בוקר טוב

Gadook

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני עובדת כבר 3 שנים off and on במשרד הייטק בתל אביב, ומחשפת המלצות לנעלי עקב שמתאימות למשרד. (אבא שלי סידר לי את העבודה, למי שתוהה על הגיל הצעיר
) אני מחפשת נעליים עם עקב בינוני-נמוך שיתאימו למכנסיים מחויטים או לשמלות בעיקר, צבעים סולידיים. הייתי שמחה אם הן היו יותר "צעירות" מהרגיל, אני בכל זאת רוצה שזה יתאים גם לסגנון לבוש שלי ביום יום
בינתיים כל זוג שמצאתי היה עם עקב שאני לא אוכל להגיע איתו למשרד (לא מקובל אצלנו עקב גבוה). יש לכן המלצות לחנויות? טווח המחירים המועדף הוא איזור ה150-300, אבל אם אני אמצא זוג שימושי נורא אני אוציא יותר בהנחה שהוא באיכות טובה. תודה רבה ויום נעים

Fun Fair

New member
או! באת בזמן טוב!!../images/Emo6.gif

ממליצה לך בחום להכנס ל"ספרינג"- בעזריאלי או בלב המפרץ (חיפה). יש להם נעליים נהדרות עם מגוון גדול של עקבים והמחירים שלהם- נהדרים- עכשו יש 50% הנחה, אני מאמינה שבעוד שבועיים שלושה זה יעלה ל 70%. יש להם מבחר נהדר עם צבעים משגעים (אני אתמול רכשתי שם שני זוגות לחתונה, שעלו לי יחדיו 200 ש"ח...) מעבר לזה, בעזריאלי יש את "מנסיני". אני לא מתה עליהם (הסגנון שלהם בשנתיים האחרונות קצת השתנה), אבל אפשר למצוא שם שגמים נהדרים בטווח המחירים שציינת. בנוסף, רשת "סקופ"- לטעמי, רשת איכותית רק במעט מ"TO GO", אבל המבחר שלה גדול והמחירים זולים. שווה לנסות.

Gadook

New member
תודה רבה!

דווקא אתמול הייתי בעזריאלי (ללכת לקניות ב10 לחודש, אני כל כך צפויה
) אבל לא יצא לי להסתכל על נעליים.

JulieR

New member
בעזריאלי יש הרבה חנויות נעליים, עשיתי סיבוב

ביום שישי, ספרינג, רוקט, דניאל פיין, טבע נאות (לא רלבנטי לך כרגע), אפשר לראות גם בחנויות הבגדים דוגמת קסטרו, זארה, מנגו, יש עקבים בכל מיני גבהים. גם בסנטר יש כמה חנויות נעליים ובגדים, פחות או יותר אותן רשתות.

Gadook

New member
תודה על ההמלצות! ../images/Emo13.gif

אם למישהי יש רעיון לדגם/חנות ספציפית שיש בה "נעלי משרד" טובות אני אשמח לדעת

למעלה