בוקר טוב...

mishiyo

New member
בוקר טוב... ../images/Emo13.gif

אני ממש מקווה שזה המקום לשאול בו את השאלות הלא ממוקדות שלי ולקבל אולי מיקוד וכיוון. ואולי מישהו יצליח להסביר לי מה קורה, כי לי קשה להכיל את זה... מקווה שזה לא יצא ארוך... אבל הנה: אחרי הרבה שנים של הליכה בדרכים שאפשר לקרוא להם חשוכות ומלאות פחד ואי-אמונה בסיסית בכוחות של עצמי, מצאתי פתח אור משכר (בלי עזרים חיצוניים
) ויש לי תחושה שקרעתי אותו פתוח מדי וגדול מדי - מהר מדי. אני לא ממש יודעת איך אני יכולה להגדיר את מה שזז בתוכי, אולי הכי קרוב יהיה להגיד שאני בתהליכי גילוי של... מה? אלוהים? אולי... בכל אופן... התחושה היא כאילו איזו מכונת מזל קוסמית פתחה איזה פתח אנרגטי והתחילה לזרוק לכוון שלי הרבה אנשים והתרחשויות. כאילו הפכתי להיות רגישה יותר לפן הזה. יותר פתוחה. הרבה טוב בא, אבל לא רק. ז"א אני לא יודעת לסנן מכל מה שבא לכוון שלי, ואני מרגישה שאני קורסת. אני לא ממש יודעת איך לאכול את זה... למרות שבזמן האחרון התחלתי לקרוא ולנסות להסביר לעצמי את הדברים מהכוון המיסטי, אני לא יודעת איפה נגמרת אני ומה שאני מושכת אליי ואיפה מתחיל העולם-ייקום והאנרגיות השליליות שקיימות בו באופן שלא קשור אליי... איך אני יודעת אם אני ממגנטת אליי משהו שהוא לא שלי? אני ממש בעד לקבל את הטוב הזה שבא ואני אסירת תודה עליו, אבל איך אני שומרת על עצמי? איך אני מגינה על עצמי? טוב, זהו. אני מקווה שהבליל הזה הגיוני לכם... שעברתם את זה ושתדעו להסביר לי, לכוון אותי, להפנות אותי לאן שצריך... תודה

אני חושבת שאני מבינה.....

את מוצפת. לומדים לעשות הגנות וגם להגיד לא ליישויות. או לא עכשיו. את מוכנה לפרט יותר מה קורה לך?

mishiyo

New member
לפרט...

אני אנסה לפרק את זה. עברתי חוויה מיסטית בתקשור (אני לא מתקשרת), שאחריה כמעט תוך לילה הפכתי מטיפוס די מופנם ליצור הרבה יותר חברתי. אני יודעת ש"חוויה מיסטית" נשמע סתום, אבל אני לא יודעת להסביר מעבר. הפכתי להיות יותר רגישה מבחינה אנרגטית, המדיטציות שחזרתי לעשות אחרי שנים הפכו להיות כפולות מבחינת אורך זמן והן לוקחות אותי למקומות חדשים... יש לי פרצים של אושר, הרבה פעמים עם טריגר ממש פשוט ושולי. אנשים מגיבים אליי. אני יוצאת בבקרים מהבית בידיעה ברורה שאין לי מושג איך היום הזה יגמר ואיך הוא יפתיע אותי. אני מרגישה, הרבה פעמים בלילות, נוכחות זרה סביבי. בדרך כלל היא מלווה בתחושת פחד קלה. אני לא יודעת מה מסתובב שם. נורא נחמד לחשוב שהכל אור ואהבה, אבל איך אני מתגוננת מיישויות נמוכות או שליליות? איפה לומדים לשחות במים האלה? מעבר לזה, הייתי מעורבת בחודש האחרון באיזו התחלה של משהו שאפשר לקרוא לו עסקי. מצד אחד, חטפתי מכות כמעט מכל כוון אפשרי, מצד שני, כשכבר החלטתי לוותר, כל פעם שהתכוונתי ללכת, צצה לי משום מקום הזמנה חיובית לגמרי להשאר. אז מה רוצים ממני בעצם? מי מכוון את הדברים? איך יודעים למצות את הסימנים מהעולם ולהתעלם מאירועים שהם סתמיים? יש אירועים סתמיים? והכי חשוב - איך אני יודעת שאני לא סתם משתגעת? למרות שזה בעיקרון שגעון נחמד... נשמע מוכר? קצת?

למעלה