוקדות שלי ולקבל אולי מיקוד וכיוון. ואולי מישהו יצליח להסביר לי מה קורה, כי לי קשה להכיל את זה... מקווה שזה לא יצא ארוך... אבל הנה: אחרי הרבה שנים של הליכה בדרכים שאפשר לקרוא להם חשוכות ומלאות פחד ואי-אמונה בסיסית בכוחות של עצמי, מצאתי פתח אור משכר (בלי עזרים חיצוניים