בוקר טוב

gezer73

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא יזהו אותי פה כי זה מאוד לא אני לבקש עצות בצורה כזאת. אבל מצד שני, מה כבר יש לי להפסיד? אז אני מנסה משהו חדש ומבקשת שתהיו עדינים איתי. אני בת 16, עברתי דירה לפני כמה חודשים. המרחק ביני ובין העיר הקודמת שלי הוא כמה מאות קילומטרים. השארתי מאחוריי חברים מאוד טובים, אהבה, זהות כלשהי (יען "מוניטין") - לטובה ולרעה וגם כמה אנשים שלא בידיוק הסתדרתי איתם. בקיצור- חיים שלמים. ואני קצת מתגעגעת לזה. בעקרון הייתי אמורה ללכת לבי"ס, וקצת קשה בהתחלה אבל בסופו של דבר אני אכיר אנשים ואתחבר. ופה מתחילה הבעיה. אין לי אפשרות ללכת לבי"ס רגיל כי למדתי בתיכון אקסטרני, אחרי שלומדים באקסטרני אין דרך חזרה לאינטרני (בירוקרטיה של משרד החינוך). אז אני הולכת לבית ספר אקסטרני, לומדת בערבים עם אנשים אחרי צבא, הרבה אחרי צבא שמגיעים בדר"כ כדי להשלים בגרות או שתיים שלא עשו בתיכון וממשיכים הלאה בחייהם ולא באים על מנת לרכוש חברים. ופה מתחילה הבעיה - עברו כבר מספר חודשים מתחילת הסמסטר, אפילו התגברתי על הביישנות שלי בינתיים, התחלתי לדבר עם אנשים אבל לצערי - אין הרבה מכנה משותף בינינו, ובדר"כ האנשים שם לא מעוניינים יותר מדי בצד חברתי. תגידו - אין אף אחד בגילך שלומד שם? טוב, יש. אבל ממש מעט וגם הם לא משדרים איתי על אותו גל. חשבתי להצטרף לאיזה חוג (לקח לי זמן, קודם כל הייתי צריכה להתגבר על החשיבה שאני לא בת 8 וכמה שזה פאתטי. אבל אם זה מה שיעשה לי טוב..) שיש בו ילדים בגילי ואז פתאום נזכרתי שאני לומדת בערבים. בקיצור.. אני לא מכירה אף אחד ולא יודעת מאיפה אפשר להכיר! זה מאוד חסר לי ולמרות שאני בנאדם מאוד אופטימי ואני דואגת לא להישבר (כי אני יודעת שזה קשה לעבור עיר..) אני לא יכולה להכחיש שזה קשה לי וחסרה לי חברה. תודה רבה לאלו שיתייחסו

arivederci

New member
נסי להצטרף לתנועת נוער

זה אמנם לא קל בגיל הזה, כשכולם שם מכירים בערך מכיתה ד'. אבל נראה לי שתוכלי להשתלב. אפשר גם לנסות למצוא ארגון נוער התנדבותי, או עמותה עירונית, או ארגון המגייס בני נוער (מד"א למשל-את בדיוק בגיל המתאים). פני לעירייה, שם יידעו לאן להפנות אותך.

gezer73

New member
ואם אני לא בנאדם של תנועות נוער?..

(מה גם שזה באמת מאוחד להצטרף לתנועה בי"א..)

ixmix

New member
אתרי פורנו הם התשובה.

סתם. אלוהים הוא התשובה. חזרי בתשובה.

Mr Peiser

New member
העניין הוא באמת..

למצוא מקום בוא תוכלי ליצור קשיים עם בני גילך. אני בעיקרון גם מאוד לא בן אדם של תנועות נוער ומצאתי את החברים הטובים שלי בבית ספר וזה בהחלט מספיק לי, אני לא צריך יותר חברה. מצד שני, אני חושב שאם הייתי במצב כמו שלך שכביכול בית הספר הוא איננו מקום למפגשים חברתים, יש מצב טוב שהייתי הולך לכיוון תנועות הנוער. נסי לשקול את זה... יכול להיות שתמצאי שם פעילויות ואנשים מעניינים. אם את בכל זאת לא בקטע, יש עוד אלף ואחד חוגים חברתיים שאת יכולה להצטרף אליהם. בין אם זה סתם להצטרף לאיזה חוג ספורט כמו טניס או כדורעף או משהו כזה (אני אומר טניס כי במועדון טניס שהייתי חבר בו פעם מצאתי המון חברים טובים) ובין אם להצטרף לסתם חוגים כמו סדנת משחק או מקהלה, או כל דבר אחר שמתאים לתחביבים שלך ויאפשר לך לפגוש אנשים עם תחומי עניין דומים לשלך..

gitta

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

קיבלת כאן הצעות נהדרות. אני מצטרפת לרעיון שתתנדבי למקומות שבהם מתנדבים בני גילך הלומדים בתיכון רגיל, כי זה המקום שבו היית אמורה להימצא אילו המשכת ללמוד בבוקר. בעירייה יש בד"כ גוף המטפל במתנדבים. תנסי קודם בלי להתחייב במד"א או במכבי אש וכדומה, לפי נטייתך. אני מקווה שתוך שבוע יהיו לך חברות וחברים חדשים בני גילך. ותחזרי לעדכן אותנו, טוב?

צימעס

New member
תחומי ענין משותפים

זה הבסיס לחברות כשנגמרות החברויות על בסיס שנתון. כלומר - לכי לחוג, הצטרי לקבוצה שעושה דברים שאת אוהבת לעשות. דברים כאלה תמיד מתרחבים...

giulietta

New member
גם הורות לילדים באותו גן.

אולי תתחתני ותלדי? סתם סתם

gezer73

New member
טוב, באמת תודה רבה לכל המגיבים.

הציניים יותר והציניים פחות. תודה רבה על התגובות אך לצערי הבנתי מהן דבר אחד- שאין פתרון. כיוון שהפתרונות שהועלו כאן נשללו בהודעתי הראשונה (לומדת בערבים ולכן אין לי זמן להצטרף לתנועת נוער או חוג). כניראה נגזר עלי לחכות עד שאסיים את לימודי בעוד שנה וחצי. תודה

צימעס

New member
הלו! זה לא נכון!

יש סדנאות בבקרים ובסופי שבוע. (הקהל באמת קצת שונה ממך, אז מה?) יש אינטרנט. עשי מה שמענין אותך, ותמצאי את הדרך לעשות זאת עם אנשים נוספים.

ההצעה שלי:

אז כל מה שכתבו כאן נכון, אבל השאלה- את לומדת כל יום? ותמיד בערב? כי אולי אפשר לשלב קאנטרי או חוג כושר ? ואולי תחביב אחר ביום שישי? תנסי באמת לחשוב אבל בלי לחץ. תשני על זה כמו שאומרים,מס' ימים ותראי שעוד יצוץ רעיון. תפקחי עינים, תסתכלי על פרסומות/ מקומונים/דברי עם שכנים. בסוף הרי יצוץ משהו. תראי כמה חברים כבר רכשת בימים האחרונים...

למעלה